Globe-Trotter en GOLF le FLEUR* werken samen aan luxueuze en duurzame reisaccessoires

Globe-Trotter en GOLF le FLEUR

Globe-Trotter, een Londen-based bedrijf dat sinds 1897 koffers maakt, is een samenwerking aangegaan met GOLF le FLEUR*, het merk van de Amerikaanse rapper Tyler, The Creator. Samen hebben ze een collectie luxueuze en duurzame reisaccessoires uitgebracht, inclusief een grote reiskoffer, een dagtas, een paspoorthoes, een bagagelabel en stickers. De koffers zijn uitgevoerd in pasteltinten en geaccentueerd met fijn kiezelleer.

De samenwerking tussen Globe-Trotter en GOLF le FLEUR* viert de heropening van de wereld en richt zich op vernieuwers, avonturiers en de creatieve klasse. Tyler, The Creator staat bekend om zijn gedurfde stijl en onbeschaamde zelfexpressie, en de GOLF le FLEUR*-collectie is daar een uitdrukking van.

Hoewel Tyler's eigen merken meestal gericht zijn op betaalbaarheid, doet hij er alles aan om GOLF le FLEUR* te onderscheiden van zijn andere lijn en gaat hij volledig voor deze samenwerking. Globe-Trotter heeft eerder samengewerkt met high-end merken zoals Gucci, Hermès en Tiffany & Co.

De koffers zijn niet alleen mooie verzamelobjecten, maar zijn ook bedoeld om een leven lang reizen te weerstaan. Fans van de samenwerking kunnen de koffers rechtstreeks online bestellen en laten verzenden.

De Globe-Trotter-koffers zijn niet alleen stevig en duurzaam, maar ook erg stijlvol en luxe. De pasteltinten en het fijne kiezelleer maken de koffers echte eyecatchers. De collectie is geïnspireerd op de persoonlijke stijl van Tyler, The Creator en zijn liefde voor reizen en avontuur.

Tyler is al langere tijd fan van Globe-Trotter en zijn interesse in het merk gaat verder dan alleen het design. Hij waardeert de focus op duurzaamheid en vakmanschap en ziet deze als belangrijke waarden voor zijn eigen merk, GOLF le FLEUR*. De samenwerking met Globe-Trotter past dan ook perfect bij zijn visie op mode en duurzaamheid.

Naast de koffers en accessoires is de GOLF le FLEUR*-collectie ook bekend vanwege de kledinglijn die in samenwerking met Lacoste is gemaakt. Tyler, The Creator is altijd op zoek naar nieuwe manieren om zijn creativiteit te uiten en zijn liefde voor mode en design te combineren.

De samenwerking tussen Globe-Trotter en GOLF le FLEUR* is een mooie samensmelting van vakmanschap, design en duurzaamheid. De koffers zijn niet alleen functioneel, maar ook erg stijlvol en een must-have voor reizigers die op zoek zijn naar luxe en duurzaamheid.

Materiaal:

  • Kiezelleer: het kiezelleer is een duurzaam en stevig leer dat wordt gekenmerkt door zijn ruwe textuur. Dit type leer is populair vanwege zijn unieke uitstraling en wordt vaak gebruikt voor luxueuze accessoires zoals koffers en tassen.


Modellen:

  • Grote reiskoffer: deze koffer is ontworpen om een leven lang reizen te weerstaan en heeft genoeg ruimte om kleding en andere persoonlijke bezittingen op te bergen. De koffer heeft een stevig handvat en is voorzien van een veilige sluiting.
  • Dagtas: de dagtas is een kleinere tas die geschikt is voor dagelijks gebruik. De tas heeft handige riemen waardoor hij gemakkelijk te dragen is en is groot genoeg om belangrijke spullen zoals een laptop en notitieboekje in op te bergen.
  • Paspoorthoes: de paspoorthoes beschermt het paspoort tijdens het reizen en zorgt ervoor dat het paspoort er stijlvol uitziet. De hoes is gemaakt van hetzelfde kiezelleer als de koffers en is voorzien van het GOLF le FLEUR*-logo.
  • Bagagelabel: het bagagelabel is bedoeld om aan de koffer te bevestigen zodat deze gemakkelijk te herkennen is op de bagageband. Het label is gemaakt van hetzelfde kiezelleer als de koffers en heeft een opvallende kleur.
  • Stickers: de stickers zijn een leuke toevoeging aan de collectie en zijn gemaakt van pluche leer. De stickers hebben verschillende ontwerpen, waaronder het GOLF le FLEUR*-logo en afbeeldingen van bekende toeristische trekpleisters.


Kleur:

  • Pasteltinten: de koffers en accessoires zijn uitgevoerd in zachte pasteltinten, waaronder roze, lichtblauw en lichtgroen. Deze kleuren geven de koffers en accessoires een stijlvolle en luxe uitstraling.


Type:

  • Luxe en duurzame reisaccessoires: de Globe-Trotter en GOLF le FLEUR*-collectie bestaat uit luxe en duurzame reisaccessoires van hoge kwaliteit. Het gebruik van kiezelleer en de zorgvuldige afwerking maken deze accessoires niet alleen stijlvol, maar ook stevig en duurzaam.


De koffers en accessoires van Globe-Trotter staan bekend om hun vakmanschap en duurzaamheid. Het feit dat het bedrijf al sinds 1897 bestaat en nog steeds in privébezit is, geeft aan dat ze hun vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. De samenwerking met GOLF le FLEUR* brengt deze kwaliteit en vakmanschap samen met de gedurfde stijl en onbeschaamde zelfexpressie van het merk.

De pasteltinten en het gebruik van kiezelleer geven de koffers en accessoires een stijlvolle en luxueuze uitstraling die perfect past bij de visie van Tyler, The Creator. Zijn liefde voor mode, design en duurzaamheid komen samen in deze collectie van Globe-Trotter en GOLF le FLEUR*. De samenwerking viert niet alleen de heropening van de wereld, maar ook de creatieve geesten die deze wereld vormgeven en veranderen.

Bezoek Website