Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Het limited edition Chopard Happy Fish Métiers d'Art horloge

Het limited edition Chopard Happy Fish Métiers d'Art horloge

De prachtige Chopard Happy Fish, gelanceerd in 2002 met een unieke inspiratie voor het zeeleven, vierde de waterwereld door middel van een paar prachtige ontwerpen die door de jaren heen zeer werden gewaardeerd.

En dit jaar heeft de Zwitserse horlogemaker op Baselworld een nieuwe versie van dit prachtige uurwerk onthuld, genaamd de Happy Fish Métiers d'Art.

Geproduceerd in een zeer beperkte oplage van slechts 25 stuks, brengt het nieuwe Happy Fish-horloge de magie van de onderwaterwereld om je pols, met een prachtige parelmoer wijzerplaat die schittert in turkoois en goud, het nieuwe huis van deze sierlijke vis.

Als de nacht komt, komt dit horloge tot leven en kun je de vloeiende rondingen van de vis en de sierlijke bewegingen van het horloge zien dankzij de delicate gravure op het parelmoer. De ronde vormen van de vis zijn versierd met bladgoud om's nachts een mooi glinsterend en stralend effect te creëren, dat wordt versterkt door gesorteerde tinten van besneeuwde blauwe saffieren.

Genesteld in een 18 karaat roségouden kast, sissen de vis en zijn omgeving met zeven lichtgevende bewegende diamanten en een oogverblindende bezel versierd met drie verschillende maten diamanten. Het rode jaspisoog van de vis contrasteert prachtig met de turquoise achtergrond en charmeert jou en iedereen die naar dit ongelooflijke uurwerk kijkt. De Chopard Happy Fish Métiers d'Art wordt geleverd met een glinsterende witte krokodillenband die heel goed past bij de majestueuze vissen en een mechanisch zelfoprollend uurwerk verbergt.

Aangezien er slechts 25 eenheden beschikbaar zullen zijn, ben ik er vrij zeker van dat de prijs onbetaalbaar zal zijn, maar ik weet zeker dat dit horloge elke cent waard is!


Het limited edition Chopard Happy Fish Métiers d'Art horloge