Loro Piana opent voor de eerste keer een pop-up in winterse Aspen

Aspen is dé plek om te zijn tijdens de feestdagen en het winterseizoen. Van après-ski in The Little Nell tot gezellige cocktails bij de open haard in The St. Regis Aspen en luxe winkels rond Galena Street, Aspen heeft voor ieder wat wils. Dit seizoen zal het nog groter zijn dan ooit tevoren met de opening van nieuwe eetgelegenheden en boetieks. Om dit te vieren, heeft het Italiaanse luxemerk Loro Piana zijn Home for the Holidays Interiors and Lifestyle Pop-Up store geopend in Aspen. De pop-up store is gevestigd in het voormalige Aspen Times Building en blijft open tot 21 december.

De pop-up store van Loro Piana is gevuld met luxe huis- en lifestyle-accessoires, waaronder meubels, lampen, kussens, dekens en accessoires uit de Loro Piana Interiors Collection. Het is de perfecte gelegenheid voor gasten om de verfijnde vakmanschap van Loro Piana te ontdekken en te ervaren. Als verlengstuk van de pop-up store, biedt Loro Piana ook een buiteneetervaring in samenwerking met chef-kok Yann Nury en Paradise Bakery. Hier kun je genieten van speciaal samengestelde vakantietrekaties en de verfijnde smaken van de keuken van Loro Piana ervaren.

De aanwezigheid van Loro Piana in Aspen is niet onbegrijpelijk. Het merk staat bekend om zijn luxe kasjmier en verfijnd vakmanschap, perfect voor een verfijnde winterse uitstap of koudere oorden zoals Aspen. Loro Piana heeft al tientallen jaren een sterke band met de Aspen-gemeenschap en opende in december 1999 zijn tweede winkel in Noord-Amerika in Aspen, na het vlaggenschip op Madison Avenue in New York. Aspen werd snel erkend als een topbestemming voor een veeleisende klantenkring met een waardering voor ongeëvenaarde kwaliteit.

Naast de Interiors Collection zullen ook items uit de Loro Piana Holiday 2021-collectie voor heren en dames te zien zijn, waaronder gezellige en kleurrijke truien, bovenkleding en winteraccessoires. Of je nu op zoek bent naar nieuwe accessoires voor thuis of een uniek cadeau voor iemand anders, de pop-up store van Loro Piana is de perfecte plek om te bezoeken tijdens de feestdagen in Aspen.

De Home for the Holidays Interiors and Lifestyle Pop-Up store van Loro Piana in Aspen biedt een unieke kans om te genieten van de verfijnde en luxueuze collecties van het merk, terwijl je geniet van de prachtige winterse sfeer van Aspen. Het is een geweldige manier om de feestdagen door te brengen met familie en vrienden en tegelijkertijd te genieten van de ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap van Loro Piana.

Het Italiaanse luxemerk is al tientallen jaren een begrip in de Aspen-gemeenschap en heeft een diepe band met deze plaats. Met zijn tweede winkel in Noord-Amerika gevestigd in Aspen, na het vlaggenschip op Madison Avenue in New York, werd Aspen erkend als een topbestemming voor een veeleisende klantenkring met een waardering voor ongeëvenaarde kwaliteit. Loro Piana'sInteriors Collection, opgericht in 2006, biedt een scala aan stoffen gemaakt van zacht, omhullend kasjmier en de fijnste wol, beddengoed, zijde en katoen, geïnspireerd door de kleuren van de natuur, de bron van de meest nobele vezels.

Met de feestdagen voor de deur, biedt Loro Piana'sHome for the Holidays Interiors and Lifestyle Pop-Up store in Aspen een unieke kans om het beste assortiment aan huisaccessoires en lifestyle-artikelen te ontdekken en te verkennen. De pop-up store is gevestigd in het voormalige Aspen Times Building en blijft open tot 21 december. Naast de Interiors Collection zijn ook de items uit de Loro Piana Holiday 2021-collectie voor heren en dames te zien, waaronder gezellige en kleurrijke truien, bovenkleding en winteraccessoires.

Als verlengstuk van de pop-up store, biedt Loro Piana ook een ervaringsgerichte buiteneetervaring in samenwerking met beroemde chef-kok Yann Nury en de lokale favoriete Paradise Bakery. Dit biedt de gasten een kans om te genieten van speciaal samengestelde vakantietrekaties en de verfijnde smaken van de keuken van Loro Piana te ervaren.

De pop-up store van Loro Piana biedt ook een geweldige kans om het Italiaanse vakmanschap te ervaren en de stoffen te voelen die gebruikt worden in de productie van hun luxueuze producten. De Interiors Collection, die stoffen bevat die gemaakt zijn van zacht, omhullend kasjmier en de fijnste wol, biedt een gevoel van luxe en comfort. De collectie omvat ook beddengoed, zijde en katoen, geïnspireerd door de kleuren van de natuur. De stoffen worden gemaakt van de meest nobele vezels en bieden een unieke en verfijnde uitstraling aan elk interieur.

Naast de Interiors Collection is ook de Holiday 2021-collectie van Loro Piana te zien, die een selectie van gezellige truien, jassen en winteraccessoires bevat voor heren en dames. De collectie biedt warme en kleurrijke kledingstukken die perfect zijn voor de koude winterdagen.

De samenwerking met Paradise Bakery en chef-kok Yann Nury biedt ook een geweldige culinaire ervaring. De speciaal samengestelde vakantietrekaties bieden gasten een unieke en verfijnde smaakervaring die perfect past bij de luxe producten van Loro Piana.

De Home for the Holidays Interiors and Lifestyle Pop-Up store van Loro Piana is een niet te missen kans voor liefhebbers van luxe en verfijnde interieur- en lifestyle-artikelen. Het biedt ook een geweldige gelegenheid om te genieten van de prachtige winterse sfeer van Aspen en zijn vele voorzieningen en faciliteiten.

Het adres van de Loro Piana winkel in Aspen is 316 S Galena St, Aspen, CO 81611, Verenigde Staten. Het telefoonnummer van de winkel is +1 970-544-0200.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...