Hermès is al sinds 1837 synoniem met luxe en kwaliteit

Hermès is al sinds 1837 synoniem met luxe en kwaliteit. Het Franse merk is wereldwijd bekend om zijn prachtige tassen, zijden sjaals, parfums en accessoires. Maar er is meer aan Hermès dan alleen de producten. Het merk heeft een rijke geschiedenis van vakmanschap en kunst.

Sinds de oprichting in 1837 is Hermès toegewijd aan het behoud van traditionele ambachten en het ondersteunen van hedendaagse kunstenaars. Het merk werkt samen met ambachtslieden uit de hele wereld om hun expertise te behouden en de volgende generatie te inspireren.

Hermès heeft een uitgebreide collectie van objecten die de rijke geschiedenis van het merk weerspiegelen. De Hermès Foundation ondersteunt ook hedendaagse kunstenaars door het organiseren van tentoonstellingen en het financieren van creatieve projecten.

De Hermès workshops zijn een integraal onderdeel van het merk. Deze ateliers bevinden zich in de buurt van Parijs en bieden een unieke kans om het vakmanschap achter de producten van Hermès te ontdekken. Tijdens een bezoek aan een Hermès-atelier krijgt men een unieke inkijk in de wereld van ambachtelijk vakmanschap. Het merk organiseert ook workshops en evenementen om mensen te helpen de vaardigheden van deze ambachtslieden te begrijpen en te waarderen.

Het vakmanschap van Hermès is niet alleen gericht op de producten, maar ook op de verpakking. De iconische Hermès-doos is net zo beroemd als de producten die erin zitten. Elke doos is met de hand gemaakt en perfect afgewerkt, met aandacht voor detail en vakmanschap.

Bij Hermès draait het om kwaliteit en vakmanschap. Het merk blijft trouw aan zijn tradities en tegelijkertijd vernieuwend en relevant in de hedendaagse wereld. Door het behoud van traditionele ambachten en het ondersteunen van hedendaagse kunstenaars blijft Hermès een belangrijke speler in de wereld van luxe en creativiteit.

Hermès heeft drie winkels in België, in Knokke, Brussel en Luik:

  • Hermès Knokke - Kustlaan 229, 8300 Knokke-Heist, België Telefoon: +32 50 61 62 80 E-mail: knokke@hermes.com
    Openingsuren: Maandag t/m zaterdag: 10:00 - 18:00 uur - Zondag: gesloten
    De Hermès winkel in Knokke is gelegen aan de Kustlaan, een bekende winkelstraat in de badplaats Knokke-Heist. De winkel heeft een elegante en tijdloze uitstraling, kenmerkend voor het merk Hermès. Hier vind je een breed scala aan Hermès producten, waaronder handtassen, sjaals, juwelen, horloges en andere accessoires. De winkel heeft een team van deskundige medewerkers die je graag helpen bij het vinden van het perfecte Hermès item.
     
  • Hermès Brussel - Waterloolaan 25, 1000 Brussel, België Telefoon: +32 2 511 20 34 E-mail: brussels@hermes.com
    Openingsuren: Maandag t/m zaterdag: 10:00 - 18:30 uur - Zondag: gesloten
    De Hermès winkel in Brussel is gelegen aan de Waterloolaan, een bekende winkelstraat in het hart van de stad. De winkel heeft een chique en verfijnde uitstraling en biedt een breed scala aan Hermès producten, waaronder handtassen, zijden sjaals, horloges, juwelen en andere accessoires. Het deskundige personeel van de winkel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte Hermès item.
     
  • Hermès Luik Adres: Rue Pont d'Avroy 43, 4000 Luik, België Telefoon: +32 4 225 10 31 E-mail: liege@hermes.com
    Openingsuren: Maandag t/m zaterdag: 10:00 - 18:00 uur - Zondag: geslotenDe Hermès winkel in Luik is gelegen in het centrum van de stad, aan de Rue Pont d'Avroy. De winkel heeft een elegante en verfijnde uitstraling en biedt een breed scala aan Hermès producten, waaronder handtassen, zijden sjaals, horloges, juwelen en andere accessoires. Het deskundige personeel van de winkel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte Hermès item.


Voor Hermes is de essentie van luxueus vakmanschap het vermogen om de tijd te weerstaan en toch relevant te blijven. Dit is wat het merk onderscheidt van zijn concurrenten. Hermes streeft er voortdurend naar om het artisanale vakmanschap dat het merk zo iconisch heeft gemaakt, te blijven ontwikkelen en te vernieuwen. Het merk doet dit door hedendaagse ambachtslieden te ondersteunen die geïnspireerd zijn door de tradities en waarden van Hermes, en deze naar de toekomst te brengen.

