Jaeger-LeCoultre spectaculaire Master Grande Tradition Gyrotourbillon 3 Meteorite

Het ongelooflijke Gyrotourbillon-horloge van Jaeger-LeCoultre, dat voor het eerst werd geïntroduceerd in 2004, krijgt nu een nieuwe, adembenemende versie. De nieuwste toevoeging aan deze indrukwekkende collectie is de Master Grande Tradition Gyrotourbillon 3 Meteorite, verkrijgbaar in gebakken email, meteoriet en aventurijn.

Dit model van de derde generatie is een van de meest gecompliceerde versies van de Gyrotourbillon. Het horloge beschikt over een dubbelassige tourbillon, een chronograaf met één knop, een digitale teller van 60 minuten en een dag- en nachtdisplay, allemaal prachtig geïntegreerd op een betoverende wijzerplaat.

De tourbillon is uitgerust met twee aluminium kooien, elk met een cilindrische spiraalveer aan de binnenkant, die in tegengestelde richtingen en met verschillende snelheden draaien om de zwaartekrachtfouten te compenseren die ontstaan door de veranderende positie van het horloge op de pols. Het horloge heeft ook een subwijzerplaat op 12 uur, met een meteorietcentrum en een aventurijnglazen kapittelring.

Aventurijn komt ook terug in het chronograafregister, gecombineerd met wit glasachtig email. Het dag- en nachtdisplay is met de hand gegraveerd en heeft een prachtige handguilloche afwerking, met een zon en halve maan van massief rosegoud. Op de bewegingsbruggen van het horloge zijn meteorietpanelen ingelegd, afkomstig van de 26 ton Gibeon-meteoriet die in de prehistorie in Namibië is geland. De ijzermeteoriet bevat indrukwekkende nikkel-ijzerkristallen, wat het horloge een uniek patroon geeft.

De Master Grande Tradition Gyrotourbillon 3 Meteorite is een zeer exclusief horloge, beperkt tot slechts 8 exemplaren. Dit horloge een waar staaltje vakmanschap en luxe, dat de verfijning en technische excellentie van Jaeger-LeCoultre belichaamt.

Het horloge is een meesterwerk van Zwitserse precisie, met elk detail zorgvuldig vervaardigd en met de hand afgewerkt. De combinatie van de dubbelassige tourbillon, de chronograaf, de digitale teller en het dag- en nachtdisplay maakt dit horloge tot een technisch hoogstandje.

De meteorietelementen in het horloge voegen niet alleen een uniek en buitengewoon esthetisch element toe, maar dragen ook bij aan de exclusiviteit ervan. De meteorietpanelen op de bewegingsbruggen vertegenwoordigen een stukje kosmische geschiedenis, afkomstig van de Gibeon-meteoriet die duizenden jaren geleden neerstortte in Namibië.

Met slechts 8 exemplaren wereldwijd is de Master Grande Tradition Gyrotourbillon 3 Meteorite een zeldzaam en begeerd horloge onder verzamelaars. Het prijskaartje van €550.000 weerspiegelt de uitzonderlijke kwaliteit, het vakmanschap en de exclusiviteit van dit horloge.

Dit horloge is niet alleen een tijdmeter, maar ook een kunstwerk dat de rijke geschiedenis en innovatie van Jaeger-LeCoultre belichaamt. Het is een ultieme uiting van luxe, stijl en technische perfectie, en zal ongetwijfeld de harten van horlogeliefhebbers over de hele wereld veroveren.

 • Naam: Master Grande Tradition Gyrotourbillon 3 Meteorite

 • Merk: Jaeger-LeCoultre

 • Technische complexiteit: Een van de meest gecompliceerde versies van de Gyrotourbillon.

 • Tourbillon: Dubbelassige tourbillon met twee aluminium kooien.

  • Spiraalveren: Cilindrische spiraalveren binnenin elke kooi.
  • Tegengestelde rotatie: Kooien draaien in tegengestelde richtingen en met verschillende snelheden om zwaartekrachtfouten te compenseren.
 • Chronograaf: Ingebouwde chronograaf met één knop.

 • Teller: Digitale teller van 60 minuten.

 • Dag- en nachtdisplay: Display voor weergave van dag- en nachtcyclus.

 • Wijzerplaat: Betoverende wijzerplaat met subwijzerplaat om 12 uur.

  • Materialen: Gebakken email, meteoriet en aventurijn.
  • Meteorietcentrum: Meteorietcentrum met aventurijnglazen kapittelring.
  • Chronograafregister: Aventurijn gecombineerd met wit glasachtig email.
  • Dag-/nachtdisplay: Handgravure en handguilloche met rosegouden zon en halve maan.
 • Bewegingsbruggen: Ingelegde meteorietpanelen.

  • Oorsprong meteoriet: Afkomstig van de 26 ton Gibeon-meteoriet die in de prehistorie in Namibië is geland.
  • Kenmerken meteoriet: Bevat nikkel-ijzerkristallen voor een uniek patroon.
 • Beperkte oplage: Slechts 8 horloges beschikbaar wereldwijd.

 • Prijs: €550.000.

De Master Grande Tradition Gyrotourbillon 3 Meteorite van Jaeger-LeCoultre is een technisch meesterwerk met een dubbelassige tourbillon, een ingebouwde chronograaf, een digitale teller van 60 minuten en een dag- en nachtdisplay. Het horloge is prachtig vormgegeven met gebakken email, meteoriet en aventurijn.

De dubbelassige tourbillon bestaat uit twee aluminium kooien met cilindrische spiraalveren die tegengesteld draaien om zwaartekrachtfouten te elimineren. De wijzerplaat is voorzien van een subwijzerplaat om 12 uur, met een meteorietcentrum en een aventurijnglazen kapittelring. Aventurijn wordt ook gebruikt in het chronograafregister, gecombineerd met wit glasachtig email. Het dag- en nachtdisplay is prachtig gedetailleerd met handgravure en handguilloche, inclusief een rosegouden zon en halve maan.

De bewegingsbruggen van het horloge zijn verfraaid met meteorietpanelen, afkomstig van de Gibeon-meteoriet die in Namibië is gevallen. De meteoriet bevat nikkel-ijzerkristallen en zorgt voor een uniek patroon in het horloge.

Met slechts 8 exemplaren wereldwijd is de Master Grande Tradition Gyrotourbillon 3 Meteorite een uiterst exclusief horloge. Het weerspiegelt de uitzonderlijke kwaliteit, vakmanschap en zeldzaamheid van dit horloge.

De Master Grande Tradition Gyrotourbillon 3 Meteorite belichaamt de perfecte combinatie van precisie, technische innovatie en esthetische schoonheid. Elk detail, van de dubbelassige tourbillon tot de meteorietafwerking, getuigt van het streven naar uitmuntendheid van Jaeger-LeCoultre.

Dit horloge is niet alleen een tijdwaarneming, maar ook een symbool van luxe, verfijning en exclusiviteit. Het is een waar kunstwerk voor horlogeliefhebbers en verzamelaars die op zoek zijn naar iets buitengewoons en unieks.

Met de Master Grande Tradition Gyrotourbillon 3 Meteorite heeft Jaeger-LeCoultre opnieuw bewezen waarom het een van de meest gerenommeerde horlogemerken ter wereld is. Dit horloge is een eerbetoon aan de technische expertise, het vakmanschap en de passie voor innovatie die het merk al meer dan een eeuw kenmerkt. Het is een tijdloos meesterwerk dat de tand des tijds zal doorstaan en zijn eigenaar jarenlang zal vergezellen met elegantie en precisie.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...