Giorgio Armani heropent dames kleding boetiek op nieuwe plek in Avenue Montaigne in Parijs

Giorgio Armani heeft zijn dameskledingboetiek in Parijs verplaatst naar Avenue Montaigne 18, na een grondige herontwerp van de oude locatie op Avenue Montaigne 2 in dezelfde straat, waar nu de Giorgio Armani herenkleding- en accessoirelijn is gevestigd. De nieuwe boetiek voor dameskleding beslaat twee verdiepingen en beslaat een oppervlakte van 5.489 vierkante meter. De begane grond biedt een uitgebreide collectie van kleding, handtassen, schoenen, accessoires en brillen, evenals een speciale ruimte voor de speciale collecties van het merk en Armani Beauty. Op de eerste verdieping worden ceremoniële schoenen en sieraden tentoongesteld, aangevuld met een privéreceptie. Het interieur en exterieur van de boetiek zijn opnieuw ontworpen om het erfgoed van de oorspronkelijke structuur te respecteren. Het historische gebouw dateert uit het begin van de jaren 1900 en het luxemerk heeft samengewerkt met architecten om een warme en luxueuze omgeving te creëren die contrasteert met de eenvoud en verfijning van de Armani-esthetiek.

Het concept van de boetiek is zodanig ontworpen dat er een vloeiende route door de verschillende kamers slingert, met elk hun eigen kleurenpalet en accenten die passen bij de tonen van de verschillende kamers. Op de centrale gebieden accentueren tafels met platinekleurige metalen kaders en Armani/Casa-lampen de verfijnde inrichting. Het luxemerk heeft ook aandacht besteed aan duurzaamheid, waarbij de vloeren zijn gemaakt door kostbaar marmer terug te winnen van recent gesloten winkels en uit de boetiek die eerder op deze locatie in Parijs stond.

Giorgio Armani begon zijn loopbaan in de jaren zestig bij Nino Cerruti. In 1975 opende hij, samen met zijn levenspartner Sergio Galeotti, zijn eerste eigen bedrijf. Het iconische logo van de gestileerde adelaar werd al snel zijn handelsmerk. In 1980 volgde de opening van een vestiging in de Verenigde Staten. In 2001 riep het tijdschrift Forbes Giorgio Armani uit tot de succesvolste ontwerper van Italië en schatte de waarde van zijn bedrijf op 1,8 miljard dollar. De nieuwe boetiek voor dameskleding in Parijs is een eerbetoon aan het erfgoed en de voortdurende evolutie van het merk.

Het modehuis heeft ook andere winkels geopend in steden over de hele wereld, zoals in Milaan, Londen, New York, Hong Kong en Tokio. De Giorgio Armani-merken bieden naast kleding ook parfums, accessoires, interieurdecoratie en luxe hotels. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren steeds meer gefocust op duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven gelanceerd om de milieuvriendelijkheid van hun productie te verbeteren.

De verhuizing van de dameskledingboetiek is een belangrijke mijlpaal voor het merk en toont hun toewijding aan het creëren van een exclusieve en onderscheidende klantervaring. Avenue Montaigne in Parijs is een iconische bestemming voor luxemerken en de nieuwe boetiek van Giorgio Armani is een welkome aanvulling op de algehele esthetiek van de straat.

Met zijn elegante en ingetogen ontwerpen is Giorgio Armani een van de meest iconische modeontwerpers ter wereld en blijft hij een invloedrijk figuur in de branche. De nieuwe dameskledingboetiek is een showcase van zijn voortdurende streven naar perfectie en verfijning, en biedt een luxueuze en uitnodigende omgeving waar klanten kunnen genieten van een unieke winkelervaring.

Voor modebewuste consumenten die op zoek zijn naar exclusieve en verfijnde kledingstukken, biedt de Giorgio Armani boetiek op Avenue Montaigne een breed scala aan stijlvolle en elegante dameskleding. Het is een plek waar klanten kunnen genieten van een luxueuze en gastvrije omgeving en waar de kenmerkende stijl van het merk tot uiting komt in elk detail van het ontwerp.

Met een focus op duurzaamheid en respect voor het erfgoed van het gebouw is de nieuwe boetiek een prachtige showcase van het talent en de visie van Giorgio Armani. Het is een belangrijke mijlpaal in de voortdurende evolutie van het merk en zal ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in de toekomstige groei van het bedrijf.

Voor diegenen die de boetiek willen bezoeken, is het gelegen op Avenue Montaigne 18 in het 8e arrondissement van Parijs. Het is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en ligt op slechts een steenworp afstand van enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad, zoals de Eiffeltoren en de Champs-Élysées.

Met zijn tijdloze ontwerpen en toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, is het geen verrassing dat Giorgio Armani een van de meest gewilde merken in de modewereld blijft. De nieuwe boetiek in Parijs is een eerbetoon aan de erfenis van het merk en biedt klanten de mogelijkheid om te genieten van de verfijning en elegantie die synoniem zijn geworden met de naam Giorgio Armani.

Het adres van de Giorgio Armani dameskledingboetiek op Avenue Montaigne in Parijs is: 18 Avenue Montaigne, 75008 Paris, Frankrijk - Het telefoonnummer is: +33 1 53 57 78 88

Klanten kunnen ook contact opnemen met het bedrijf via de website van Giorgio Armani voor eventuele vragen of opmerkingen:


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...