Sinds 1837 heeft Hermes zich gevestigd als een van 'swerelds toonaangevende merken op het gebied van luxegoederen en vakmanschap. Het merk is altijd toegewijd geweest aan het produceren van de hoogste kwaliteit goederen met een ongeëvenaard oog voor detail en esthetiek. Hermes heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest verfijnde en prestigieuze merken ter wereld.

De hedendaagse ambachtslieden van Hermes zetten de traditie van vakmanschap voort die het merk al meer dan 180 jaar kenmerkt. Deze ambachtslieden zijn meesters in hun vak en zijn getraind in de meest geavanceerde technieken en processen die nodig zijn om de hoogste kwaliteit producten te creëren. Door hun vakmanschap en toewijding aan het behoud van de erfgoedtechnieken van Hermes, zijn de hedendaagse ambachtslieden van Hermes in staat om nieuwe producten te creëren die zowel klassiek als eigentijds zijn.

De hedendaagse ambachtslieden van Hermes creëren een breed scala aan producten, waaronder lederwaren, horloges, juwelen, parfums en kleding. Elk product is ontworpen met aandacht voor detail en vakmanschap en wordt vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen. Het resultaat is een reeks producten die zowel prachtig als functioneel zijn, en die een blijvende indruk maken op iedereen die ze ziet of gebruikt.

Als je een Hermes-product koopt, koop je niet alleen een luxe-item, maar ook een stukje vakmanschap dat is gemaakt om de tand des tijds te doorstaan. Elk Hermes-product is een investering in kwaliteit en vakmanschap, en een belichaming van het erfgoed en de waarden van het merk. Of je nu op zoek bent naar een klassieke Birkin-tas of een modern horloge, de hedendaagse ambachtslieden van Hermes hebben de vaardigheden en kennis om het perfecte product voor jou te creëren.

Hierbij een overzicht van de Hermès  verschillende producten:

  1. Mode: Hermès biedt een breed scala aan kleding voor zowel mannen als vrouwen, waaronder jassen, jurken, blouses, broeken, rokken, en meer. De kleding is vaak gemaakt van hoogwaardige materialen zoals zijde, kasjmier, wol en leer. De stijlen zijn tijdloos en klassiek, met een nadruk op kwaliteit en vakmanschap.

  2. Accessoires: Hermès biedt een uitgebreide collectie accessoires, waaronder sjaals, stropdassen, handschoenen, hoeden en riemen. De sjaals zijn vaak gemaakt van zijde en zijn voorzien van unieke prints en patronen, terwijl de riemen vaak zijn gemaakt van leer en zijn voorzien van de iconische H-gesp.

  3. Parfums: Hermès biedt een uitgebreide collectie parfums voor mannen en vrouwen. De geuren variëren van licht en fris tot zwaar en kruidig. Enkele populaire geuren zijn Jour d'Hermès, Terre d'Hermès en Eau des Merveilles.

  4. Horloges: Hermès biedt een uitgebreide collectie horloges voor zowel mannen als vrouwen. De horloges zijn vaak voorzien van unieke ontwerpen en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals staal, goud en leer.

  5. Juwelen: Hermès biedt een prachtige collectie juwelen, waaronder kettingen, armbanden, oorbellen en ringen. De juwelen zijn vaak gemaakt van goud, zilver en edelstenen zoals diamanten, saffieren en smaragden.

  6. Woondecoratie: Hermès biedt een uitgebreide collectie woondecoratie, waaronder servies, kussens, dekens en meubels. De producten zijn vaak voorzien van unieke prints en ontwerpen en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals porselein, wol en leer.

  7. Lederwaren: Hermès is vooral bekend om zijn lederwaren, waaronder tassen, portemonnees, riemen en schoenen. De tassen zijn vaak voorzien van het iconische H-logo en zijn gemaakt van hoogwaardig leer zoals krokodil, struisvogel en kalfsleer. De schoenen zijn vaak gemaakt van leer en zijn voorzien van unieke ontwerpen en prints.

De producten van Hermès zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materialen. De prijzen variëren afhankelijk van het product en de collectie. Hermès staat bekend om zijn vakmanschap en hoge kwaliteit en de producten zijn vaak tijdloos en duurzaam.

Kortom, Hermes blijft zijn reputatie als een van de meest prestigieuze en iconische merken ter wereld waarmaken door zijn toewijding aan het vakmanschap en het ondersteunen van hedendaagse ambachtslieden die het erfgoed en de waarden van het merk voortzetten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...