Jaeger-LeCoultre onthult het prachtige Rendez-Vous Ivy Minute Repeater-uurwerk voor dames

Jaeger-LeCoultre, de gerenommeerde Zwitserse horlogemaker, heeft onlangs zijn nieuwste creatie onthuld: het adembenemende Rendez-Vous Ivy Minute Repeater-uurwerk. Dit bijzondere horloge is de eerste minuut repeater die speciaal voor dames is ontwikkeld door het Zwitserse merk en maakt deel uit van een collectie die maar liefst tien jaar in ontwikkeling is geweest. Het motief van klimop (Ivy) is gekozen als het centrale thema van het horloge, en de elegante lijnen die zich over de wijzerplaat slingeren benadrukken perfect de vrouwelijke kwaliteiten.

Laten we eens naar de technische aspecten van de Rendez-Vous Ivy Minute Repeater kijken. Het horloge heeft een kast van 39 mm gemaakt van 18-karaat witgoud en is verfraaid met maar liefst 548 diamanten, met een totaal gewicht van 2,3 karaat. Het hart van het horloge wordt aangedreven door het nieuwe automatische Calibre 942A-uurwerk, dat tikt met een frequentie van 28.800 trillingen per uur en een gangreserve heeft van 43 uur. Een opvallend kenmerk van dit horloge zijn de twee gepatenteerde trebuchethamers. Deze hamers raken tegelijkertijd twee kristallen gongs die verbonden zijn met het saffierglas, waardoor een verbeterd luidsprekereffect ontstaat en de minuten duidelijk worden aangegeven door het geluid van de hamers op de gongs.

De onthulling van de Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous Ivy Minute Repeater vond plaats tijdens de recente Watches & Wonders-tentoonstelling. Dit exclusieve horloge is het resultaat van vakmanschap, precisie en innovatie, en vertegenwoordigt de verfijnde schoonheid van de Zwitserse haute horlogerie. Met zijn unieke ontwerp en technische uitmuntendheid is de Rendez-Vous Ivy Minute Repeater een eerbetoon aan de tijdloze elegantie van de vrouwelijke pols.

Bij de creatie van de Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous Ivy Minute Repeater is er veel aandacht besteed aan de kleinste details en luxe afwerkingen. Het horloge is niet alleen een stijlvol accessoire, maar ook een technisch hoogstandje. De 39 mm kast van 18-karaat witgoud straalt elegantie uit en trekt de aandacht met zijn schitterende diamantversiering. Met maar liefst 548 diamanten, met een totaal gewicht van 2,3 karaat, schittert het horloge op de pols van de drager.

Het hart van de Rendez-Vous Ivy Minute Repeater is het nieuwe Calibre 942A automatische uurwerk. Dit hoogwaardige uurwerk klopt met een frequentie van 28.800 trillingen per uur, wat zorgt voor nauwkeurige tijdmeting. Bovendien heeft het uurwerk een indrukwekkende gangreserve van 43 uur, waardoor het horloge langdurig blijft functioneren.

Wat de Rendez-Vous Ivy Minute Repeater echt uniek maakt, zijn de twee gepatenteerde trebuchethamers. Deze speciale hamers slaan op twee kristallen gongs die zijn verbonden met het saffierglas, waardoor een helder en aangenaam geluid ontstaat. Dit geluid markeert de minuten en voegt een extra dimensie toe aan de tijdbeleving.

De onthulling van de Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous Ivy Minute Repeater vond plaats tijdens de Watches & Wonders-tentoonstelling, waar horlogeliefhebbers werden betoverd door de prachtige creatie. Als eerbetoon aan de horlogetraditie en vakmanschap van Jaeger-LeCoultre, symboliseert dit uurwerk de perfecte harmonie tussen elegantie en technische precisie.

Het Rendez-Vous Ivy Minute Repeater-uurwerk is een waardevolle toevoeging aan de collectie van Jaeger-LeCoultre en belichaamt de verfijnde smaak en verfijning van moderne vrouwen. Met zijn tijdloze ontwerp en geavanceerde complicaties vertelt dit horloge een verhaal van klasse en luxe. Het is een juweel om de pols, dat met trots gedragen kan worden bij elke speciale gelegenheid.

Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous Ivy Minute Repeater-uurwerk

 • Horlogemerk: Jaeger-LeCoultre
 • Model: Rendez-Vous Ivy Minute Repeater
 • Type uurwerk: Automatisch
 • Kastmateriaal: 18-karaat witgoud
 • Kastdiameter: 39 mm
 • Diamantversiering: 548 diamanten met een totaalgewicht van 2,3 karaat
 • Uurwerk: Calibre 942A
 • Gangreserve: 43 uur
 • Trillingsfrequentie: 28.800 trillingen per uur
 • Complicaties: Minuut repeater
 • Geluidsmechanisme: Twee gepatenteerde trebuchethamers
 • Gongs: Twee kristallen gongs verbonden met het saffierglas
 • Waterbestendigheid: 30 meter
 • Wijzerplaat: Met klimop (Ivy) motief
 • Armband: Lederen band
 • Sluiting: Vouwsluiting


Het horloge is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. De 18-karaat witgouden kast straalt luxe uit en trekt de aandacht met zijn schitterende diamantversiering. Met 548 diamanten die zorgvuldig zijn geplaatst, is elk facet van het horloge doordrenkt van verfijning.

Het hart van de Rendez-Vous Ivy Minute Repeater is het automatische Calibre 942A uurwerk. Dit hoogwaardige uurwerk heeft een indrukwekkende gangreserve van 43 uur, waardoor het horloge langdurig kan functioneren zonder bijladen. Met een trillingsfrequentie van 28.800 trillingen per uur biedt het uurwerk een nauwkeurige tijdmeting.

De minuut repeater complicatie is een hoogtepunt van dit horloge. De twee gepatenteerde trebuchethamers slaan op twee kristallen gongs die verbonden zijn met het saffierglas, waardoor een helder en aangenaam geluid ontstaat dat de minuten aangeeft.

De Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous Ivy Minute Repeater combineert vakmanschap, esthetiek en technische innovatie in een verfijnd horloge. Elk detail is met zorg vormgegeven, van de wijzerplaat met het klimopmotief tot de vouwsluiting van de lederen band. Met een waterbestendigheid tot 30 meter kan dit horloge gedragen worden bij dagelijkse activiteiten.

Dit horloge is een eerbetoon aan de traditie en expertise van Jaeger-LeCoultre en biedt een unieke ervaring voor horlogeliefhebbers. Met zijn tijdloze schoonheid en geavanceerde complicaties weerspiegelt de Rendez-Vous Ivy Minute Repeater de perfecte harmonie tussen kunst en techniek. Het is een waardevolle toevoeging aan de horlogecollectie van elke veeleisende en stijlbewuste vrouw.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...