De casual en opvallende Versace & Superga sneakers

Hoewel Versace en Superga qua stijl niet meer van elkaar kunnen verschillen - aangezien een van hen een wereldberoemd modemerk is, terwijl de andere meer bekend staat om het ontwerpen van casual schoenen - hebben de twee Italiaanse merken één ding gemeen behalve hun land van herkomst: beide worden algemeen erkend voor de producten van hoge kwaliteit die ze uitbrengen.
Het resultaat van hun nieuwste samenwerking is een nieuwe versie van de iconische Superga 2750 sneakers, met het Versus Versace-printontwerp uit de herfst/wintercollectie 2014.
Deze opvallende schoenen zijn zeker fris en levendig, met een overvloed aan kleuren, details en merkmotieven, waaronder het Versus Versace-logo. Natuurlijk behouden de sneakers hun gebruikelijke comfortabele gevoel, met een katoenen bovenwerk en een zoolconstructie van natuurlijk rubber.
De Versace & Superga sneakers, die worden geleverd in een op maat gemaakte, verzamelbare doos, zijn vanaf deze maand verkrijgbaar in de winkels van beide merken, maar ook online.

De casual en opvallende Versace & Superga sneakers