Woensdag - 08 Feb 2023

Aanmelden

Graff toont The Fascination een verbluffend diamanten horloge van $40 miljoen

Graff toont The Fascination een verbluffend diamanten horloge van $40 miljoen

Graff Diamonds heeft weer een prachtig sieraad gemaakt dat overigens ook dienst doet als uurwerk. Het wordt toepasselijk The Fascination genoemd en is ontworpen om te dienen als horloge, of als mooie armband, met een onberispelijke diamant in het hart die aan een ring kan worden gedragen.

The Fascination bevat 152,96 karaat Graff's beste witte diamanten, met een zeldzame, chique geslepen 38,13-karaat peervormige diamanten in het midden.

Deze diamant is uitwisselbaar met een diamanten wijzerplaat die in plaats daarvan in de armband kan worden gestoken, waardoor een prachtig, glinsterend uurwerk ontstaat. De eerder genoemde peervormige diamant kan vervolgens in een op maat gemaakte schacht worden geplaatst en als ring worden gedragen.

The Fascination is gemakkelijk converteerbaar en comfortabel om te dragen en is een prachtig voorbeeld van Graff's vakmanschap en haalt het beste uit de in Londen gevestigde juweliers en de Zwitserse horlogemakers van het merk. Onlangs onthuld op Baselworld, zal het naar verwachting ergens in Azië zijn weg vinden, volgens de CEO van het bedrijf, Francois Graff.

De nieuwe eigenaar zal echter heel diep in zijn of haar zakken moeten graven, want The Fascination heeft een prijskaartje van €40 miljoen!