Solloshi onthult Themis - waarschijnlijk de meest adembenemende desktop-sigarenhouder ter wereld

Het in Londen gevestigde bedrijf Solloshi heeft zijn nieuwste creatie, de Themis-desktopsigarenhouder, onthuld. Het is gemaakt van titanium en heeft een buitengewoon ontwerp dat lijkt op een Colt-cilinder, voorzien van een roterende cilinder die over interne lagers glijdt om dat spannende revolvergeluid te maken. Elk kogel- of sigaarbuisje wordt geleverd met een kleine luchtbevochtiger om de subtiele aroma'svan uw kostbare sigaren te behouden. De lengte van de sigarenbuizen kan op verzoek zelfs worden aangepast.

De Themis-sigarenhouder is CNC-gefreesd uit titanium en 7075 aluminium, hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt om bijvoorbeeld M16-geweren te vervaardigen. De grote sigaarpothouder op tafelblad heeft een elegante uitstraling en een functionele oplossing die zelfs de meest veeleisende sigarenliefhebber zal bekoren.

De Themis-desktopsigarenhouder wordt geproduceerd in een beperkte oplage van slechts 77 stuks, elk geprijsd op maar liefst €9.500. Het lijkt misschien veel, maar het is de prijs waard als je een serieuze sigarenkenner bent en graag wilt investeren in een product van topkwaliteit.

Als je meer van de geweldige creaties van Solloshi wilt bekijken, kun je terecht op hun website, waar je een breed scala aan accessoires kunt vinden die allemaal zijn gemaakt van titanium en met de grootste zorg zijn ontworpen en vervaardigd.

De Themis desktop sigarenhouder is niet alleen een functioneel en indrukwekkend stuk, maar ook een artistiek meesterwerk. Het is de perfecte aanvulling op de collectie van elke sigarenliefhebber die op zoek is naar iets unieks en opvallends.

Solloshi heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest toonaangevende fabrikanten van titaniumaccessoires ter wereld. Hun ontwerpen zijn bekend om hun onberispelijke vakmanschap en aandacht voor detail, en de Themis is geen uitzondering.

Het bedrijf biedt ook een breed scala aan andere hoogwaardige titaniumaccessoires, waaronder pennen, sleutelhangers, horloges en zelfs zonnebrillen. Elk stuk is met de hand gemaakt en afgewerkt om een perfecte balans te vinden tussen functionaliteit en esthetiek.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van de Themis desktop sigarenhouder of een ander product van Solloshi, kun je terecht op hun website voor meer informatie en om een bestelling te plaatsen.

Solloshi Product: Themis - Desktop Sigarenhouder

Materialen:

  • Titanium (grade 5)
  • Aluminium (7075)


Afmetingen:

  • Diameter: 170 mm
  • Hoogte: 120 mm
  • Gewicht: 2,5 kg

 

Kenmerken:

  • CNC-gefreesd ontwerp in de vorm van een Colt-cilinder
  • Sigarenpeulen in de vorm van kogels
  • Roterende cilinder met interne lagers voor revolvergeluid
  • Kleine luchtbevochtiger om aroma'svan sigaren te behouden
  • Lengte van de sigarenbuizen kan op verzoek worden aangepast


Kleur: Zilver (titanium)

Type: Desktop sigarenhouder

Beschikbaarheid: Beperkte oplage van 77 stuks

Prijs: €9.500 per stuk.

De Solloshi Themis-desktop sigarenhouder is een uniek accessoire voor sigarenliefhebbers en is vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals titanium en aluminium. Het is CNC-gefreesd in de vorm van een Colt-cilinder met kogelvormige sigarenpeulen en een roterende cilinder met interne lagers voor het maken van het bekende revolvergeluid. Een kleine luchtbevochtiger houdt de aroma'svan sigaren in stand, terwijl de lengte van de sigarenbuizen op verzoek kan worden aangepast. De Themis-desktop sigarenhouder is verkrijgbaar in een beperkte oplage van 77 stuks en heeft een prijs van €9.500 per stuk.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...