De elegante Chopard Mille Miglia GTS Chronograph

De Chopard Mille Miglia GTS Chronograph werd onthuld op Baselworld 2015 als een nieuwe toevoeging aan de Mille Miglia GTS-lijn van het prestigieuze Zwitserse luxemerk. Deze prachtige horlogefamilie is geïnspireerd op de legendarische duurrace op de openbare weg die ooit in Italië plaatsvond.

Het beroemde Mille Miglia-evenement is nu uitgegroeid tot een spectaculair evenement voor klassieke en vintage auto's, dat jaarlijks plaatsvindt tussen Brescia en Rome. Naast de chronograaf omvat de Mille Miglia GTS-familie ook een automatisch horloge met drie wijzers en een Power Control-horloge.

Alle horloges in de collectie zijn uitgerust met een hoogwaardig, in eigen huis ontwikkeld uurwerk van Chopard. Ze hebben 25 juwelen, een frequentie van 28.800 vibraties per uur en een gangreserve van 48 uur.

De Chronograph-versie van de Mille Miglia GTS is een elegant horloge met verfijnde details. Het heeft een matte zwarte wijzerplaat met witte en rode transfers, en de uren-, minuten- en secondewijzers zijn gefacetteerd en gemaakt van rhodium of verguld materiaal. De kast van het horloge kan gemaakt zijn van roestvrij staal of 18kt roségoud, met een AR-gecoat saffierglas en een saffierdisplay met de inscripties 'Mille Miglia' en 'Brescia > Roma > Brescia'.

Voor de band kunnen klanten kiezen tussen een zwarte rubberen band, geïnspireerd op de klassieke Dunlop-racebanden, en een roestvrijstalen armband met een stalen of gouden vouwsluiting. Deze keuze biedt een persoonlijk tintje aan het horloge, zodat het perfect aansluit bij de individuele stijl en voorkeuren van de drager.

De Chopard Mille Miglia GTS Chronograph is niet alleen een technisch meesterwerk, maar ook een stijlvol accessoire dat liefhebbers van horloges en autoliefhebbers zal bekoren. Met zijn elegante design, hoogwaardige materialen en vakmanschap belichaamt dit horloge de geest van de iconische Mille Miglia-race en biedt het een tijdloze en verfijnde uitstraling voor degenen die het dragen.

Naast de technische specificaties en het elegante design van de Chopard Mille Miglia GTS Chronograph, zijn er nog enkele vermeldenswaardige details om te benoemen.

Dit horloge is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van de Mille Miglia-race, die voor het eerst plaatsvond in 1927. Het evenement groeide uit tot een legendarische autorace waarbij deelnemers van Brescia naar Rome reden en weer terug. Het symboliseert het avontuur, de passie en het doorzettingsvermogen van de autowereld.

De Mille Miglia GTS Chronograph heeft een waterdichtheid van 100 meter, waardoor het horloge bestand is tegen dagelijkse activiteiten en zelfs zwemmen. Dit biedt de drager de mogelijkheid om het horloge te dragen in verschillende situaties zonder zich zorgen te hoeven maken over waterschade.

Met zijn hoogwaardige Zwitserse vakmanschap en de nadruk op kwaliteit en precisie, is de Chopard Mille Miglia GTS Chronograph niet alleen een horloge, maar een symbool van verfijning en luxe. Het is een tijdloos accessoire dat niet alleen de aandacht trekt van horlogeliefhebbers, maar ook van mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle en betrouwbare metgezel voor elke gelegenheid.

De prijs van de Chopard Mille Miglia GTS Chronograph varieert afhankelijk van het gekozen materiaal en de bandopties. Het is een investering in vakmanschap en exclusiviteit. Voor liefhebbers van horloges en autoliefhebbers is dit horloge een waardevol bezit dat hen herinnert aan de opwinding en het erfgoed van de legendarische Mille Miglia-race.

De Chopard Mille Miglia GTS Chronograph is niet alleen een horloge, maar een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van de Mille Miglia-race en een uiting van stijl en vakmanschap. Met zijn technische kenmerken, verfijnd design en betrouwbare prestaties is dit horloge een ultiem symbool van luxe en tijdloze elegantie.

Chopard Mille Miglia GTS collectie

  • Chopard Mille Miglia GTS Chronograph:

    • Een eerbetoon aan de legendarische Mille Miglia-race, met een elegant design en verfijnde details.
    • Uitgerust met een complex uurwerk dat in eigen huis is ontwikkeld door Chopard, met 25 juwelen, 28.800 vph en een gangreserve van 48 uur.
    • Beschikt over een mat fluwelen zwarte wijzerplaat met witte en rode transfers voor de cijfers en applicaties.
    • De uren-, minuten- en secondewijzers zijn gefacetteerd en gemaakt van rhodium of verguld materiaal.
    • De kast kan gemaakt zijn van roestvrij staal of 18kt roségoud, met een AR-gecoat saffierglas en een saffierdisplay met de inscripties 'Mille Miglia' en 'Brescia > Roma > Brescia'.
    • Keuze uit een zwarte rubberen band geïnspireerd op de oude Dunlop-racebanden of een roestvrijstalen armband met een stalen of gouden vouwsluiting.
  • Chopard Mille Miglia GTS Automatic:

    • Een automatisch horloge met drie wijzers, dat perfect past bij liefhebbers van klassieke en stijlvolle horloges.
    • Voorzien van hetzelfde uurwerk als de chronograaf, met 25 juwelen, 28.800 vph en een gangreserve van 48 uur.
    • De wijzerplaat is verkrijgbaar in verschillende kleuropties, waaronder klassiek zwart en elegant zilver.
    • De uren- en minutenwijzers zijn gefacetteerd en voorzien van lichtgevende coating voor optimale leesbaarheid.
    • De kast is vervaardigd uit roestvrij staal en heeft een AR-gecoat saffierglas voor krasbestendigheid.
    • Keuze uit een zwarte rubberen band of een roestvrijstalen armband voor een persoonlijke touch.
  • Chopard Mille Miglia GTS Power Control:

    • Een uniek horloge met een Power Control-functie, waarmee de gangreserve van het horloge kan worden bijgehouden.
    • Hetzelfde hoogwaardige uurwerk met 25 juwelen en een gangreserve van 48 uur als de andere modellen.
    • De wijzerplaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals diepblauw en stijlvol antraciet.
    • Voorzien van lichtgevende uren- en minutenwijzers en een datumvenster voor extra functionaliteit.
    • De kast is gemaakt van roestvrij staal en heeft een AR-gecoat saffierglas.
    • Keuze uit een zwarte rubberen band of een roestvrijstalen armband om aan persoonlijke voorkeuren te voldoen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...