Audemars Piguet x 1017 ALYX 9SM Royal Oak Offshore horloges

Audemars Piguet staat al lang bekend als een van de meest prestigieuze horlogemerken ter wereld. Het Zwitserse bedrijf combineert verfijnde vakmanschap met een onmiskenbare esthetiek, wat resulteert in stukken die niet alleen de tijd meten, maar ook dienen als kunstwerken op de pols van hun eigenaars. In een verrassende en opwindende stap heeft Audemars Piguet de handen ineengeslagen met het Amerikaanse streetwear merk 1017 ALYX 9SM, bekend om zijn moderne en minimalistische benadering van design. Samen hebben ze een collectie gecreëerd die de grenzen van luxe horloges herdefinieert.

De samenwerking heeft geleid tot de herinterpretatie van vier Royal Oak Offshore-horloges. Deze modellen vallen direct op door hun gedurfde en innovatieve designelementen, waarmee ze zich onderscheiden van de traditionele Royal Oak lijn. De prijs van deze bijzondere horloges varieert tussen € 18.000 en € 73.500, wat de exclusiviteit en het vakmanschap van de collectie weerspiegelt.

Elk model is uniek, en komt zowel in Quartz als in mechanische versies, wat de koper de mogelijkheid geeft om te kiezen op basis van persoonlijke voorkeur. Beide bewegingstypen staan bekend om hun betrouwbaarheid en precisie.

Opvallend is het nieuwe chronograaf model dat speciaal voor deze collectie is ontworpen. De kast is bezet met diamanten, wat het horloge een extravagant maar toch smaakvol karakter geeft. Dit model is uitgerust met een COSC-gecertificeerde chronometerbeweging, waardoor het een van de meest nauwkeurige horloges op de markt is. De chronograaf functie is perfect voor het bijhouden van tijd bij verschillende activiteiten, van dagelijkse bezigheden tot sportevenementen.

Bijzonder aan de Royal Oak Offshore-modellen is de iconische achthoekige kast, die in deze samenwerking een hedendaagse draai krijgt. De aandacht voor detail is adembenemend: geborstelde oppervlakken worden afgewisseld met hoogglans gepolijste elementen, en de kenmerkende hexagonale moeren zijn zorgvuldig geïntegreerd rond de rand van de kast. Dit geeft het horloge een robuuste en mannelijke uitstraling.

Ieder horloge uit deze serie is voorzien van een speciale rubber band die comfort biedt en duurzaamheid garandeert. De banden, beschikbaar in zwart of in een opvallende roodzwarte kleur, dragen de logo'svan Audemars Piguet en 1017 ALYX 9SM subtiel doch zichtbaar. Ook op de slinger van het horloge vindt men een gravure die de samenwerking herdenkt.

Maar het gaat niet alleen om uiterlijk; de technische specificaties liegen er ook niet om. De Manufacture Calibre 3126/3840 automatische bewegingen, gebruikt in de mechanische edities, bieden een indrukwekkende 50-uurs gangreserve en staan garant voor een soepele werking en ultieme precisie. Tel daarbij op de twee robuuste barsteensluitingen, die net als de kasten bestand zijn tegen water tot 20 ATM, en je hebt een horloge dat zowel elegant als uitzonderlijk functioneel is.

De samenwerking van Audemars Piguet met 1017 ALYX 9SM belichaamt een naadloze fusie van high-fashion en geavanceerde horlogemakertechnieken. Het resultaat is een collectie die de essentie vastlegt van wat consumenten zoeken in high-end streetwear en luxueuze horlogerie: innovatie, kunstzinnigheid, en een compromisloze kwaliteit. Voor diegenen die modebewust zijn en niets minder dan excellentie eisen, biedt de Audemars Piguet x 1017 ALYX 9SM collectie een unieke kans om een horloge te bezitten dat waarlijk het toppunt van beide werelden is.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...