Deze Audemards Piguet Zalm Dial Royal Eik is meer dan mooi en beperkt!

De Audemars Piguet Salmon Dial Royal Oak is een exclusief en zeer gewild horlogemodel binnen de prestigieuze Royal Oak-collectie van het luxehorlogemerk Audemars Piguet. Het horloge wordt gekenmerkt door zijn kenmerkende zalmkleurige wijzerplaat, die zowel elegantie als verfijning uitstraalt.

De Royal Oak-collectie werd in 1972 geïntroduceerd en was het eerste luxe sporthorloge met een roestvrijstalen kast en armband. Het iconische ontwerp, gecreëerd door de beroemde horlogeontwerper Gerald Genta, omvat een achthoekige lunette, zichtbare schroeven en een geïntegreerde armband. Deze kenmerken maken de Royal Oak tot een tijdloos en herkenbaar horloge.

De Salmon Dial-versie van de Royal Oak is bijzonder gewild vanwege zijn zeldzaamheid en aantrekkelijke esthetiek. De zalmkleurige wijzerplaat geeft het horloge een warme en uitnodigende uitstraling, terwijl de toevoeging van ingewikkelde uurmarkeringen en wijzers bijdraagt aan de verfijning van het ontwerp.

Dit model kan worden uitgerust met verschillende complicaties, zoals een chronograaf, een eeuwigdurende kalender of een tourbillon. De behuizing kan worden gemaakt van roestvrij staal, goud, platina of andere edelmetalen, afhankelijk van de specifieke uitvoering en wensen van de drager.

De Audemars Piguet Salmon Dial Royal Oak is een echt meesterwerk van haute horlogerie en wordt vaak beschouwd als een ultiem statussymbool voor liefhebbers van luxehorloges. Door zijn zeldzaamheid en begeerlijkheid is dit model vaak moeilijk te vinden en kan het een aanzienlijke investering vereisen.

De Audemars Piguet Salmon Dial Royal Oak is niet alleen een icoon vanwege het unieke ontwerp, maar ook vanwege het vakmanschap en de technische expertise die bij de productie komt kijken. Audemars Piguet, opgericht in 1875 door Jules-Louis Audemars en Edward-Auguste Piguet, is een Zwitsers horlogemerk dat bekend staat om zijn ongeëvenaarde vakmanschap en innovatie in haute horlogerie.

Het uurwerk dat in de Salmon Dial Royal Oak wordt gebruikt, is een getuigenis van de technische bekwaamheid van het merk. Afhankelijk van het gekozen model kan het horloge worden aangedreven door een automatisch, handopwindbaar of zelfs een quartz uurwerk. Elk uurwerk wordt met uiterste precisie vervaardigd en onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat het horloge betrouwbaar en nauwkeurig blijft.

De geïntegreerde armband van de Royal Oak is een ander kenmerk dat bijdraagt aan het iconische ontwerp van het horloge. De armband is zorgvuldig vervaardigd met afwisselend gepolijste en geborstelde afwerkingen die een harmonieus en visueel aantrekkelijk uiterlijk creëren. Bovendien zorgt het ergonomische ontwerp ervoor dat de armband comfortabel om de pols zit.

Het onderhouden van een Audemars Piguet Salmon Dial Royal Oak vereist speciale aandacht en zorg. Regelmatige servicebeurten bij een geautoriseerd servicecentrum zijn aanbevolen om de optimale prestaties en levensduur van het horloge te garanderen. Door goed voor het horloge te zorgen, kan het generaties lang meegaan en als familiestuk worden doorgegeven.

De Audemars Piguet Salmon Dial Royal Oak is een combinatie van tijdloos design, vakmanschap en technische expertise. Dit exclusieve horloge wordt zeer gewaardeerd door horlogeliefhebbers en verzamelaars en blijft een gewild en begeerd stuk in de wereld van luxehorloges.

 • Kast: Roestvrij staal, goud, platina of andere edelmetalen, afhankelijk van het model
 • Diameter: 37-41 mm, afhankelijk van het model
 • Dikte: 8-10 mm, afhankelijk van het model
 • Lunette: Achthoekig, vastgeschroefd met zichtbare schroeven
 • Wijzerplaat: Zalmkleurig met ingewikkelde uurmarkeringen en wijzers
 • Uurwerk: Automatisch, handopwindbaar of quartz, afhankelijk van het model
 • Gangreserve: 40-70 uur, afhankelijk van het uurwerk
 • Functies: Uren, minuten, seconden, datum (optioneel: chronograaf, eeuwigdurende kalender, tourbillon, enz.)
 • Waterbestendigheid: 50 meter (5 ATM)
 • Armband: Geïntegreerde armband in bijpassend materiaal met gepolijste en geborstelde afwerkingen
 • Sluiting: Vouwsluiting met veiligheidssysteem

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...