Richard Mille RM60-01 Regatta Les Voiles de Saint Barth

Speciaal ontworpen voor de zesde editie van de zeilrace "Les Voiles de Saint Barth" in het Caribisch gebied, brengt de Richard Mille RM60-01 Regatta Les Voiles de Saint Barth een eerbetoon aan dit betoverende zeilevenement. Richard Mille is sinds het begin de belangrijkste partner van deze feestelijke race en in 2015 combineerde het horlogemerk de opvallende kleuren van de wedstrijd met horlogetraditie, geavanceerde technologie en extreme prestaties om dit prachtige uurwerk te creëren.

Het uurwerk is gehuisvest in een waterbestendige titanium kast die is opgebouwd uit vier delen. Het saffierglas en de saffierdisplayrug zijn voorzien van een AR-coating, waardoor het horloge duurzaam en bestand is tegen de elementen. De opengewerkte saffier wijzerplaat van het horloge heeft gele, blauwe, witte en oranje accenten, met lichtgevende wijzers en indexen. Siliconen beugels en koolstofvezel worden gebruikt voor de constructie van deze kenmerkende elementen.

De RM60-01 wordt aangedreven door Richard Mille's eigen kaliber RMAC2, een complexe beweging met 68 juwelen, een frequentie van 28.800 vph en een indrukwekkende gangreserve van 55 uur. Het uurwerk is voorzien van titanium schroeven, een gezandstraalde PVD-afwerking, keramische kogellagers en 18kt witgouden schroeven.

Dit uurwerk is perfect voor wedstrijdzeilen en biedt verschillende handige functies. Het heeft een verstelbare rotor, countdown-timer en UTC-functie, een lopende indicator, een jaarkalender en een flyback-chronograaf met een snel vergrendelings- en ontgrendelingsmechanisme. Het activeren van de pushers van de flyback-chronograaf vereist een snelle draai aan de secundaire kroon, wat onbedoelde manipulaties van de chronograaf voorkomt.

De Richard Mille RM60-01 Regatta Les Voiles de Saint Barth wordt geleverd met een witte rubberen band bedekt met een titanium inzet, wat zorgt voor comfort en een sportieve uitstraling. Met een prijskaartje van €160.000 is dit horloge een waardevol en exclusief stuk voor liefhebbers van zeilen en horloges.

Hoewel de eerdere informatie al veel inzicht heeft gegeven in de Richard Mille RM60-01 Regatta Les Voiles de Saint Barth, zijn er nog enkele aanvullende details die het vermelden waard zijn.

Dit horloge is ontworpen om bestand te zijn tegen de uitdagende omstandigheden van het zeilen. De waterbestendige titanium kast, uitgevoerd in vier delen, biedt optimale bescherming tegen vocht en schokken. Het saffierglas en de saffierdisplayrug zijn AR-gecoat, waardoor ze krasbestendig zijn en een helder zicht bieden op de prachtige wijzerplaat en het complexe uurwerk.

De RM60-01 beschikt over een flyback-chronograaf, een geavanceerde functie die het mogelijk maakt om de chronograaf met één druk op de knop te stoppen, terug te zetten naar nul en direct een nieuwe timing te starten. Dit is vooral handig bij zeilraces, waar nauwkeurige timing van cruciaal belang is.

Het horloge wordt aangedreven door Richard Mille's eigen kaliber RMAC2, dat bestaat uit 68 juwelen en een frequentie heeft van 28.800 vibraties per uur (vph). Met een indrukwekkende gangreserve van 55 uur is het uurwerk betrouwbaar en nauwkeurig, zelfs tijdens lange zeiltochten.

Het ontwerp van de RM60-01 weerspiegelt niet alleen de opvallende kleuren van "Les Voiles de Saint Barth", maar ook de passie en toewijding van Richard Mille aan het zeilevenement. Elk horloge wordt geproduceerd in een beperkte oplage van slechts 100 stuks, waardoor het exclusiviteit en uniciteit biedt aan degenen die de kans krijgen om er een te bezitten.

Met zijn uitzonderlijke technische specificaties, innovatieve functies en opvallende esthetiek is de Richard Mille RM60-01 Regatta Les Voiles de Saint Barth een waar meesterwerk dat zowel zeilliefhebbers als horlogeliefhebbers zal bekoren. Het combineert precisie, duurzaamheid en een eerbetoon aan de spannende wereld van het zeilen in één adembenemend horloge.

Richard Mille RM60-01 Regatta Les Voiles de Saint Barth:

 • Exclusieve editie ontworpen voor "Les Voiles de Saint Barth", een prestigieuze zeilrace in het Caribisch gebied.
 • Beperkte oplage van slechts 100 stuks, wat exclusiviteit en uniciteit garandeert.
 • Waterbestendige titanium kast, bestaande uit vier delen, biedt bescherming tegen vocht en schokken.
 • AR-gecoat saffierglas en saffierdisplayrug zorgen voor krasbestendigheid en een helder zicht.
 • Opengewerkte saffier wijzerplaat met gele, blauwe, witte en oranje accenten.
 • Lichtgevende wijzers en indexen voor verbeterde leesbaarheid, met behulp van siliconen beugels en koolstofvezel.
 • Flyback-chronograaf voor snelle en nauwkeurige timing tijdens zeilraces.
 • Richard Mille's eigen kaliber RMAC2 met 68 juwelen, 28.800 vph en een gangreserve van 55 uur.
 • Titanium schroeven, gezandstraalde PVD-afwerking, keramische kogellagers en 18kt witgouden schroeven.
 • Verstelbare rotor, countdown-timer en UTC-functie voor handige tijdsweergave.
 • Lopende indicator om de status van de chronograaf in één oogopslag te controleren.
 • Jaarkalender voor gemakkelijke datumweergave.
 • Witte rubberen band met titanium inzet voor comfort en sportieve uitstraling.
 • Prijs: €160.000.

 

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...