Bvlgari viert 20e verjaardag B.Zero1-collectie met nieuwe creaties geïnspireerd op het Colosseum

Ter ere van het 20-jarig jubileum van hun iconische b.Zero1-collectie heeft Bvlgari besloten om een nieuwe lijn te lanceren, genaamd de Bvlgari b.Zero1 20e verjaardag. De nieuwste creaties zijn geïnspireerd op de vloeiende geometrie van het Colosseum in Rome en de unieke Tubogas-techniek. Om deze nieuwe items te presenteren, heeft het merk ambassadeurs Bella Hadid en Kris Wu gekozen, die zijn vastgelegd door de beroemde fotograaf Mario Sorrenti.

De b.Zero1 werd voor het eerst geïntroduceerd in 1999 en heeft sindsdien een herkenbaar ontwerp behouden dat altijd opvalt. De nieuwste toevoeging aan de collectie maakt gebruik van de Tubogas-techniek om de vloeiende geometrie van het Colosseum na te bootsen. Het nieuwe ontwerp is een 5-bands ring, met een witgouden spiraal versierd met sprankelende pave-diamanten.

Als eerbetoon aan de oorspronkelijke creatie is de ring verkrijgbaar in drie versies: geelgoud, witgoud en roségoud, wat een primeur is voor de collectie. Ter gelegenheid van het jubileum zijn de woorden "XX Anniversary" gegraveerd op de interne ferrule.

Andere variaties van de Bvlgari b.Zero1 20e verjaardag-collectie voegen een binnenkern toe van wit of zwart keramiek. Naast de ring en de hanger, maakt een roségouden armband met zwart keramiek en kostbare pave diamanten de collectie compleet.

In 2017 werkte Bvlgari ook samen met de beroemde architect Zaha Hadid om de B.Zero1 Design Legend te lanceren. Deze ring viert de unieke stijl van haar architectonische werk door haar kenmerkende dynamische lijnen te dragen.

Met de lancering van de Bvlgari b.Zero1 20e verjaardag-collectie zet het merk zijn traditie voort van baanbrekende ontwerpen en uitzonderlijk vakmanschap. Elk stuk is een eerbetoon aan de tijdloze schoonheid van het Colosseum en belichaamt de elegantie en stijl waar Bvlgari om bekend staat.

De Bvlgari b.Zero1 20e verjaardag-collectie omvat niet alleen prachtige ringen, maar ook andere opvallende sieraden. Naast de iconische ringen zijn er ook oorbellen en hangers beschikbaar die dezelfde esthetiek en vakmanschap belichamen.

De oorbellen in de collectie presenteren de elegante witgouden spiraal met pave-diamanten, waardoor een harmonieus en stralend geheel ontstaat. De hangers zijn even indrukwekkend, met hun verfijnde ontwerp en sprankelende details.

Om de collectie nog verder uit te breiden, heeft Bvlgari ook een bijzondere armband toegevoegd. Deze roségouden armband is vervaardigd met zwart keramiek en is versierd met kostbare pave diamanten. Het resultaat is een opvallend sieraad dat de aandacht trekt en de pols siert met stijl en glamour.

De Bvlgari b.Zero1 20e verjaardag-collectie is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van de originele b.Zero1-creatie en belichaamt de tijdloze elegantie van het Colosseum. Met zijn kenmerkende Tubogas-techniek en de toevoeging van kostbare diamanten en keramiek, biedt deze collectie een nieuwe interpretatie van het iconische ontwerp.

De samenwerking met ambassadeurs Bella Hadid en Kris Wu, vastgelegd door de getalenteerde fotograaf Mario Sorrenti, geeft een extra dimensie aan de presentatie van de collectie. Hun unieke stijl en charisma brengen de schoonheid en het karakter van de sieraden tot leven.

De Bvlgari b.Zero1 20e verjaardag-collectie is een viering van vakmanschap, creativiteit en tijdloze schoonheid. Met zijn unieke ontwerpen en luxueuze materialen blijft Bvlgari trouw aan zijn reputatie als een van 's werelds meest prestigieuze juweliers.

  • Bvlgari b.Zero1 20e verjaardag-collectie: Een exclusieve collectie ter ere van het 20-jarig jubileum van de iconische b.Zero1-serie van Bvlgari. Deze collectie belichaamt de schoonheid van het Colosseum en de Tubogas-techniek.

    • Ringen: De b.Zero1 20e verjaardag-collectie bevat prachtige ringen met een 5-bands ontwerp. De ringen zijn verkrijgbaar in drie versies - geelgoud, witgoud en roségoud - en hebben een witgouden spiraal versierd met sprankelende pave-diamanten. Het unieke ontwerp en de gegraveerde "XX Anniversary" op de interne ferrule voegen een speciaal tintje toe.

    • Oorbellen: De collectie omvat ook elegante oorbellen met dezelfde witgouden spiraal en pave-diamanten als de ringen. Deze oorbellen stralen een tijdloze schoonheid uit en voegen een vleugje glamour toe aan elke look.

    • Hangers: De b.Zero1 20e verjaardag-collectie bevat prachtige hangers die hetzelfde verfijnde ontwerp en de sprankelende details als de ringen en oorbellen hebben. Deze hangers voegen een vleugje elegantie toe aan elke outfit.

    • Armband: Een opvallende toevoeging aan de collectie is de roségouden armband met zwart keramiek en kostbare pave diamanten. Deze armband trekt de aandacht en voegt een vleugje luxe en stijl toe aan de pols.

De Bvlgari b.Zero1 20e verjaardag-collectie is een eerbetoon aan de originele b.Zero1-creatie en viert de tijdloze schoonheid van het Colosseum en de Tubogas-techniek. Elk stuk in de collectie is met zorg vervaardigd en belichaamt de elegante stijl en het vakmanschap waar Bvlgari bekend om staat. Met zijn diverse sieraden, waaronder ringen, oorbellen, hangers en een opvallende armband, biedt deze collectie mogelijkheden om de persoonlijke stijl te versterken en te schitteren bij elke gelegenheid.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...