Van Cleef & Arpels brengt het iconische Paillette-motief terug met de Bouton d Or-collectie

Van Cleef & Arpels, het gerenommeerde Franse sieradenbedrijf, heeft het iconische Paillette-motief teruggebracht met de lancering van hun nieuwe Bouton d'Or-collectie. Het motief werd oorspronkelijk gecreëerd in de late jaren 1930 en is nu terug in de mode-industrie dankzij Van Cleef & Arpels.

Het Paillette-motief was voor het eerst te zien op de opvallende rokken van de ballerina'svan het Franse Maison en werd later toegepast op glamoureuze koppelkettingen, chique oorbellen en gekruiste armbanden. Met een glinsterend midden en subtiele asymmetrische vormen leken de sieraden gemaakt met dit motief in gedachten te dansen met elke beweging van de drager.

De nieuwe Bouton d'Or-collectie bevat vijf juwelen per set en is verkrijgbaar in roségoud, parelmoer en carneool. Ook zijn er stukken beschikbaar in geelgoud, onyx en crysopraas, waarbij het Paillette-motief een integraal onderdeel van de charme vormt.

De sieraden zijn ontworpen om een statement te maken en zijn versierd met een chique diamant in het midden. Ze mengen geelgoud met edelstenen om een stijlvol stuk te vormen dat elke dame zeker zal helpen een statement te maken, waar ze ook gaat. Het Paillette-motief zorgt voor een driedimensionale look die de sieraden tot leven brengt en een kabbelend effect creëert.

Van Cleef & Arpels heeft opnieuw bewezen een klassiek motief nieuw leven in te blazen en de mode-industrie te inspireren. De Bouton d'Or-collectie is een eerbetoon aan het erfgoed van het merk en aan de ongeëvenaarde vakmanschap en elegantie waar het bekend om staat.

De Bouton d'Or-collectie van Van Cleef & Arpels is niet alleen een eerbetoon aan het iconische Paillette-motief, maar is ook een moderne en eigentijdse interpretatie ervan. Elk stuk in de collectie is zorgvuldig ontworpen en met de hand vervaardigd door de getalenteerde ambachtslieden van het merk, die de hoogste normen van vakmanschap en kwaliteit hanteren.

Naast de Bouton d'Or-collectie heeft Van Cleef & Arpels een breed scala aan prachtige sieraden in hun collecties, waaronder de beroemde Alhambra-collectie met de iconische klaverbladvormige hanger en oorbellen. Het merk staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en het gebruik van de meest verfijnde materialen en edelstenen.

Van Cleef & Arpels heeft een rijke geschiedenis en erfgoed, die teruggaat tot 1906 toen het bedrijf werd opgericht door Alfred Van Cleef en zijn schoonbroer Salomon Arpels. Het bedrijf is sindsdien uitgegroeid tot een van 'swerelds meest prestigieuze en invloedrijke sieradenhuizen, met boetieks over de hele wereld.

De Bouton d'Or-collectie is een van de vele voorbeelden van Van Cleef & Arpels' toewijding aan excellentie en tijdloze elegantie. Het is een collectie die zowel een eerbetoon is aan het verleden als een viering van het heden, en die de rijke geschiedenis en het erfgoed van het merk op een hedendaagse manier belichaamt. Met zijn prachtige ontwerpen en verfijnde afwerking is de Bouton d'Or-collectie een must-have voor elke liefhebber van luxe en tijdloze sieraden.

Al met al is de Bouton d'Or-collectie van Van Cleef & Arpels een prachtige en opvallende serie sieraden die de aandacht trekt en bewondering oogst waar je ook gaat. Of je nu een fan bent van het iconische Paillette-motief of gewoon op zoek bent naar een stijlvolle en elegante aanvulling op je sieradencollectie, deze collectie heeft voor elk wat wils.

Bouton d'or-collectie van Van Cleef & Arpels

De Bouton d'or-collectie van Van Cleef & Arpels is een indrukwekkende collectie van elegante sieraden die het Paillette-motief als inspiratiebron heeft. Deze collectie omvat een reeks van vijf juwelen in twee verschillende sets, die zijn vervaardigd uit verschillende materialen en kleuren om aan de uiteenlopende smaken en stijlen van klanten te voldoen.

