NBA en Louis Vuitton werken samen aan nieuwe basketbal collectie

NBA en Louis Vuitton werken samen aan nieuwe basketbal collectie

De samenwerkingsportefeuille van Louis Vuitton breidde zich uit naar de hoepeldivisie toen het in 2020 een partnerschap met de NBA verstevigde. En sindsdien werkt het Franse luxe huis samen met de professionele basketbalcompetitie aan verschillende initiatieven, waaronder schoenen, kleding, een mini-hoepelset en een trofeeënkast voor de kampioenen, en nu is het duo weer verbonden om een nieuwe partij lederwaren te introduceren.

In deze assemblage staat een rugzak, keep-all, portemonnee en een kleinere plunjezak. Elk stuk wordt luxueus gevormd met een gedurfd blauw leer dat is versierd met tonale monogrampatronen. Silhouetten van een basketbal met het LV-logo binnenin sieren ook elk product en worden gestyled met rode en witte accenten om de esthetiek van het NBA-logo op de juiste manier te kanaliseren. Meer contrast is ook zichtbaar door de riemen omdat ze zijn uitgerust met massief zwart en de hardware die wordt weergegeven met metallic gouden buitenkant. Je kunt het bereik vinden dat wordt uitgebracht via Louis Vuitton op 2 juni, de eerste dag van de NBA Finals 2022 tussen de Golden State Warriors en de Boston Celtics.

De prijzen bedragen €4.6K € voor de rugzak lederen keep-all voor ongeveer €4.3K € voor de lederen keep-all, €650 € voor de portemonnee en €1.7K € voor de reistas. Voor het geval je het gemist hebt, kondigde Louis Vuitton zijn collectie voor het voorjaar 2023 aan.