Supreme Nike SB Dunk High en Low Rammellzee

Supreme, het gerenommeerde streetwear-merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en vaak limited edition samenwerkingen, kondigt in het sneakeruniversum een spannende release aan voor 2023. In samenwerking met Nike SB, de skateboarding divisie van Nike, wordt er een frisse wind geblazen door de iconische Dunk-lijn met de introductie van twee nieuwe colorways: een Dunk High en een Dunk Low.

De Supreme x Nike SB Dunk High is een opvallende verschijning die stijl en comfort combineert. Deze colorway kan worden gezien als een artistiek palet waarin wit, oranje en zwart door elkaar heen vloeien. Het bovenwerk van de schoen is rijkelijk bedekt met leren panelen die in strak wit zijn uitgevoerd. De tong van de schoen is een levendig oranje waardoor het een echte blikvanger is, terwijl het middenstuk en de hielen in een diepzwarte tint zijn gedompeld. Om het geheel samen te binden zijn zowel de Swoosh als de veterspalken in dezelfde zwarte kleur doorgetrokken, waarmee een duidelijk maar stijlvol contrast wordt gecreëerd.

Aan de andere kant van het spectrum staat de Supreme x Nike SB Dunk Low die een ingetogener kleurenpalet presenteert, maar nog steeds ambitieus blijft. Het zwarte leer dat het bovenste gedeelte van de schoen bedekt, biedt een solide basis die zowel veerkracht als elegantie uitstraalt. De middelste delen van de schoen worden verlevendigd met een subtiele lila hint die het design een speels karakter geeft. De afwerking in zilveren details op de zool geeft een futuristisch accent aan deze moderne interpretatie van een klassieke sneaker.

Toewijding aan kwaliteit en design is waar Supreme om bekend staat, en deze samenwerking met Nike SB stelt in dat opzicht niet teleur. De sneakers bevatten de originele Nike SB branding, inclusief de kenmerkende slanke Swoosh die zorgvuldig in het ontwerp is verwerkt. Het draait hier niet alleen om de esthetiek; de schoenen zijn net zo functioneel en gebouwd met de behoeften van skateboarders in gedachten, van de grip van de zool tot de duurzaamheid van de materialen.

Wat betreft de beschikbaarheid en prijsstelling, heeft Supreme de Supreme x Nike SB Dunk High vastgesteld op €150, terwijl de low-top versie voor €165 over de toonbank zal gaan. Beide sneakers zullen in lijn zijn met Supreme'sgebruikelijke releasepraktijken, wat betekent dat ze hoogstwaarschijnlijk snel zullen uitverkopen en zeer gewild zullen zijn onder sneakerheads en fans van het merk.

Ondanks de mogelijke beperkingen die de COVID-19-pandemie met zich mee kan brengen, biedt Supreme flexibiliteit in de verkoop. De schoenen zullen online beschikbaar zijn, waardoor klanten vanuit het comfort van hun eigen huis een kans krijgen om deze exclusieve items aan te schaffen. Voor diegenen die de voorkeur geven aan een fysieke winkelervaring, worden er, indien mogelijk, opties geboden om de schoenen persoonlijk te kopen, met veiligheidsmaatregelen om rekening te houden met de pandemie.

Deze langverwachte samenwerking tussen Supreme en Nike SB is niet alleen een ode aan de nalatenschap van de legendarische Rammellzee, die bekend stond om zijn invloedrijke kunst en de associatie met de vroege hiphopcultuur, maar het is ook een viering van de blijvende relevantie van de Dunk binnen de skate-en streetwear gemeenschappen.

Sneakerliefhebbers zullen ongetwijfeld staan te popelen om deze Supreme x Nike SB Dunk High en Low colorways toe te voegen aan hun collectie. Met een focus op vakmanschap, een oog voor detail en een betaalbaar prijspunt in euro s, maken deze sneakers een toegankelijk maar toch exclusief product dat een breed publiek zal aanspreken.

Houd voor de exacte releasedatum en meer informatie over deze en toekomstige drops van Supreme de officiële website en de sociale mediakanalen goed in de gaten. Het belooft weer een release te worden waar over gesproken zal worden en waar sneakerfanaten wereldwijd naar uitkijken.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...