Versace en Superga bundelen krachten voor exclusieve sneakers

Versace, een wereldberoemd modemerk, en Superga, bekend om hun casual schoenen, zijn twee Italiaanse merken met uiteenlopende stijlen. Toch hebben ze één ding gemeen: ze staan beiden bekend om hun kwaliteitsproducten. Hun nieuwste samenwerking heeft geleid tot een vernieuwde versie van de iconische Superga 2750 sneakers, geïnspireerd op het Versus Versace-printontwerp uit de herfst/wintercollectie 2014.

Deze opvallende sneakers zijn fris en levendig, met een overvloed aan kleuren, details en merkmotieven, waaronder het Versus Versace-logo. Ondanks hun opvallende uiterlijk, behouden de sneakers hun vertrouwde comfort, dankzij een katoenen bovenwerk en een zoolconstructie van natuurlijk rubber.

De exclusieve Versace & Superga sneakers worden geleverd in een speciaal ontworpen, verzamelbare doos. Ze zijn vanaf deze maand verkrijgbaar bij winkels van beide merken en ook online. Mis deze unieke kans niet om je schoenencollectie uit te breiden met een paar hoogwaardige, stijlvolle sneakers die het beste van twee gerenommeerde Italiaanse merken combineren.

De samenwerking tussen Versace en Superga weerspiegelt de synergie tussen de twee merken, waarbij de elegantie van Versace wordt gecombineerd met de tijdloze stijl van Superga. Deze limited edition sneakers zijn niet alleen een modeaccessoire, maar ook een statement van Italiaanse vakmanschap en design.

Het opvallende ontwerp van de sneakers is een eerbetoon aan de creativiteit en gedurfde stijl van Versace. De heldere kleuren en gedetailleerde patronen zorgen ervoor dat deze schoenen een echte blikvanger zijn. De kwaliteit en het comfort van Superga zijn echter niet verloren gegaan in dit unieke ontwerp, waardoor de drager zowel stijl als comfort kan ervaren.

Deze speciale samenwerking tussen Versace en Superga is een uitstekend voorbeeld van hoe twee verschillende merken met uiteenlopende stijlen samen kunnen komen om iets unieks en opvallends te creëren. Deze sneakers zijn een prachtige toevoeging aan de garderobe van elke modeliefhebber en een bewijs van de kracht van Italiaans design. Mis deze unieke kans niet om jezelf te trakteren op een paar luxe sneakers die zowel stijlvol als comfortabel zijn.

  • Klassieke 2750-sneakers met Versus Versace-print: Deze sneakers zijn voorzien van het opvallende Versus Versace-printontwerp uit de herfst/wintercollectie 2014. Ze combineren levendige kleuren en gedurfde patronen met het comfort en de kwaliteit van Superga'sklassieke 2750-model.

  • Monochroom Versace Barokmotief: Deze sneakers tonen het beroemde barokmotief van Versace in een monochroom zwart-wit ontwerp, wat resulteert in een chique en tijdloze uitstraling die moeiteloos te combineren is met verschillende outfits.

  • Versace Medusa-hoofd: Dit ontwerp bevat het iconische Medusa-hoofd van Versace, een symbool van luxe en verfijning, subtiel geïntegreerd in het algehele patroon van de sneaker.

  • Kleurrijk abstract ontwerp: Deze sneakers bieden een speelse en artistieke kijk op de Versace-stijl, met een mix van felle kleuren en abstracte vormen, waardoor ze een perfecte aanvulling zijn voor iedereen die graag een gewaagd mode-statement maakt.

  • Dierenprint en gouden details: Voor liefhebbers van dierenprints biedt deze collectie sneakers met een mix van luipaard- en zebraprint, aangevuld met gouden details die het luxueuze gevoel van Versace benadrukken.

  • Versus Versace-logo: Deze sneakers zijn voorzien van het Versus Versace-logo, een knipoog naar het samenwerkingsverband tussen de twee merken, en geven de drager een gevoel van exclusiviteit en luxe.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...