Het Hublot King Power Los Angeles Lakers horloge in beperkte oplage

Hublot heeft als onderdeel van hun voortdurende samenwerking met het basketbalteam van de Los Angeles Lakers, een limited edition horloge uitgebracht genaamd de King Power Los Angeles Lakers. Dit luxe horloge heeft een diameter van 48 mm en een behuizing van zwart keramiek, titanium en koolstofvezel. Het horloge is voorzien van decoratieve elementen met het LA Lakers-thema, wat zeker bijdraagt aan de aantrekkelijkheid ervan. De wijzerplaat is geskeletteerd en heeft de onmiskenbare kleuren en het logo van het team. Op de achterkant van het uurwerk is nog een Lakers-logo op de achterkant van het saffierkristal gedrukt.

Een bijzonder leuk detail is dat een van de banden waarmee het uurwerk wordt geleverd, gemaakt is van een authentieke Lakers-jersey die op een rubberen achterkant is gestikt. Het automatische uurwerk van het kaliber HUB 4248 is ontworpen om maximaal 48 minuten te tellen, precies de duur van een professionele basketbalwedstrijd.

De Hublot King Power Los Angeles Lakers Watch is uitgebracht als onderdeel van een beperkte oplage van 50 stuks, elk geprijsd op €27.900. De serie is exclusief verkrijgbaar in de Hublot-boetiek in Beverly Hills, Los Angeles.

De samenwerking tussen Hublot en de Los Angeles Lakers begon in 2013 en heeft geleid tot verschillende horloges die zijn geïnspireerd op het NBA-team. Het uitbrengen van de King Power Los Angeles Lakers limited edition is een nieuwe mijlpaal in de voortdurende samenwerking tussen deze twee iconische merken.

Het horloge is niet alleen een eerbetoon aan de LA Lakers, maar is ook een uitstekend voorbeeld van de geavanceerde technologie en expertise van Hublot in de horlogemakerij. Het kaliber HUB 4248 uurwerk is ontworpen en vervaardigd in-house door Hublot en is voorzien van een gangreserve van 42 uur.

De Hublot King Power Los Angeles Lakers Watch is een must-have voor fans van de Lakers en horlogeliefhebbers over de hele wereld. Met slechts 50 exemplaren beschikbaar, is dit een echt collector'sitem dat zowel zeldzaam als uniek is. Het horloge is niet alleen een stijlvol accessoire, maar ook een symbool van de langdurige samenwerking tussen Hublot en de Los Angeles Lakers.

Naast de King Power Los Angeles Lakers limited edition heeft Hublot ook andere horloges uitgebracht die geïnspireerd zijn op de NBA. Zo hebben ze de Classic Fusion Chronograph Dallas Mavericks en de Big Bang Miami Heat horloges uitgebracht als onderdeel van hun samenwerking met deze teams.

Hublot staat bekend om zijn innovatieve en technologisch geavanceerde horloges en hun samenwerking met sportteams is een natuurlijke pasvorm voor het merk. Naast de NBA-teams, heeft Hublot ook samengewerkt met FIFA voor het WK voetbal, met Ferrari voor hun racewagens en met Usain Bolt, de legendarische sprinter.

De Hublot King Power Los Angeles Lakers Watch is niet alleen een eerbetoon aan het team, maar ook aan de stad Los Angeles. Beverly Hills, waar de Hublot-boetiek zich bevindt, is een van de meest iconische wijken van LA en staat bekend om zijn luxe winkels en restaurants. Het feit dat deze limited edition exclusief verkrijgbaar is in de Hublot-boetiek in Beverly Hills, maakt het nog exclusiever en onderscheidt het van andere limited edition horloges.

Al met al is de Hublot King Power Los Angeles Lakers Watch een uniek en opvallend horloge dat zowel stijlvol als functioneel is. Het is een must-have voor fans van de Lakers en een perfecte aanvulling op de collectie van horlogeliefhebbers die op zoek zijn naar iets speciaals.

Technische en mechanische informatie van de Hublot King Power Los Angeles Lakers Watch:

 • Modelnummer: 748.CI.1140.PR.KOB13
 • Diameter: 48 mm
 • Behuizing: zwart keramiek, titanium en koolstofvezel
 • Wijzerplaat: geskeletteerd met Lakers-kleuren en -logo
 • Uurwerk: Hublot HUB 4248 automatisch uurwerk
 • Gangreserve: 42 uur
 • Functies: uren, minuten, seconden en datum
 • Waterbestendigheid: 100 meter
 • Band: zwarte rubberen band met een authentieke Lakers-jersey erop gestikt
 • Beperkte oplage: 50 stuks
 • Prijs: €27.900
 • Exclusief verkrijgbaar bij de Hublot-boetiek in Beverly Hills, Los Angeles


Het automatische uurwerk van het kaliber HUB 4248 is ontworpen en vervaardigd in-house door Hublot. Het uurwerk is ook speciaal ontworpen om maximaal 48 minuten te tellen, wat overeenkomt met de duur van een professionele basketbalwedstrijd. Het horloge heeft een waterbestendigheid van 100 meter en wordt geleverd met een zwarte rubberen band met een authentieke Lakers-jersey erop gestikt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...