Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Luxe New Rouge Louboutin nagellak

Luxe New Rouge Louboutin nagellak

Geïnspireerd door de hoogste hak van de beroemde Parijse schoenenontwerper Christian Louboutin, de Ballerina Ultima, heeft het Franse modemerk Rouge Louboutin uitgebracht, een prachtige, levendige nagellak.

De sierlijke fles doet duidelijk denken aan een item van Louboutin-schoenen, vooral gezien het kenmerkende kenmerk van de ontwerper de glanzende, roodgelakte zool is waarmee hij zijn schoenen schenkt.

Bovendien zorgt het gefacetteerde glas voor een intrigerend ombré-effect, terwijl de lange, slanke metalen dop waarin het penseel zit werkt als een soort kalligrafisch instrument, waardoor de applicatie een bijna artistieke ervaring wordt. De borstel zelf, een gepatenteerd ontwerp op maat, zorgt ervoor dat u altijd de juiste hoeveelheid formule opneemt en een onberispelijke dekking levert.

Christian Louboutin waagt zich meestal niet in andere modegebieden dan het schoeisel dat hij zo goed doet, maar als hij dat doet, is het zeker iets gedenkwaardigs (en in dit geval zijn de overeenkomsten met de schoenen meer dan alleen toeval, verwijzend naar de bron van inspiratie).


Luxe New Rouge Louboutin nagellak