Badollet Crystalball bamboe wit diamanten horloge

Badollet Crystalball bamboe wit diamanten horloge

De nieuwe Badollet Crystalball Bamboo White Diamond is een meesterwerk onder de luxe horloges en het is het type chronograaf dat iedereen tegelijkertijd zal doen gapen en kwijlen.

Dit stijlvolle horloge heeft een zeer originele skeletvorming en ultralicht uurwerk en het graveer- en beeldhouwwerk op de brug is geïnspireerd op Aziatische bamboestigers. Het ultralichte uurwerk weegt slechts 10,5 gram, wat geweldig is vanwege de grootte van 26,5 x 31,5 mm en een dikte van 8,6 mm.

Moderne materialen werden gecombineerd door het aluminium-lithium waaruit de brug is samengesteld, met zwart goud gebruikt om de hoofdplaat, de treinwielen en de loop te behandelen. De rechthoekige kast van het horloge heeft ook een bamboethema en meet 43,2 x 40,2 mm.

Het uiterlijk van dit op maat gemaakte uurwerk kan worden gepersonaliseerd om aan de wensen van de klant te voldoen: keramiek, saffier, gegraveerd, juweelkorstje en zelfs een titaniumversie van het horloge zal later verschijnen. Het Bamboo skelet Tourbillon is waterdicht op een diepte van 30 meter en wordt in een gelimiteerde oplage geproduceerd. Het horloge heeft ook een krokodillenleren band met vouwsluiting in 150 palladium witgoud.