Betoverende Chopard Happy Fish Métiers d Art - een onderwaterjuweel

Chopard, de prestigieuze Zwitserse horlogemaker, heeft op Baselworld een nieuwe variant van de befaamde Chopard Happy Fish gelanceerd: de Happy Fish Métiers d'Art. Dit prachtige uurwerk, geproduceerd in een zeer beperkte oplage van slechts 25 stuks, brengt de magie van de onderwaterwereld naar je pols.

Het horloge is voorzien van een schitterende parelmoer wijzerplaat, die oplicht in turkoois en goud en de gracieuze vis tot leven brengt. Wanneer de nacht valt, onthult het horloge zijn betoverende details, met vloeiende rondingen en sierlijke bewegingen van de vis, prachtig gegraveerd op het parelmoer. De ronde vormen van de vis zijn verfraaid met bladgoud, wat 'snachts een sprankelend effect creëert. Dit wordt versterkt door de gesorteerde tinten van besneeuwde blauwe saffieren.

Het uurwerk wordt gehuisvest in een 18-karaats roségouden kast en is versierd met zeven lichtgevende bewegende diamanten. De bezel is verbluffend, bezet met diamanten in drie verschillende maten. Het rode jaspisoog van de vis vormt een prachtig contrast met de turkooizen achtergrond en voegt een charmant element toe aan dit ongelooflijke horloge.

De Chopard Happy Fish Métiers d'Art wordt geleverd met een glinsterende witte krokodillenband, perfect passend bij de majestueuze vissen, en herbergt een zelfoprollend mechanisch uurwerk. Met slechts 25 exemplaren beschikbaar, kan worden verwacht dat de prijs van dit exclusieve uurwerk onbetaalbaar is. Maar voor degenen die op zoek zijn naar een waardevol stuk dat de schoonheid van de onderwaterwereld vastlegt, is de Chopard Happy Fish Métiers d'Art elke cent waard.

Deze beperkte oplage van de Chopard Happy Fish Métiers d'Art is meer dan alleen een horloge. Het is een onderwaterjuweel dat de verbeelding prikkelt en de schoonheid van de zee tot leven brengt. Het ambachtelijke vakmanschap, de prachtige parelmoer wijzerplaat en de levendige details maken van dit horloge een waar kunstwerk om te koesteren.

Met zijn 18-karaats roségouden kast, lichtgevende diamanten en een bezel versierd met diamanten, straalt de Happy Fish Métiers d'Art pure luxe en verfijning uit. Het horloge wordt geleverd met een glinsterende witte krokodillenband, die het geheel perfect aanvult.

Dit uurwerk is niet alleen een statement piece, maar ook een technisch meesterwerk. Het is uitgerust met een mechanisch zelfoprollend uurwerk, waardoor het niet alleen een lust voor het oog is, maar ook betrouwbare prestaties levert.

Of je nu een verzamelaar bent van exclusieve horloges, een liefhebber van het zeeleven of gewoon op zoek bent naar een uniek stuk om je pols, de Chopard Happy Fish Métiers d'Art biedt een ongeëvenaarde combinatie van elegantie, vakmanschap en artistieke expressie.

Het is een horloge dat de aandacht trekt en bewondering oproept, een tijdloos stuk dat generaties lang gekoesterd kan worden. Met zijn beperkte oplage van slechts 25 stuks is het een zeldzame en exclusieve keuze voor degenen die alleen genoegen nemen met het allerbeste.

De Chopard Happy Fish Métiers d'Art belichaamt de geest van verfijning en passie voor horlogemaken die Chopard al decennialang kenmerkt. Het is een eerbetoon aan de schoonheid van de onderwaterwereld en een viering van vakmanschap en creativiteit.

  • Chopard Happy Fish Métiers d'Art: Dit prachtige horloge is een onderwaterjuweel met een uniek ontwerp geïnspireerd door de zee. Het heeft een parelmoer wijzerplaat in turkoois en goud, met prachtige gravures van een vis op het parelmoer. De vis is versierd met bladgoud en saffieren, en de kast is gemaakt van 18-karaats roségoud. Het horloge wordt geleverd met een glinsterende witte krokodillenband en een zelfoprollend mechanisch uurwerk. Slechts 25 stuks zijn beschikbaar in deze exclusieve collectie.

  • Chopard Happy Fish: Het originele horloge dat in 2002 werd gelanceerd en de waterwereld viert. Het heeft een uniek ontwerp met een vismotief en een parelmoer wijzerplaat. Het horloge is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder witgoud en diamanten, en wordt geleverd met een mechanisch uurwerk.

  • Chopard Happy Fish Mini: Een kleinere versie van de Happy Fish, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een subtiele en verfijnde stijl. Het horloge heeft een delicate parelmoer wijzerplaat met visdetails en wordt geleverd met een roestvrijstalen kast en een quartz uurwerk.

  • Chopard Happy Fish Diamond Edition: Een luxe uitvoering van de Happy Fish, verfraaid met schitterende diamanten. Het horloge heeft een bezel en wijzerplaat versierd met diamanten, waardoor het een extra vleugje glamour krijgt. Het wordt geleverd met verschillende bandopties, waaronder leer en roestvrij staal.

  • Chopard Happy Fish Gold Edition: Een exclusieve uitvoering van de Happy Fish, gemaakt van kostbaar geelgoud. Het horloge straalt luxe uit en heeft een elegante uitstraling. Het wordt geleverd met een parelmoer wijzerplaat en een zelfoprollend mechanisch uurwerk.

  • Chopard Happy Fish Ceramic Edition: Een moderne variant van de Happy Fish, gemaakt van keramiek. Het horloge heeft een strak en eigentijds ontwerp, met een zwarte wijzerplaat en keramische kast. Het wordt geleverd met een quartz uurwerk en een rubberen band.

  • Chopard Happy Fish Limited Editions: Chopard heeft door de jaren heen verschillende gelimiteerde edities van de Happy Fish uitgebracht, elk met een uniek ontwerp en details. Deze exclusieve horloges zijn zeer gewild onder verzamelaars en horlogeliefhebbers vanwege hun beperkte beschikbaarheid en speciale kenmerken.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...