Gurkha-sigaren verzekert een humidor van 9.000 vierkante meter ter waarde van meer dan $5 miljoen

Gurkha'sHis Majesty Reserve-sigaar, 'swerelds duurste sigaar, wordt bewaard in een humidor ter waarde van €5 miljoen. Het is niet gebruikelijk om humidors te verzekeren, maar gezien de waarde van deze sigaar is het begrijpelijk dat Gurkha het risico wil minimaliseren. De humidor is gelegen in Broward County, Florida en beslaat 9.000 vierkante meter.

De humidor zelf is een zeer geavanceerd apparaat dat temperatuurgeregeld is op een constante 64 graden en een luchtvochtigheid van 74% heeft. De bediening wordt gedelegeerd aan een kleine groep mensen en er zijn fail-safe systemen, zoals generatoren en luchtbevochtigers die een geschikte omgeving voor de sigaren behouden totdat eventuele problemen zoals een stroomstoring zijn opgelost.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de verzekering rekening houdt met diverse factoren zoals de opslag en behandeling van de sigaren, de ervaring van de eigenaar en de mogelijke risico'sop schade aan het product. De His Majesty Reserve-sigaar is een van Gurkha'spremium-releases en is opgericht meer dan 125 jaar geleden.

Een doos van 20 sigaren kost €20.000, waarmee het 'swerelds duurste sigaar is. De humidor biedt een optimale bescherming en zorg voor deze waardevolle voorraad van Gurkha.

De Gurkha humidor in Florida bevat meer dan 20 miljoen euro aan sigaren, waaronder enkele van de meest exclusieve en zeldzame sigaren ter wereld. De humidor is beveiligd met state-of-the-art systemen om de omstandigheden voor de sigaren te behouden, waaronder een constante temperatuur van 64 graden en een luchtvochtigheid van 74%. Het is niet alleen een functionele opslagplaats, maar ook een prachtig ontworpen kunstwerk, met ingewikkelde houtsnijwerken en goudaccenten die de luxe van de opgeslagen sigaren weerspiegelen.

De humidor is eigendom van Kaizad Hansotia, de CEO van Gurkha, en is ontworpen om de sigaren in de best mogelijke omstandigheden te bewaren en te beschermen. Hansotia is trots op zijn humidor en noemt het een 'tempel voor sigaren', en hij is niet de enige die de waarde van deze bijzondere opslagplaats begrijpt. De Gurkha humidor heeft al de aandacht getrokken van de media en de sigarenwereld, en wordt beschouwd als een van de meest bijzondere en waardevolle humidors ter wereld.

Hoewel de Gurkha humidor niet toegankelijk is voor het publiek, kunnen sigarenliefhebbers wel genieten van de heerlijke smaken van Gurkha'ssigaren. Het bedrijf heeft een breed scala aan premium sigaren in verschillende prijsklassen, waaronder de His Majesty Reserve, die verkrijgbaar is voor €20.000 voor een doos van 20 sigaren. Gurkha'ssigaren worden geproduceerd met hoogwaardige tabakken uit verschillende landen en zijn verkrijgbaar in diverse maten en smaken.

Gurkha'shumidor

  • Temperatuurregeling: de humidor wordt gereguleerd op een constante temperatuur van 64 graden Fahrenheit. Dit zorgt ervoor dat de sigaren niet uitdrogen of te vochtig worden, wat beide de kwaliteit van de sigaren kan beïnvloeden.

  • Luchtvochtigheidsregeling: de luchtvochtigheid in de humidor wordt gehouden op een constant niveau van 74%. Dit niveau is ideaal voor de opslag van sigaren omdat het ervoor zorgt dat de sigaren niet uitdrogen en hun aroma behouden.

  • Capaciteit: de humidor heeft een capaciteit van meer dan 20.000 sigaren.

  • Beveiligingssystemen: er zijn verschillende beveiligingssystemen in de humidor geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat de sigaren veilig worden bewaard. Deze omvatten een generatoren en luchtbevochtigers die automatisch in werking treden als er een probleem optreedt, zoals een stroomstoring.

  • Locatie: de humidor is gevestigd in Broward County, Florida.

  • Verzekering: de humidor is verzekerd voor een waarde van €9 miljoen. Dit geeft aan hoe waardevol de inhoud van de humidor is en hoe belangrijk het is om deze goed te beschermen.

  • Beheer: het beheer van de humidor wordt toevertrouwd aan een kleine groep mensen die verantwoordelijk zijn voor het handhaven van de juiste temperatuur en luchtvochtigheid.

  • Doel: de humidor is ontworpen om de sigaren van Gurkha'sHis Majesty Reserve-sigaar te bewaren. Dit is een van 'swerelds duurste sigaren, met een prijs van €20.000 per doos van 20 sigaren. De humidor biedt een veilige en ideale omgeving om deze kostbare sigaren te bewaren en hun kwaliteit te behouden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...