Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Londense retailer Harrods ontvangt zijn eigen Montblanc-top

Londense retailer Harrods ontvangt zijn eigen Montblanc-top

De briljante mensen achter de Montblanc Summit hebben besloten om's werelds meest iconische steden te eren door een prachtige reeks wijzerplaten voor de skyline van de stad te ontwerpen voor hun nieuwe smartwatch, en de eerste die pronkt met zijn schoonheid is de Londense wijzerplaat, exclusief verkrijgbaar bij de beroemde luxe warenhuis Harrods.

Van Londen tot Berlijn, of van Milaan tot New York, enkele van's werelds grootste steden worden tentoongesteld op deze prachtige smartwatches, met buitengewone skylines met de belangrijkste bezienswaardigheden in die steden. Kun je speculeren welke andere steden op die lijst staan?

De eerste smartwatch van Montblanc wil de ideale reisgenoot zijn en belooft gebruikers een snelle en slimme manier van reizen, terwijl ze zich concentreren op wat er echt toe doet. De geanimeerde wijzerplaten bevatten de meest iconische architectuur en weerspiegelen het huidige weer als onderdeel van het display, wat van pas kan komen als je te voet door de stad reist.

De skyline van Londen heeft geen introductie of detaillering meer nodig, want iedereen die iets weet over de Britse hoofdstad zal de oriëntatiepunten op deze wijzerplaat onmiddellijk herkennen.

Bovendien pronkt de smartwatch ook met andere elegante Montblanc-wijzerplaten, met de versies Milaan, Berlijn en New York die later dit jaar zullen aankomen.


Londense retailer Harrods ontvangt zijn eigen Montblanc-top