De koninklijke courtisane-sigaren schijnen helder als een diamant

Gurkha Cigars, een gerenommeerd sigarenmerk dat sinds 1887 bestaat, heeft de sigarenwereld opnieuw geschokt met hun nieuwste aanbod, The Royal Courtesan, 's werelds duurste sigaar ter waarde van €1.000.000. De sigaar is doordrenkt met Remy Martin's Black Pearl Louix XIII, dat zelf ongeveer €165.000 per fles kost.

De Royal Courtesan-sigaar is handgemaakt en gebruikt tabak uit de oude landen van de Himalaya en is gefilterd in Fiji-water. De wikkel is bedekt met bladgoud en de band is versierd met in totaal vijf karaat aan diamanten.

Maar dat is niet alles; de sigaar wordt ook bezorgd door een boodschapper met witte handschoenen om de perfectie van het product te waarborgen. Het wordt behandeld door een zorgvuldig geselecteerde en geblinddoekte groep om de kwaliteit en consistentie van elke sigaar te garanderen.

The Royal Courtesan is zeker een opvallend gespreksonderwerp en zal zeker de aandacht trekken van sigarenliefhebbers over de hele wereld. Het is een prachtig voorbeeld van de luxe en exclusiviteit die het merk Gurkha Cigars biedt aan hun klanten.

Hoewel The Royal Courtesan misschien wel de duurste sigaar ter wereld is, is dit niet de enige onderscheidende sigaar die Gurkha Cigars aanbiedt. Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd voor het produceren van premium sigaren die bekend staan om hun kwaliteit, smaak en vakmanschap.

Gurkha Cigars heeft verschillende productlijnen, waaronder de Heritage-, Cellar Reserve-, en Master Select-series, evenals de speciale 125th Anniversary-lijn ter ere van hun 125-jarig bestaan.

Het bedrijf heeft ook verschillende onderscheidingen ontvangen voor hun sigaren, waaronder talrijke 90+ ratings van Cigar Aficionado en andere toonaangevende publicaties in de sigarenindustrie.

Naast hun sigaren biedt Gurkha Cigars ook accessoires aan, zoals sigarenknippers, aanstekers, humidors en andere producten die de sigarenervaring versterken.

Het bedrijf is gevestigd in de Verenigde Staten en heeft een wereldwijd netwerk van verkooppunten en distributeurs. Hun producten worden verkocht in meer dan 70 landen over de hele wereld.

Gurkha Cigars is niet alleen bekend om hun premium sigaren, maar ook om hun betrokkenheid bij liefdadigheidswerk. Het bedrijf heeft samengewerkt met verschillende organisaties, waaronder militaire en veteraan-gerelateerde organisaties, om fondsen te werven voor het goede doel.

Met hun toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en sociale verantwoordelijkheid blijft Gurkha Cigars een belangrijke speler in de sigarenindustrie en een geliefd merk onder sigarenliefhebbers wereldwijd.

 • Heritage-series: een collectie sigaren die het erfgoed van Gurkha Cigars vertegenwoordigt. De sigaren in deze serie zijn handgemaakt met zorgvuldig geselecteerde tabakken uit verschillende landen.
 • Cellar Reserve-series: een collectie sigaren die gerijpt zijn in een speciale humidor met oudere tabakken. Dit geeft de sigaren een unieke smaak en aroma.
 • Master Select-series: een collectie van Gurkha's meest exclusieve sigaren, die alleen worden gemaakt met de beste tabakken.
 • 125th Anniversary-lijn: een speciale collectie ter ere van Gurkha's 125-jarig bestaan. Deze sigaren zijn handgemaakt met zeldzame en kostbare tabakken.
 • Tabak: Gurkha Cigars gebruikt zorgvuldig geselecteerde tabakken uit verschillende landen, waaronder Nicaragua, Honduras, de Dominicaanse Republiek en Ecuador.
 • Bladgoud: gebruikt voor de wikkel van de Royal Courtesan-sigaar.
 • Diamanten: gebruikt voor de band van de Royal Courtesan-sigaar.
 • Fiji-water: gebruikt om de tabak te filteren in de Royal Courtesan-sigaar.
 • Sigaren: verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder robusto, toro, churchill en torpedo.
 • Gurkha Cigars biedt verschillende modellen aan, waaronder klassieke en moderne ontwerpen.
 • Gurkha Cigars biedt verschillende collecties aan, waaronder de Heritage-, Cellar Reserve-, Master Select- en 125th Anniversary-lijnen.
 • Gurkha Cigars biedt verschillende soorten sigaren aan, waaronder premium handgemaakte sigaren, gerijpte sigaren en exclusieve limited edition-sigaren.
 • De kleuren van sigaren variëren van licht tot donker, afhankelijk van de gebruikte tabakken en de rijpingstijd.


Met deze diverse selectie van producten, materialen en accessoires blijft Gurkha Cigars een toonaangevend merk in de sigarenindustrie en een favoriet onder sigarenliefhebbers wereldwijd.

Hieronder vind je de contactgegevens van Gurkha Cigars: Adres: Gurkha Cigars 6600 Hiatus Road Tamarac, FL 33321 Verenigde Staten - Telefoon: +1 (800) 660-8925

Bezoek Website
Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...