Montblanc Summit Smartwatch eert iconische steden met skyline-wijzerplaten

Montblanc Summit, het toonaangevende merk voor luxe smartwatches, heeft besloten om de meest iconische steden ter wereld te eren met een prachtige reeks skyline-wijzerplaten voor hun nieuwe smartwatch. De eerste in deze reeks is de Londense wijzerplaat, die exclusief verkrijgbaar is bij het beroemde luxe warenhuis Harrods.

Van Londen tot Berlijn, van Milaan tot New York, enkele van 'swerelds grootste steden worden tentoongesteld op deze prachtige smartwatches, met buitengewone skylines met de belangrijkste bezienswaardigheden van die steden. Naast de geanimeerde wijzerplaten die de meest iconische architectuur tonen en het huidige weer weergeven, belooft de Montblanc Summit Smartwatch gebruikers een snelle en slimme manier van reizen, terwijl ze zich concentreren op wat er echt toe doet.

De skyline van Londen is de eerste in de reeks en heeft geen introductie nodig, omdat iedereen die iets weet over de Britse hoofdstad de oriëntatiepunten op deze wijzerplaat onmiddellijk zal herkennen. Later dit jaar zullen versies van de wijzerplaten van Milaan, Berlijn en New York arriveren om de serie compleet te maken.

Montblanc Summit heeft zichzelf overtroffen door een reeks prachtige smartwatches te lanceren, geïnspireerd op 'swerelds meest iconische steden. Het merk heeft een speciale serie skyline-wijzerplaten ontworpen voor elke stad, waarmee gebruikers op stijlvolle wijze kunnen pronken met hun favoriete bestemming.

Van de prachtige skyline van Londen tot de opwindende skyline van New York, deze buitengewone horloges laten de meest iconische bezienswaardigheden van elke stad zien. Het is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens praktisch; de geanimeerde wijzerplaten laten gebruikers het weer en de tijd zien terwijl ze onderweg zijn.

De eerste in de serie is de Londense wijzerplaat, exclusief verkrijgbaar bij het iconische luxe warenhuis Harrods. Gebruikers kunnen gemakkelijk door de stad navigeren terwijl ze zich concentreren op wat er echt toe doet. De Montblanc Summit Smartwatch is ontworpen als de ideale reisgenoot en biedt een slimme en efficiënte manier van reizen.

De skyline-wijzerplaten van Milaan, Berlijn en New York zullen later dit jaar worden uitgebracht, elk met hun eigen unieke kenmerken en oriëntatiepunten. De smartwatch biedt ook andere elegante wijzerplaten, waardoor het niet alleen een handig reisaccessoire is, maar ook een stijlvol en praktisch horloge voor dagelijks gebruik.

Meer over de Montblanc Summit skyline-wijzerplaten

Montblanc Summit skyline-wijzerplaten zijn een reeks van prachtige wijzerplaten die de skyline van 'swerelds meest iconische steden eren. Deze wijzerplaten zijn exclusief ontworpen voor de Montblanc Summit smartwatches en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en maten.

Elke skyline-wijzerplaat bevat buitengewone skylines met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, waardoor ze een echt unieke en persoonlijke uitstraling hebben. De wijzerplaten zijn geanimeerd en tonen het huidige weer als onderdeel van het display, wat handig kan zijn voor gebruikers die te voet door de stad reizen.

Momenteel is er één skyline-wijzerplaat beschikbaar, namelijk de Londense wijzerplaat, die exclusief verkrijgbaar is bij de beroemde luxe warenhuis Harrods. Andere wijzerplaten, waaronder Milaan, Berlijn en New York, zullen later dit jaar worden uitgebracht.

De Montblanc Summit smartwatch is ontworpen om de ideale reisgenoot te zijn en biedt gebruikers een snelle en slimme manier van reizen, terwijl ze zich concentreren op wat er echt toe doet. Het horloge is voorzien van hoogwaardige materialen en afwerkingen, zoals roestvrij staal, titanium en saffierglas, waardoor het duurzaam en stijlvol is. Het horloge is ook waterdicht en heeft een batterijduur van maximaal een dag, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik.

