Richard Mille's RM60-01 Regatta Les Voiles de Saint Barth

Richard Mille's RM60-01 Regatta Les Voiles de Saint Barth

Speciaal ontworpen voor de zesde editie van de zeilrace "Les Voiles de Saint Barth", die slechts een week geleden begon in de haven van Gustavia, is de Richard Mille RM60-01 Regatta Les Voiles de Saint Barth een prachtig uurwerk dat een eerbetoon brengt aan dit adembenemende zeilevenement uit het Caribisch gebied paradijs. Richard Mille is sinds het begin de belangrijkste partner van deze feestelijke race en in 2015 combineerde het de opvallende kleuren van de wedstrijd met horlogetraditie, geavanceerde technologie en extreme prestaties om met dit betoverende uurwerk te komen, dat zal worden geproduceerd in een beperkte oplage van slechts 100 stuks.

Het prachtige 'Les Voiles de Saint Barth' uurwerk wordt geleverd in een waterbestendige titanium kast, uitgevoerd in vier delen en voorzien van een AR-gecoat saffierglas en een saffierdisplay zwart.

De opengewerkte saffier wijzerplaat van dit horloge heeft gele, blauwe, witte en oranje accenten, met lichtgevende wijzers en indexen, met behulp van siliconen beugels en koolstofvezel. Als dat nog niet indrukwekkend genoeg is, kunnen we je meer vertellen over de complexe beweging die deze schoonheid aandrijft, Richard Mille's eigen kaliber RMAC2 met 68 juwelen, 28.800 vph en een gangreserve van 55 uur. Het uurwerk heeft titanium schroeven, een gezandstraalde PVD-afwerking, keramische kogellagers en 18kt witgouden schroeven.

Perfect voor wedstrijdzeilen, deze zeer speciale RM 60-01 wordt geleverd met veel nette functies, zoals een verstelbare rotor, countdown-timer en UTC-functie, een lopende indicator, een jaarkalender en een interessante flyback-chronograaf die wordt geleverd met een snel vergrendelings- en ontgrendelingsmechanisme. Om de pushers van de flyback-chronograaf te activeren, moet je snel de secundaire kroon draaien, zodat onbedoelde ladingen van de uitlezing worden vermeden.

De Richard Mille RM60-01 Regatta Les Voiles de Saint Barth wordt ook geleverd met een witte rubberen band bedekt met een titanium inzet en kost precies €160.000.