Montegrappa introduceert de Cigar Pen - Een luxueus schrijfinstrument voor sigarenliefhebbers

Montegrappa, een gerenommeerd merk van luxe schrijfinstrumenten, heeft de traditionele sigaar nieuw leven ingeblazen met de introductie van de Cigar Pen. Dit unieke schrijfinstrument combineert het beste van twee werelden: het uiterlijk van een sigaar en de functie van een pen.

De Cigar Pen is ontworpen om er precies zo uit te zien als zijn inspiratie, met een lichtbruine tint en parelachtige strepen, en is voorzien van een zakclip. Het is ongeveer even groot als de sigaar 'Laguito n.2', en de afgeronde punt en volledig operationele perforator brengen het nog dichter bij een echte sigaar.

Wat deze Montegrappa-creatie nog indrukwekkender maakt, is dat het een 18k gouden penpunt heeft. Kopers kunnen ook kiezen tussen sterling zilveren of 18k gouden versieringen in de vulpen- of rollerball-versies. Deze pen is een waardevolle toevoeging aan de collectie van elke sigarenliefhebber.

Om de ervaring compleet te maken, wordt de Cigar Pen verpakt in een speciale tabaksbladverpakking die elke sigaarliefhebber zal doen glimlachen. Dit maakt het een geweldig cadeau voor een vriend of geliefde die van sigaren houdt.

De Cigar Pen is een eerbetoon aan de verfijnde smaak en exclusiviteit die wordt geassocieerd met sigaren. Het is een stijlvol en praktisch schrijfinstrument dat zeker de aandacht zal trekken van sigarenliefhebbers over de hele wereld.

De Montegrappa Cigar Pen is ontworpen als onderdeel van de sigarencollectie van het merk, die 20 jaar geleden werd gelanceerd. Het merk heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een van de meest luxueuze en verfijnde fabrikanten van schrijfinstrumenten ter wereld.

De Cigar Pen is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage en is een must-have voor elke sigarenliefhebber die op zoek is naar een exclusief en hoogwaardig schrijfinstrument. Naast zijn indrukwekkende ontwerp is de pen ook zeer functioneel en biedt het een soepele en nauwkeurige schrijfervaring.

De pen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder een vulpen, een rollerball en een balpen. Het is ook mogelijk om de pen op maat te laten maken met bijvoorbeeld een gravure van je eigen naam of initialen.

De Cigar Pen is niet alleen een eerbetoon aan de sigaar, maar ook aan de kunst van het schrijven. Het is een perfect voorbeeld van de combinatie van traditioneel vakmanschap en innovatief design, wat Montegrappa tot een van de meest gewilde merken van luxe schrijfinstrumenten ter wereld heeft gemaakt.

  • De Montegrappa Cigar Pen is verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder een vulpen, een rollerball en een balpen. Elk model is ontworpen met het uiterlijk van een sigaar en is gemaakt van hoogwaardige materialen.
  • Materialen: De pen is gemaakt van edele metalen, zoals sterling zilver en 18-karaats goud. De houder van de pen heeft een lichtbruine tint met parelachtige strepen, waardoor het uiterlijk van een echte sigaar wordt nagebootst.
  • Kleuren: De pen is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder bruin, zilver en goud. De lichtbruine tint van de houder en de parelachtige strepen zijn kenmerkend voor het ontwerp van de Cigar Pen.
  • Grondstoffen: De Cigar Pen is gemaakt van hoogwaardige grondstoffen, waaronder edele metalen en kwalitatief hoogstaande inktvullingen.
  • Afmetingen: De pen is ongeveer even groot als de sigaar 'Laguito n.2', waardoor het nog meer lijkt op een echte sigaar. De afmetingen variëren afhankelijk van het model dat je kiest.
  • Collecties: De Montegrappa Cigar Pen is onderdeel van de sigarencollectie van Montegrappa. Het merk biedt ook een breed scala aan andere luxueuze schrijfinstrumenten, waaronder pennen met diamanten, pennen met historische thema's en pennen met sportthema's.
  • Types: De verschillende modellen van de Montegrappa Cigar Pen zijn verkrijgbaar als vulpen, rollerball of balpen. Je kunt ook kiezen uit verschillende versieringen, zoals sterling zilveren of 18-karaats gouden versieringen.


De Montegrappa Cigar Pen is een luxueus schrijfinstrument dat het uiterlijk van een sigaar combineert met de functie van een pen. Het is verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren, materialen en afmetingen, waardoor je de perfecte pen kunt kiezen die bij je stijl en voorkeuren past. De pen is een must-have voor elke sigarenliefhebber die op zoek is naar een exclusief en hoogwaardig schrijfinstrument.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...