De Montblanc Summit is een smartwatch met een touchscreen en werkt op Google'sWear OS. Het heeft een AMOLED-scherm met een resolutie van 400x400 pixels en wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon Wear 3100-processor. Het horloge heeft een waterbestendigheid van 5 ATM en wordt geleverd met verschillende functies, waaronder een hartslagmeter, GPS, NFC voor mobiele betalingen, en een spraakgestuurde assistent. De batterijduur kan variëren afhankelijk van het gebruik, maar Montblanc beweert dat de batterij ongeveer een dag meegaat.

De skyline-wijzerplaten voor de Montblanc Summit zijn ontworpen om de skyline van verschillende iconische steden over de hele wereld weer te geven, en omvatten enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van die steden. Deze wijzerplaten zijn geanimeerd en kunnen de huidige weersomstandigheden weergeven. Het is mogelijk dat er verschillende afmetingen, kleuren en modellen beschikbaar zijn voor de Montblanc Summit smartwatch, afhankelijk van de specifieke collectie of editie.

De Montblanc Summit smartwatch is uitgerust met Qualcomm Snapdragon Wear 3100-processor en draait op Google'sWear OS, waarmee gebruikers toegang hebben tot verschillende apps en functionaliteiten zoals muziekbediening, berichten, oproepen en mobiele betalingen. De smartwatch heeft ook GPS-functionaliteit, een hartslagmeter en NFC-connectiviteit.

De skyline-wijzerplaten zijn ontworpen met behulp van de nieuwste technologieën en zijn geanimeerd om de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te benadrukken. De wijzerplaten worden geleverd met aanpasbare complicaties zoals weer, datum, batterijduur en meer.

De smartwatch is verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder roestvrij staal, titanium en PVD-coating, en wordt geleverd in verschillende kleuren en afwerkingen. Het horloge is verkrijgbaar in twee maten - 42 mm en 43,5 mm - en heeft een AMOLED-scherm met een hoge resolutie.

De batterijduur varieert afhankelijk van het gebruik en kan tot 1-2 dagen meegaan. De smartwatch is compatibel met zowel Android- als iOS-apparaten en kan worden gekoppeld via Bluetooth.

 • Besturingssysteem: Wear OS van Google
 • Processor: Qualcomm Snapdragon Wear 3100
 • Geheugen: 1 GB RAM en 8 GB opslagruimte
 • Batterijduur: Tot 1 dag bij normaal gebruik
 • Oplaadtijd: Ca. 2 uur tot volledige lading
 • Scherm: 1,2 inch AMOLED scherm met een resolutie van 390 x 390 pixels
 • Waterbestendigheid: Tot 50 meter
 • Sensoren: Hartslagmeter, barometer, versnellingsmeter, gyroscoop, magnetometer
 • Connectiviteit: Bluetooth 4.2, Wi-Fi, NFC
 • Compatibiliteit: Android 6.0+ en iOS 12.0+
 • Afmetingen: Diameter 42 mm, dikte 14,3 mm
 • Gewicht: 71 gram


De Montblanc Summit is uitgerust met het Wear OS-besturingssysteem van Google en wordt aangedreven door de krachtige Qualcomm Snapdragon Wear 3100-processor. Het heeft 1 GB RAM en 8 GB opslagruimte om alle apps en gegevens op te slaan. De batterijduur van de smartwatch is ongeveer 1 dag bij normaal gebruik en het duurt ongeveer 2 uur om de batterij volledig op te laden.

De Montblanc Summit heeft een scherm van 1,2 inch AMOLED met een resolutie van 390 x 390 pixels. Het horloge is waterbestendig tot 50 meter, waardoor het geschikt is om te dragen tijdens activiteiten zoals zwemmen of douchen. Het heeft verschillende sensoren, waaronder een hartslagmeter, barometer, versnellingsmeter, gyroscoop en magnetometer.

Het horloge kan verbinding maken met andere apparaten via Bluetooth 4.2, Wi-Fi en NFC. Het is compatibel met zowel Android 6.0+ als iOS 12.0+ apparaten. De afmetingen van de Montblanc Summit zijn een diameter van 42 mm en een dikte van 14,3 mm, en het horloge weegt 71 gram.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...