Breitling Cockpit B50-horloge: een meesterwerk van techniek

Breitling heeft eindelijk het langverwachte Cockpit B50-horloge onthuld, een indrukwekkend meesterwerk van techniek. Dit horloge markeert een mijlpaal voor Breitling, omdat het hun eerste interne multifunctionele quartz uurwerk bevat. Het uurwerk is gebaseerd op thermogecompenseerd SuperQuartz, dat maar liefst tien keer nauwkeuriger is dan gewoon kwarts en is gecertificeerd als chronometer door COSC (Swiss Official Chronometer Control).

Wat dit horloge nog specialer maakt, zijn de vele handige functies die het biedt. Het heeft splittime- en flyback-mogelijkheden, een tweede tijdzone-weergave, een eeuwigdurende kalender en twee alarmen in zoemer- of trilmodus. Daarnaast beschikt het over een rondetimerfunctie en een afteltimer met alarm, en een "chrono flight"-functie die vooral handig is voor frequente reizigers. Met deze functie kunnen vluchttijden worden vastgelegd door vertrek- en aankomsttijden en de datum te onthouden.

Het Breitling Cockpit B50-horloge is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het wordt geleverd in een lichtgewicht titanium behuizing, met de keuze tussen een natuurlijke of zwarte coating op basis van carbon. Je kunt kiezen uit de titanium Professional-armband of de rubberen Diver Pro-band met titanium inzet, afhankelijk van je voorkeur en stijl.

Dit technologisch geavanceerde en stijlvolle horloge heeft een prijskaartje van €6.390. Het is een premium horloge dat zowel precisie als functionaliteit biedt, en tegelijkertijd een vleugje luxe toevoegt aan je polssieraad. Met het Breitling Cockpit B50-horloge krijg je het beste van vakmanschap, innovatie en tijdloos design, waardoor het een must-have is voor horlogeliefhebbers en veeleisende reizigers.

Naast de indrukwekkende technische specificaties en functies van het Breitling Cockpit B50-horloge, zijn er nog enkele andere opmerkelijke details die het vermelden waard zijn:

  • Het horloge is voorzien van een opvallende wijzerplaat met duidelijke indexen en lichtgevende elementen, waardoor het gemakkelijk afleesbaar is, zelfs bij weinig licht.
  • De behuizing van het horloge is waterbestendig tot 100 meter, waardoor het geschikt is voor dagelijkse activiteiten en lichte watersportactiviteiten.
  • Het SuperQuartz-uurwerk zorgt ervoor dat het horloge uiterst nauwkeurig is, zelfs in omgevingen met extreme temperatuurschommelingen.
  • Het horloge wordt geleverd met een oplaadbare batterij en heeft een batterijduur van ongeveer 10 tot 12 maanden, afhankelijk van het gebruik van de verschillende functies.
  • Met de speciale B50-app van Breitling kunnen gebruikers hun horloge eenvoudig verbinden met hun smartphone via Bluetooth, waardoor ze toegang hebben tot extra functies en instellingen.


Het Breitling Cockpit B50-horloge combineert vakmanschap, technologie en functionaliteit in een prachtig ontworpen horloge. Het is een eerbetoon aan de innovatie en expertise van Breitling als een toonaangevende horlogemaker. Of je nu een veeleisende professional bent die op zoek is naar een betrouwbaar en veelzijdig instrument of een horlogeliefhebber die waarde hecht aan precisie en stijl, het Breitling Cockpit B50-horloge biedt een perfecte balans tussen formidabele prestaties en tijdloze elegantie.

 

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis In de kijker

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis Christiaan Van Bignoot, een gepassioneerde en ervaren juwelier u...