De betoverende Audemars Piguet Diamond Fury Haute Joaillerie

Audemars Piguet introduceerde tijdens SIHH 2016 de adembenemende Audemars Piguet Diamond Fury, ontworpen om het hart van elke vrouw te veroveren en haar te laten dromen van dit prachtige horloge. Met een indrukwekkende 4.635 briljant geslepen diamanten in de kast en armband, vergezeld door nog eens 206 briljant geslepen diamanten op de wijzerplaat, is dit horloge werkelijk een lust voor het oog.

Het scherp hoekige ontwerp heeft 1.500 uur nodig gehad om te ontwerpen, te ontwikkelen en te bouwen. Het horloge is niet bedoeld om subtiel en delicaat te zijn, maar straalt een en al glamour uit. Het horloge heeft een verborgen "zelfmoordscharnier", waarbij een van de spikes losdraait met een druk om naar boven te openen, waardoor de met pave ingelegde diamanten wijzerplaat met twee wijzers wordt onthuld.

De Audemars Piguet Diamond Fury is gebaseerd op de zeer populaire Diamond Punk 2015 van het voorgaande jaar en heeft een vloeiend ontwerp dat doet denken aan een met edelstenen bezaaid gepantserd reptiel. Het 40 mm stuk heeft een slank Calibre 2601 quartz uurwerk en de wijzers zijn gemaakt van "gezwart goud".

Geslagen in 18K witgoud en voorzien van een gestroomlijnde 1,8 mm dikke kast, is de Diamond Fury het black-tie statement waar dames overal op zaten te wachten. De nieuwe Audemars Piguet Diamond Fury wordt geleverd in twee versies, volledige diamantpave voor €637.800 en een diamanten/onyx-combinatie voor €568.300.

  • Kast: 18K witgoud, 40 mm diameter, 1,8 mm dikte, 4.635 briljant geslepen diamanten op de kast en armband.
  • Wijzerplaat: 206 briljant geslepen diamanten, pavé-ingesteld.
  • Beweging: Calibre 2601 quartz uurwerk.
  • Functies: uren en minuten.
  • Armband: witgouden armband met 4.635 briljant geslepen diamanten, pavé-ingesteld.
  • Sluiting: verborgen "zelfmoordscharnier" waarbij een van de spikes losscharniert met een druk om naar boven te openen.
  • Waterbestendigheid: 20 meter (niet geschikt om mee te zwemmen of te douchen).
  • Totale aantal diamanten: 4.841 (4.635 op de kast en armband en 206 op de wijzerplaat).


Over Audemars Piguet

Audemars Piguet is een luxe horlogemaker gevestigd in Le Brassus, Zwitserland. Het bedrijf werd opgericht in 1875 door Jules-Louis Audemars en Edward-Auguste Piguet en is sindsdien bekend geworden om zijn innovatieve en technisch geavanceerde horloges, met name de Royal Oak en de Royal Oak Offshore-lijnen.

Het bedrijf is nog steeds in handen van de oorspronkelijke families en produceert enkele van de meest gewilde horloges ter wereld, waaronder talloze complicaties en limited edition-modellen. Het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd in de horloge-industrie vanwege de hoge kwaliteit van hun vakmanschap en de prachtige ontwerpen.

Audemars Piguet heeft ook een sterke relatie met de wereld van kunst en cultuur, en heeft samengewerkt met kunstenaars en ontwerpers zoals Jay-Z, LeBron James, en Quincy Jones. Het bedrijf heeft ook een sterke betrokkenheid bij de autosport en is de officiële timing partner van het Formule 1-team van Mercedes-AMG Petronas.

Naast horloges produceert Audemars Piguet ook andere luxe items, zoals sieraden en accessoires. Het bedrijf heeft wereldwijd vestigingen en is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen.

 

Bezoek Website
Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...