De prachtige Bentley Jewellery collectie wordt opnieuw uitgebreid

De prachtige Bentley Jewellery-collectie wordt opnieuw uitgebreid, dit keer met opvallende stukken met gekleurde edelstenen - geïnspireerd op de regenboogtinten die beschikbaar zijn voor Bentley-klanten. De prachtige gekleurde edelstenen zijn geselecteerd, geslepen en gepolijst in de Heinz Mayer-fabriek. Bentley's sieradenpartner concentreerde zich op felle kleuren terwijl hij zich deze prachtige collectie voorstelde. Het is bekend dat de selecte klantenkring van Bentley wordt verwelkomd om te kiezen tussen een breed scala aan verf en afwerkingen voor hun volgende auto, waarbij verschillende voertuigen pronken met op maat gemaakte combinaties van kleuren en materialen.

Zo is ook deze sieradenlijn ontstaan. Bentley's unieke Sequin Blue-kleur, gelanceerd in 1996, werd geïnspireerd op een pailletten uit een blauwe jurk en kwam tot leven door een mix van pigmenten met blauw mica. Een tanzaniet edelsteen is de correspondent voor deze sieradencollectie, een gewilde steen die alleen werd gevonden in de buurt van de Kilimanjaro, in het noorden van Tanzania. De Padparadscha-saffieren, aan de andere kant, zijn verkrijgbaar in geelachtige tinten of oranje-roze variatie. Je zou kunnen zeggen dat de pure kleur van de steen lijkt op de veelzijdige tinten van Bentley's Bacalar limited edition-lijn. Wie ben ik daar niet mee eens? Een heldere Mandarijn granaat is bedoeld als aanvulling op het lakwerk van de nieuwste Bentley-auto, terwijl de zeldzaamste edelstenen uit deze collectie een prachtige oranje tint hebben, Fanta Orange.

De prijzen voor een van de stukken uit deze nieuwe Bentley Jewellery Precious Gemstone Collection beginnen bij ongeveer €6.000.

Meer over de Bentley Jewellery collectie

Bentley heeft in samenwerking met de Zwitserse juwelier en horlogemaker Bucherer een exclusieve sieradenlijn uitgebracht, genaamd de Bentley Jewellery collectie. De collectie omvat kettingen, oorbellen, ringen en armbanden, allemaal met een luxe uitstraling en verfijnde details.

De sieraden zijn ontworpen om te passen bij de esthetiek van het iconische Britse automerk en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder 18-karaats wit- en roségoud, diamanten, parels en robijnen. Elk sieraad heeft een uniek ontwerp dat verwijst naar de designelementen van Bentley-auto's, zoals de bekende 'B' van Bentley of de kenmerkende grille van het merk.

Naast de standaard collectie heeft Bucherer ook een speciale editie uitgebracht ter ere van het 100-jarig bestaan van Bentley in 2019. De Limited Edition-collectie omvat kettingen, oorbellen, armbanden en ringen die zijn gemaakt van 18-karaats witgoud en bezet met diamanten en robijnen.

De Bentley Jewellery collectie is niet alleen een eerbetoon aan de luxe en stijl van het iconische automerk, maar ook een uitdrukking van verfijnde smaak en exclusiviteit. Het is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een uniek en hoogwaardig sieraad dat de erfenis van Bentley in zich draagt.

De Bentley Jewellery Collection bevat naast de Flying B-collectie en de St. James's-collectie ook de High Jewelry-collectie. Deze collectie bestaat uit exclusieve stukken die met de hand zijn gemaakt door de meest getalenteerde ambachtslieden en ontwerpers, en die zijn vervaardigd met behulp van de meest kostbare materialen, zoals diamanten, edelstenen en 18-karaats goud. Elk stuk in deze collectie is uniek en vertegenwoordigt de ultieme uitdrukking van luxe en vakmanschap. De High Jewelry-collectie is alleen beschikbaar op aanvraag en wordt op maat gemaakt voor de klant.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...