Reis in stijl met de nieuwe collectie van Automobili Lamborghini & Principe

Automobili Lamborghini, het Italiaanse luxueuze sportwagenmerk, heeft onlangs samengewerkt met Principe, een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in fijne lederwaren, schoenen en modeaccessoires. Samen hebben ze een op maat gemaakte collectie ontworpen en geproduceerd onder het merk Automobili Lamborghini. De collectie bevat verschillende rugzakken en trolleys die perfect zijn voor op reis, stijlvolle tassen, crossbody tassen, riemen en andere kleine lederwaren.

De nieuwe collectie zal dit voorjaar internationaal worden verkocht, via 300 particuliere klanten en 450 verkooppunten, waaronder landen als China, Japan, Hong Kong, Rusland, Taiwan, Singapore, de Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi-Arabië. De Automobili Lamborghini x Principe-collectie zal ook beschikbaar zijn in Europa en de Verenigde Staten via de officiële website lamborghini.com.

De samenwerking combineert de kernwaarden van het merk Lamborghini met de expertise en professionaliteit van Principe in het ontwerpen van uitstekende lederwaren in verschillende stijlen. Deze nieuwe collectie zal ongetwijfeld de meest veeleisende Lamborghini-fans tevreden stellen.

Om deze unieke samenwerking tussen Automobili Lamborghini en Principe tot leven te brengen, hebben de twee bedrijven hun krachten gebundeld om een collectie lederwaren en reisaccessoires te ontwerpen die de essentie van Lamborghini's kenmerkende stijl en Principe's expertise in fijne lederwaren combineert. De collectie omvat verschillende stijlen die perfect zijn voor op reis, zoals rugzakken en trolleys, evenals stijlvolle tassen, crossbody tassen, riemen en kleine lederwaren.

De nieuwe collectie zal vanaf dit voorjaar internationaal verkrijgbaar zijn via meer dan 450 verkooppunten, waaronder warenhuizen, belastingvrije winkels en gespecialiseerde verkooppunten in landen als China, Japan, Hong Kong, Rusland, Taiwan, Singapore, de Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi-Arabië. Ook kunnen klanten hun favoriete items vinden op de officiële Automobili Lamborghini webshop.

De collectie is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder Italiaans leer en duurzame stoffen, en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen die passen bij de kenmerkende stijl van Lamborghini. Elke tas is voorzien van het iconische Lamborghini-logo en is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap.

De samenwerking tussen deze twee prestigieuze bedrijven brengt een nieuwe dimensie naar de wereld van luxe reisaccessoires en lederwaren. De Automobili Lamborghini x Principe-collectie voor de lente/zomer biedt een combinatie van stijl en functionaliteit die zelfs de meest veeleisende Lamborghini-fans zal aanspreken.

De verkoopkanalen voor deze nieuwe lijn van op maat gemaakte lederwaren en reisaccessoires omvatten gespecialiseerde verkooppunten, warenhuizen, belastingvrije winkels en belangrijke luchtvaartmaatschappijen.

Hieronder enkele producten en accessoires uit de Automobili Lamborghini x Principe collectie:

 • Trolley: Een trolleykoffer met vier wielen, gemaakt van zacht nappaleer. Verkrijgbaar in verschillende maten. Prijzen variëren van €1.700 tot €2.300.

 • Rugzak: Een leren rugzak, verkrijgbaar in verschillende kleuren, met verstelbare schouderbanden en een handvat. Prijzen variëren van €1.100 tot €1.300.

 • Schoudertas: Een schoudertas met een afneembare schouderriem en meerdere vakken voor opslag. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Prijzen variëren van €1.000 tot €1.300.

 • Documenthouder: Een leren documenthouder met een rits en verschillende compartimenten. Prijzen variëren van €500 tot €700.

 • Aktetas: Een leren aktetas met een afneembare schouderriem en verschillende compartimenten. Prijzen variëren van €1.200 tot €1.500.

 • Reistas: Een leren reistas met een afneembare schouderriem en meerdere vakken voor opslag. Prijzen variëren van €1.400 tot €1.700.

 • Crossbody tas: Een leren crossbody tas met een afneembare schouderriem en meerdere vakken voor opslag. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Prijzen variëren van €600 tot €800.

 • Portemonnee: Een leren portemonnee met verschillende vakken voor opslag. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Prijzen variëren van €200 tot €300.

 • Riem: Een leren riem met een automatische gesp. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Prijzen variëren van €300 tot €400.

 • Trolleys: Er zijn drie verschillende modellen trolleys beschikbaar, met prijzen vanaf €550,- tot €970,-.

 • Rugzakken: Er zijn vier verschillende modellen rugzakken beschikbaar, met prijzen vanaf €350,- tot €750,-.

 • Handtassen: Er zijn vier verschillende modellen handtassen beschikbaar, met prijzen vanaf €300,- tot €650,-.

 • Crossbody tassen: Er zijn twee verschillende modellen crossbody tassen beschikbaar, met prijzen vanaf €250,- tot €290,-.

 • Kleine lederwaren: Er zijn verschillende kleine lederwaren beschikbaar, waaronder portemonnees, kaarthouders en sleutelhangers. De prijzen variëren van €70,- tot €290,-.


Het is mogelijk dat er in de toekomst nog meer producten aan de collectie worden toegevoegd. Alle producten zijn verkrijgbaar op de officiële website van Automobili Lamborghini en in geselecteerde winkels wereldwijd.

 

Bezoek Website
Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis In de kijker

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis Christiaan Van Bignoot, een gepassioneerde en ervaren juwelier u...