Majestic Pink Diamond - zeldzaam Juweel van 12,27 Karaat

Het adembenemende juweel, bekend als de Majestic Pink Diamond, is recentelijk op een onverwachte manier te koop aangeboden. M.S. Rau Antiques, gevestigd in New Orleans, heeft deze zeldzame schat op de markt gebracht, prachtig gezet in een ring van 18 karaats roségoud en platina. Met een verbluffende prijs van €7,85 miljoen, is dit juweel zeker niet voor iedereen weggelegd.

De Majestic Pink Diamond, die 12,27 karaat weegt, wordt gekenmerkt door een zeer lichte insluiting (VVS1) en het prestigieuze label van Type IIa. Hierdoor is de diamant zeer gewild bij verzamelaars. Bovendien maakt de uitzonderlijke helderheid van de Majestic Pink Diamond het tot een zeer zeldzame en waardevolle edelsteen.

De onberispelijkheid van de diamant wordt bevestigd door de Type IIa-classificatie. Deze classificatie spreekt boekdelen over de fenomenale kleur en zuiverheid van de Majestic Pink Diamond. Deze weelderige ring met de indrukwekkende roze diamant zal vanaf 8 augustus te bezichtigen zijn op de website 1stdibs.com.

Voor degenen die de Majestic Pink Diamond graag in het echt willen aanschouwen, is er een kans om dit te doen tijdens de Baltimore Summer Antiques Show. Deze show vindt plaats van 23 tot en met 26 augustus, waar dit prachtige sieraad met een waarde van €7,85 miljoen te bewonderen zal zijn. Dit is een unieke kans om een van de meest begeerde edelstenen ter wereld van dichtbij te zien.

Over M.S. Rau Antiques

M.S. Rau Antiques is een vooraanstaand antiquair gevestigd in New Orleans, Verenigde Staten. Opgericht in 1912, heeft het bedrijf meer dan een eeuw ervaring in de handel van enkele van de meest zeldzame en waardevolle antiekstukken in de wereld. De collectie van M.S. Rau strekt zich uit over talrijke categorieën, zoals fijne kunst, juwelen, meubels en andere kostbare verzamelobjecten. De reputatie van het bedrijf als betrouwbare bron voor uitzonderlijke, hoogwaardige items heeft het tot een vaste bestemming gemaakt voor verzamelaars en liefhebbers van antiek wereldwijd.

M.S. Rau Antiques staat bekend om zijn toewijding aan uitmuntendheid en authentiek vakmanschap. Elke kunstwerk, juweel of meubelstuk dat door hun deuren komt, wordt zorgvuldig onderzocht en geëvalueerd om de kwaliteit, authenticiteit en waarde te waarborgen. Deze compromisloze aandacht voor detail heeft hen geholpen om de erkenning en het respect van zowel klanten als collega's in de antieke wereld te verdienen.

Naast de verkoop van zeldzame antiekstukken, houdt M.S. Rau Antiques zich ook bezig met het opsporen en aankopen van bijzondere objecten van particulieren en collecties over de hele wereld. Dit maakt het bedrijf een essentiële schakel in de handel van waardevolle en historisch belangrijke voorwerpen.

In de loop van de jaren heeft M.S. Rau Antiques een indrukwekkende en gevarieerde collectie samengesteld, waaronder enkele zeer zeldzame en waardevolle juwelen, zoals de 12,27 karaat Majestic Pink Diamond die recent op de markt werd gebracht. Dergelijke opmerkelijke stukken onderstrepen de diepte en kwaliteit van de collectie van M.S. Rau Antiques.

Al met al is M.S. Rau Antiques niet alleen een handelaar in antiek, maar ook een poort naar het verleden, waardoor klanten unieke stukken kunnen verwerven die een rijke historische en artistieke erfenis dragen. Door hun uitgebreide kennis en ervaring is M.S. Rau Antiques een onmisbare partner voor elke serieuze verzamelaar van antiek en fijne kunst.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...