$1 miljoen Hublot Big Bang UNICO Haute Joaillerie horloges

Hublot Big Bang Unico Haute Joaillerie Collection onthuld: De meest luxueuze horloges ooit gemaakt door Hublot, ter ere van de 10e verjaardag van de Big Bang collectie. De Zwitserse luxe horlogemaker heeft 10 adembenemende uurwerken ontworpen, waarbij elk horloge ongeveer €1.000.000 kost! Deze uurwerken zijn bedekt met 'swerelds meest kostbare edelstenen, zoals witte diamanten, zwarte diamanten, robijnen, saffieren en smaragden.

De Big Bang Unico Haute Joaillerie Collection is gemaakt met nieuwe materialen, ontwerpen en versieringen en elk uurwerk is uniek. De lay-out van de horloges is identiek, maar ze zijn allemaal prachtig op hun eigen manier. Het donkere en dreigende zwarte diamanten horloge heeft bijvoorbeeld 558 stokbrood geslepen stenen, in totaal ongeveer 36,24 karaat, met de wijzerplaat nog eens 62 zwarte diamanten met een gecombineerd gewicht van 1,82 karaat.

De uurwerken worden aangedreven door het Hublot HUB 1242 UNICO uurwerk, ontwikkeld en geproduceerd in eigen huis, met een zelfopwindende flyback chronograaf met kolomwiel en dubbele koppeling. De horloges zijn allemaal 45 mm breed en hebben een gangreserve van 72 uur en waterdichtheid van 30 meter.

De uurwerken zijn voorzien van een inzetgesp gemaakt van witgoud met een zwarte chromen coating, en bezet met 33 zwarte stokbrooddiamanten, in totaal ongeveer 3,70 karaat.

Deze collectie is niet alleen indrukwekkend vanwege de gebruikte edelstenen, maar ook vanwege de verfijnde en unieke details zoals de chique riemontgrendelingsknop.

De Big Bang Unico Haute Joaillerie horloges zijn niet alleen adembenemend, maar ook technisch geavanceerd. Het uurwerk heeft 330 componenten en 38 juwelen, en het heeft een frequentie van 28.800 A/h en een gangreserve van 72 uur. Het uurwerk is zichtbaar via de saffierkristallen wijzerplaat en caseback en is afgewerkt met een hoogglans gepolijste afwerking.

De collectie is verkrijgbaar bij geselecteerde Hublot-boetieks over de hele wereld, waaronder die in Genève, Parijs, Londen, New York en Beverly Hills. Elk horloge wordt geleverd in een speciale, met de hand vervaardigde presentatiedoos met een doordachte presentatie, en wordt geleverd met een certificaat van echtheid en garantie van twee jaar.

 • Model: Hublot Big Bang Unico Haute Joaillerie
 • Uurwerk: HUB1242 UNICO zelfopwindend chronograaf uurwerk met kolomwiel en dubbele koppeling
 • Gangreserve: 72 uur
 • Waterbestendigheid: 30 meter
 • Kastdiameter: 45 mm
 • Kastmateriaal: Witgoud
 • Kristal: Saffierglas met antireflecterende coating
 • Wijzerplaat: Bedekt met edelstenen, waaronder witte diamanten, zwarte diamanten, robijnen, saffieren en smaragden
 • Band: Alligator lederen band met een gesp van witgoud met zwarte chromen coating en stokbrooddiamanten
 • Functies: Uren, minuten, seconden, datum, chronograaf en flyback-functie
 • Horlogekast: 45 mm in diameter, gemaakt van witgoud, met 250 baguette geslepen diamanten, totaal gewicht van ongeveer 13,5 karaat.
 • Wijzerplaat: bedekt met 62 baguette geslepen diamanten, totaal gewicht van ongeveer 1,82 karaat.
 • Uurwerk: Hublot HUB 1242 UNICO uurwerk, ontwikkeld en geproduceerd in eigen huis.
 • Gangreserve: 72 uur.
 • Waterdichtheid: 30 meter.
 • Functies: zelfopwindende flyback chronograaf met kolomwiel en dubbele koppeling.
 • Horlogeband: gemaakt van witgoud, bezet met 358 baguette geslepen diamanten, totaal gewicht van ongeveer 20,5 karaat.
 • Sluiting: vouwsluiting gemaakt van witgoud, bezet met 35 baguette geslepen diamanten, totaal gewicht van ongeveer 2,40 karaat.
 • Totale diamantgewicht: afhankelijk van de versie kan het totale diamantgewicht oplopen tot meer dan 100 karaat.


Het is duidelijk dat Hublot veel aandacht heeft besteed aan de technische aspecten van deze horloges, naast het opvallende uiterlijk. Elk horloge is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om een ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid te bieden. De combinatie van geavanceerde technologie en verbluffende diamanten maakt deze horloges echt uniek en zeer gewild onder verzamelaars en horlogeliefhebbers.

Elk horloge in de collectie is uniek en heeft een andere combinatie van edelstenen, waardoor elk horloge een individuele uitstraling heeft. Het zwarte diamanten horloge heeft bijvoorbeeld 558 stokbrood geslepen stenen, in totaal ongeveer 36,24 karaat, met de wijzerplaat nog eens 62 zwarte diamanten met een gecombineerd gewicht van 1,82 karaat. De gesp is bezet met 33 zwarte stokbrooddiamanten, in totaal ongeveer 3,70 karaat.

Het uurwerk wordt ontwikkeld en geproduceerd in eigen huis door Hublot, en de collectie wordt beschouwd als het belangrijkste horloge dat het merk ooit heeft geproduceerd. Het prijskaartje van elk horloge is ongeveer €1.000.000, waardoor het een van de meest waardevolle en exclusieve horloges ter wereld is. 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...