Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

De chique Chopard Mille Miglia GTS Chronograaf

De chique Chopard Mille Miglia GTS Chronograaf

De Chopard Mille Miglia GTS Chronograph werd onthuld op Baselworld 2015 en is een andere op maat gemaakte toevoeging aan de Mille Miglia GTS-lijn van het Zwitserse luxemerk, een prachtige familie horloges geïnspireerd op de beroemde duurrace op de open weg die ooit in Italië werd gehouden.

Vandaag werd de eigenlijke race omgetoverd tot een ongelooflijk evenement voor klassieke en vintage auto's, tussen Brescia en Rome. Naast de chronograaf omvat de Mille Miglia GTS-familie ook een automatisch uurwerk met drie wijzers en een Power Control-horloge.

Ze beschikken allemaal over een complex uurwerk dat in eigen huis is ontwikkeld door Chopard, met 25 juwelen, 28.800 vph en een gangreserve van 48 uur.

De Chronograph-versie is iets eleganter dan de andere twee horloges en daarom hebben we besloten om hem op Luxatic te plaatsen. Het wordt geleverd met een mat fluwelen zwarte wijzerplaat, met witte en rode transfers met de cijfers, applicaties, gefacetteerde uren-, minuten- en secondewijzers, gemaakt van rhodium of verguld. De kast van het horloge kan van roestvrij staal of 18kt roségoud zijn, met een AR-gecoat saffierglas en een saffierdisplay met de inscripties "Mille Miglia" en "Brescia > Roma > Brescia".

Klanten konden kiezen tussen een zwarte rubberen band geïnspireerd op de oude Dunlop-racebanden en een roestvrijstalen armband met een stalen of een gouden vouwsluiting.


De chique Chopard Mille Miglia GTS Chronograaf