De eerste set bestaat uit een paar oorbellen, een hanger, een armband en een ring, die allemaal zijn afgewerkt in roségoud, parelmoer en carneool. Elk van deze stukken heeft het kenmerkende Paillette-motief, dat een prachtige driedimensionale look aan de sieraden geeft. De concave of convexe vormen van de sieraden zijn versierd met een schitterende diamant in het midden, wat een extra vleugje glamour aan deze collectie toevoegt.

De tweede set van de Bouton d'or-collectie van Van Cleef & Arpels omvat een paar oorbellen, een hanger, een armband en een ring, die zijn vervaardigd uit geelgoud, onyx en crysopraas. Deze stukken zijn ook versierd met het Paillette-motief en zijn afgewerkt met een glinsterende diamant in het midden. De combinatie van geelgoud en edelstenen geeft deze sieraden een tijdloze en klassieke uitstraling.

Elk van deze stukken is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om de hoogste kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. De oorbellen zijn ontworpen om te dansen met elke beweging van de drager, terwijl de hanger en de armband een subtiel asymmetrisch ontwerp hebben dat zorgt voor een speelse en unieke uitstraling. De ringen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn ontworpen om perfect om de vinger te passen, waardoor ze comfortabel en gemakkelijk te dragen zijn.

De Bouton d'or-collectie van Van Cleef & Arpels is een fantastische aanvulling op elke sieradencollectie en is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en afwerkingen om aan de uiteenlopende behoeften van klanten te voldoen. Of het nu gaat om een speciale gelegenheid of gewoon om jezelf te verwennen, deze collectie biedt een unieke mix van tijdloze elegantie en moderne glamour.

  • Bouton d'or oorbellen: De oorbellen in deze collectie zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waaronder geelgoud, rosegoud, onyx en diamanten. De Bouton d'or oorbellen zijn ontworpen met het kenmerkende Paillette-motief en zijn perfect voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden.

  • Bouton d'or armbanden: De Bouton d'or armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waaronder roségoud, geelgoud, parelmoer, carneool en diamanten. Het ontwerp met het Paillette-motief zorgt voor een sprankelende en elegante uitstraling en maakt het perfecte accessoire voor elke outfit.

  • Bouton d'or hangers: De hangers in de Bouton d'or-collectie zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waaronder roségoud, geelgoud, diamanten en onyx. De Paillette-motieven geven de hangers een unieke uitstraling en maken ze geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden.

  • Bouton d'or ringen: De ringen in deze collectie zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waaronder roségoud, geelgoud, diamanten en onyx. Het ontwerp met het Paillette-motief geeft de ringen een opvallende en sprankelende uitstraling en maakt ze perfect voor elke gelegenheid.

  • Bouton d'or horloges: De Bouton d'or horloges zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en materialen, waaronder rosegoud, geelgoud en diamanten. Het Paillette-motief op de wijzerplaat geeft het horloge een unieke en elegante uitstraling en maakt het tot een must-have accessoire voor liefhebbers van luxueuze horloges.

  • Bouton d'or kettingen: De kettingen in deze collectie zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en materialen, waaronder roségoud, geelgoud en diamanten. Het Paillette-motief geeft de kettingen een unieke uitstraling en maakt ze perfect voor zowel casual als formele gelegenheden.

  • Bouton d'or broches: De Bouton d'or broches zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en materialen, waaronder roségoud, geelgoud, diamanten en onyx. De broches zijn ontworpen met het kenmerkende Paillette-motief en zijn perfect voor het toevoegen van een sprankelend accent aan elke outfit.

  • Bouton d'or manchetknopen: De Bouton d'or manchetknopen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en materialen, waaronder geelgoud en diamanten. Het ontwerp met het Paillette-motief maakt deze manchetknopen tot een elegant en verfijnd accessoire voor formele gelegenheden. Ze zijn perfect voor mannen die op zoek zijn naar een subtiel en toch opvallend detail om hun outfit compleet te maken. De manchetknopen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat ze passen bij verschillende manchetstijlen en -maten.

  • Bouton d'or ringen: De Bouton d'or ringen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, elk met het kenmerkende Paillette-motief van Van Cleef & Arpels. De ringen zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder geelgoud, roségoud en witgoud, en zijn versierd met edelstenen zoals diamanten, onyx en parelmoer. De ringen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze geschikt zijn voor elke vingermaat.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...