Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Loro Piana opent voor de eerste keer een pop-up in winterse Aspen

Loro Piana opent voor de eerste keer een pop-up in winterse Aspen
Er is geen plek zoals Aspen voor de feestdagen en het winterseizoen. Van de gezellige cocktails bij de open haard in The St. Regis Aspen en après-ski in The Little Nell tot luxe winkels rond Galena Street.

Dit seizoen in Aspen zal naar verwachting groter zijn dan ooit tevoren met nieuwe eetgelegenheden en boetiekopeningen die openen.

Om het seizoen te verwelkomen, duikt het Italiaanse luxemerk Loro Piana voor het eerst op in Aspen met zijn Home for the Holidays Interiors and Lifestyle Pop-Up store van nu tot 21 december in het voormalige Aspen Times Building in de buurt van de hot spot van Hotel Jerome.

De tijdelijke boetiek is voorzien van Loro Piana Interiors Collection, waardoor gasten direct het beste huisassortiment van het Maison kunnen ontdekken en verkennen, inclusief meubels, lampen, kussens, dekens en accessoires. Als verlengstuk van de Pop-Up zal Loro Piana ook een ervaringsgerichte buiteneetervaring hebben in samenwerking met beroemde chef-kok Yann Nury en de lokale favoriete Paradise Bakery, met speciaal samengestelde vakantietrekaties.

De aanwezigheid van Loro Piana in Aspen valt is niet onbegrijpelijk, aangezien het merk bekend staat om zijn luxe kasjmier en verfijnd vakmanschap, perfect voor een verfijnd winterse uitstap of koudere oorden zoals Aspen. Loro Piana heeft immers al tientallen jaren een diepe band onderhouden met de Aspen-gemeenschap.

Als tweede Loro Piana-winkel in Noord-Amerika volgde de opening in december 1999 onmiddellijk het vlaggenschip op Madison Avenue in New York. Als gevolg hiervan werd Aspen erkend als een vooraanstaande bestemming voor een veeleisende klantenkring met waardering voor ongeëvenaarde kwaliteit.

Loro Piana's Interiors Collection, opgericht in 2006, bevat stoffen gemaakt van zacht, omhullend kasjmier en de fijnste wol, beddengoed, zijde en katoen, geïnspireerd door de kleuren van de natuur, de bron van de meest nobele vezels.

Gasten kunnen genieten van opmerkelijke stukken zoals Ginza Furniture Collection, Palm Duet Chaise Lounge en de Bul-Bo Soft Lamp in de pop-up.

Naast de Interiors Collection zullen ook items uit de Loro Piana Holiday 2021-collectie voor heren en dames te zien zijn, waaronder gezellige en kleurrijke truien, bovenkleding en winteraccessoires.
Loro Piana opent voor de eerste keer een pop-up in winterse Aspen