MB&F presenteert Legacy Machine Split Escapement Titanium Green

Het nieuwste horloge van MB&F is een ware blikvanger met zijn prachtige groene tint. Het Legacy Machine Split Escapement Titanium Green-horloge maakt deel uit van de Legacy Machine Split Escapement-collectie, die bekend staat om zijn gedurfde kleurencombinaties. Deze groene variant is dan ook geen verrassing voor liefhebbers van het merk.

De wijzerplaat van dit horloge is zowel mooi als intrigerend, met een betoverende smaragdgroene kleur die de zonnestralen prachtig reflecteert. Het kleurenschema is een van de meest gewaagde in de branche en trekt veel aandacht van MB&F-fans.

Achter de saffieren achterkant van de Legacy Machine Split Escapement Titanium Green bevindt zich een indrukwekkend uurwerk, ontworpen door de getalenteerde Ierse horlogemaker Stephen McDonnell. Hij staat bekend om zijn creaties, waaronder de Legacy Machine Perpetual Titanium, en wordt beschouwd als een van de meest vernieuwende geesten in de hedendaagse horlogewereld. Het uurwerk onthult een artistieke eenvoud in zijn beweging, die optische illusies creëert en een fascinerend schouwspel biedt.

Het horloge heeft een frequentie van 18.000 vibraties per uur en combineert elegantie, eenvoud en functionaliteit. De drie sub-wijzerplaten geven de tijd weer op 12 uur, de datum op 8 uur en de gangreserve op 4 uur.

Met zijn royale kast van 44 mm biedt het Legacy Machine Split Escapement Titanium Green-horloge een ongelooflijk comfortabele pasvorm. Het geheel is een prachtig voorbeeld van de elegantie en vakmanschap waar MB&F om bekendstaat. Dit horloge is een ware eyecatcher en een eerbetoon aan de meest indrukwekkende creaties van het merk.

 • Materiaal: Het horloge is vervaardigd van titanium, wat zorgt voor duurzaamheid en een lichtgewicht gevoel aan de pols. Het titanium draagt bij aan het comfortabele draagcomfort van het horloge.

 • Uurwerk: Het uurwerk van de Legacy Machine Split Escapement Titanium Green is ontworpen door horlogemaker Stephen McDonnell en wordt gekenmerkt door zijn precisie en innovatieve technologie. Het horloge werkt op een frequentie van 18.000 vibraties per uur en biedt een nauwkeurige en betrouwbare tijdsweergave.

 • Groene wijzerplaat: De wijzerplaat van dit horloge is een opvallend kenmerk met zijn prachtige smaragdgroene kleur. Het zonnestraalpatroon op de wijzerplaat geeft een speels en dynamisch effect, waardoor het horloge nog meer opvalt.

 • Sub-wijzerplaten: Het horloge is voorzien van drie sub-wijzerplaten die verschillende functies aangeven. De sub-wijzerplaat op 12 uur geeft de tijd weer, terwijl de sub-wijzerplaat op 8 uur de datum aangeeft. De sub-wijzerplaat op 4 uur toont de gangreserve van het horloge.

 • Kastgrootte: De Legacy Machine Split Escapement Titanium Green heeft een royale kastgrootte van 44 mm. Dit geeft het horloge een robuuste uitstraling en maakt het een statement piece om te dragen.

 • Legacy Machine Split Escapement Titanium Green: Het vlaggenschip van de Legacy Machine Split Escapement-collectie van MB&F, deze speciale editie is vervaardigd van hoogwaardig titanium en heeft een prachtige groene tint die direct de aandacht trekt.

 • Titanium kast: De kast van dit horloge is gemaakt van titanium, een lichtgewicht en duurzaam materiaal dat comfortabel aanvoelt op de pols. Het titanium is zorgvuldig bewerkt en gepolijst om een elegante uitstraling te bieden.

 • Smaragdgroene wijzerplaat: De wijzerplaat van de Legacy Machine Split Escapement Titanium Green is uitgevoerd in een betoverende smaragdgroene kleur. Het zonnestraalpatroon op de wijzerplaat creëert een fascinerend spel van licht en schaduw, waardoor de kleur nog meer tot leven komt.

 • Uurwerk door Stephen McDonnell: Het uurwerk van dit horloge is ontworpen door de getalenteerde horlogemaker Stephen McDonnell. Zijn expertise en innovatie zijn te zien in de precisie en betrouwbaarheid van het uurwerk. Het horloge werkt op een frequentie van 18.000 vibraties per uur, waardoor een nauwkeurige tijdsweergave wordt gegarandeerd.

 • Sub-wijzerplaten: Het horloge beschikt over drie sub-wijzerplaten die verschillende functies weergeven. De sub-wijzerplaat op 12 uur geeft de uren en minuten aan, terwijl de sub-wijzerplaat op 8 uur de datum weergeeft. De sub-wijzerplaat op 4 uur toont de gangreserve van het horloge.

 • Comfortabele pasvorm: Met een kastgrootte van 44 mm biedt de Legacy Machine Split Escapement Titanium Green een comfortabele pasvorm voor de drager. Het horloge voelt stevig en toch elegant aan om de pols.

 • Beperkte oplage: Deze speciale editie is beschikbaar in een beperkte oplage, wat bijdraagt aan de exclusiviteit en zeldzaamheid ervan. Het is een verzamelobject voor horlogeliefhebbers en een statement piece om te dragen.

De Legacy Machine Split Escapement Titanium Green is een indrukwekkend horloge dat vakmanschap, technologie en design combineert. Het groene kleurenschema, het titanium materiaal en het geavanceerde uurwerk maken dit horloge een gewilde keuze voor horlogeliefhebbers die op zoek zijn naar iets unieks en bijzonders.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...