De top 7 trends in verlovingsringen

De top 7 trends in verlovingsringen

Of u nu uw verlovingsring kiest of op zoek bent naar motivatie voor het ideale stuk om uw vurige voorstel te coördineren, we richten ons licht op de grootste trouwringtrends.

Nu online media en de impact van beroemdheden meer gegrond zijn dan ooit in de recente herinnering, zijn aanstaande bruiden op zoek naar iets om hun verlovingsband te onderscheiden van de groepen. Van intens gearceerde edelstenen tot miniatuurgroepen en gematigde solitaire-sneden, het bekende gezegde dat 'maat is niet alles wat ertoe doet' klinkt ongetwijfeld geldig als we uitkijken naar de meest trendy unieke verlovingsringen.

Inhoud evoke.ie Schaduwrijke juwelen en edelstenen zijn een ongelooflijke methode om eenvoudige en voortreffelijke stijlen aanzienlijk briljanter en brutaler te maken. Ongeacht of je ervoor kiest om ze op een witte, gele of roségouden band te zetten, de vele gearceerde edelstenen, bijvoorbeeld robijnen, smaragden en saffieren, zullen je in staat stellen om je eigen stijl en inventiviteit over te brengen met je verlovingsband. V

an Cleef & Arpels De bekendheid van haloringen neemt eveneens toe. Hun ingelegd ontwerp zorgt ervoor dat het middelste juweel groter lijkt dan de gebruikelijke verlovingsbanden. We kunnen hopen dat paren dit illusie-effect verder produceren met meer ongewone vormen. Je kunt ook een uitzonderlijke draai toevoegen met gearceerde edelstenen of extra specificatie op de band. thespruce.com Evenzo, aangezien vintage en upcycled trouwjurken in 2021 een belangrijk patroon zullen worden, veroorzaken vintage trouwringen bovendien een rimpeleffect.

Select Art Deco en super spectaculaire eenvoudige ontwerpen worden een belangrijke trend in 2021. mygemologist.com Ecologisch bewuste stellen kiezen momenteel voor de redelijkere optie van in het laboratorium ontwikkelde edelstenen voor hun trouwringen. Ze hebben een onbeduidend effect op de aarde omdat ze geen mijnbouw nodig hebben. Deze trend zou in de komende toekomst bekender kunnen worden. pexels.com Het toevoegen van een verborgen tintje aan trouwringen met displayspecificatie toont bekend aan en geeft een rijke overstap naar voorbeeldige ringstijlen.

Het toont karakter en ziet er nog mooier uit dan het is en zorgt ervoor dat je je onderscheidt van de rest van de massa. hoe ze ed.com vroegen Elke dame van het komende uur heeft sterrenkwaliteit. Echter, de celebs beseffen hoe ze die extra stap kunnen zetten met betrekking tot glamour en glitter. Voor een eertraject lovenswaardig voorstel, haal motivatie uit de A-List-set en hun verbluffende inzicht in edelstenen met een grote naam opgewekte trouwring.

Graff-diamanten De trend van gematigde ringen is terug en dit hoeft niet snel te gebeuren. Edelsteenhandelaren hebben de mogelijkheid gehad om een 'toning it down zou de beste look zijn' te geven door opvallende stenen effectief te mengen met de kwetsbare banden. Deze trend is ideaal voor mensen die de neiging hebben om niet veel edelstenen te dragen of geen zin hebben om iets te zeggen.

Tiffany & Co. Kortom, of u nu gaat voor iets bijzonders en weelderigs of iets eenvoudigs, gewaagd en moois, u moet deze nieuwe trends in gedachten houden bij het kiezen van uw perfecte verlovingsring.