Prachtige nieuwe Minaudière ontwerpen van Judith Leiber

De befaamde ontwerper van luxe handtassen, Judith Leiber, heeft een betoverende collectie kristallen bedekte minaudières uitgebracht. Deze prachtige stukken hebben de vorm van een bloem, strik en camera en zijn eerder decoratief dan functioneel, hoewel ze zeker als tassen gebruikt kunnen worden.

Een opvallend hoogtepunt in de collectie is de Rose American Beauty Crystal Minaudière, die geïnspireerd is door een iconisch motief uit de Oscar-winnende film. Deze minaudière is versierd met schitterende rode Oostenrijkse kristallen en heeft een sluiting aan de bovenkant die ook bezet is met kristallen. Dit prachtige stuk heeft een prijskaartje van €5.995.

Een ander opvallend ontwerp is de Swarovski-Crystal Bow Clutch, een opvallende knoopvormige minaudière gemaakt van glinsterende roze kristallen. De clutch heeft een metallic leren voering en kan zowel in de hand worden gedragen als over de schouder met behulp van een afneembare riem. Voor deze stijlvolle clutch betaal je €5.995.

Een van de meest interessante ontwerpen in de nieuwe collectie is de Swarovski Crystal Camera Minaudière. Deze minaudière heeft de vorm van een klassieke camera en is versierd met talloze kleurrijke Swarovski-kristallen. Het stuk wordt geleverd met een elegante afneembare riem. De prijs voor dit glamoureuze item bedraagt €5.595.

Judith Leiber staat bekend om haar vakmanschap en aandacht voor detail, en deze minaudières zijn geen uitzondering. Ze zijn ontworpen als luxueuze statementstukken die elke outfit een vleugje glamour geven. Met hun oogverblindende kristallen en unieke vormen zijn deze minaudières ware kunstwerken die de aandacht zullen trekken op elke gelegenheid.

Collectie

  • Crystal Butterfly Minaudière: Deze prachtige minaudière heeft de vorm van een vlinder en is versierd met sprankelende kristallen in verschillende kleuren. Met een delicate sluiting en een subtiel metalen frame is dit een ware blikvanger. Prijs op aanvraag.

  • Crystal Art Deco Clutch: Geïnspireerd door de tijdloze elegantie van de art-decostijl, is deze minaudière een eerbetoon aan de glamour van het verleden. Het strakke geometrische ontwerp en de schitterende kristallen maken dit een statementstuk voor elke gelegenheid. Prijs op aanvraag.

  • Crystal Heart Minaudière: Een symbool van liefde en romantiek, deze minaudière heeft de vorm van een hart en is bedekt met fonkelende kristallen. Met een delicate kettingriem kan het als een charmante schoudertas worden gedragen. Prijs op aanvraag.

  • Crystal Evening Bag: Dit tijdloze ontwerp is een essentieel accessoire voor elke avondgelegenheid. De minaudière is volledig bedekt met schitterende kristallen en heeft een elegante druksluiting. Het interieur biedt voldoende ruimte voor de belangrijkste benodigdheden. Prijs op aanvraag.

Elke minaudière in de collectie van Judith Leiber wordt met de hand vervaardigd door ambachtslieden met oog voor detail en vakmanschap. De combinatie van hoogwaardige materialen, weelderige kristallen en unieke ontwerpen maakt elk stuk een waar kunstwerk.

De prijzen van de minaudières variëren afhankelijk van het ontwerp, de gebruikte materialen en de complexiteit van het vakmanschap. Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van de volledige collectie kunnen geïnteresseerde kopers contact opnemen met Judith Leiber. Deze exclusieve minaudières zijn een ware viering van luxe en stijl, en zullen ongetwijfeld elke fashion-forward vrouw bekoren die op zoek is naar een onderscheidend accessoire van topkwaliteit.

Over Judith Leiber

Judith Leiber is een gerenommeerde ontwerper van luxe handtassen en accessoires. Haar naam staat synoniem voor elegantie, vakmanschap en exclusiviteit. Sinds de oprichting van haar merk in 1963 heeft Judith Leiber een iconische status bereikt in de mode-industrie.

Het kenmerkende handelsmerk van Judith Leiber zijn de kristallen minaudières, die wereldwijd bekend staan om hun ongeëvenaarde glamour en verfijning. Haar creaties zijn geliefd bij talloze beroemdheden en royalty s, en worden beschouwd als tijdloze modejuwelen.

Elk stuk dat onder de naam Judith Leiber wordt gemaakt, wordt met de hand vervaardigd door hoogopgeleide ambachtslieden. Ze werken met de fijnste materialen, waaronder luxueuze leersoorten en schitterende kristallen. De aandacht voor detail en de precisie van het vakmanschap zorgen ervoor dat elk item een meesterwerk op zich is.

Naast de kenmerkende minaudières heeft Judith Leiber haar assortiment uitgebreid met een scala aan andere accessoires, waaronder handtassen, portemonnees, schoenen en riemen. Elk ontwerp straalt een tijdloze elegantie uit en is een uiting van haar unieke stijl en artistieke visie.

Judith Leiber'sontwerpen zijn te vinden in high-end boetieks en warenhuizen over de hele wereld. Haar creaties zijn een favoriete keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar exclusieve en verfijnde accessoires die een statement maken.

Judith Leiber'snalatenschap in de mode-industrie is er een van tijdloze schoonheid en ongeëvenaard vakmanschap. Haar naam blijft synoniem staan voor luxe en haar creaties blijven vrouwen wereldwijd inspireren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...