Richard Mille RM 50-04 Tourbillon Split-Seconds Chronograph Kimi Raikkonen

Richard Mille heeft de nieuwe RM 50-04 Tourbillon Split-Seconds Chronograph Kimi Raikkonen gelanceerd, geïnspireerd op het RM008-horloge van de beroemde Formule 1-coureur. Dit prachtige horloge, onthuld bij de start van de Grand Prix van Singapore 2019, combineert een tourbillon en een chronograaf met een ongelooflijke precisie van fracties van een seconde. Het ontwerp van dit horloge is een weerspiegeling van Kimi's Alfa Romeo C38 Formule 1-auto, met een opvallende rode, witte en zwarte kleurstelling.

Ondanks zijn grootte en complexiteit is de RM 50-04 eigenlijk verrassend licht van gewicht. Het uurwerk bevat twee chronograafsubwijzerplaten op de zes- en negenuurposities, evenals een ventilatorvormige gangreserve-indicator op elf uur. Daarnaast is er een koppelindicator die de niveaus van de hoofdveer weergeeft in Newtonmillimeter (Nm). Het gangreservescherm is te vinden op de drie uur positie. Met een kast van 44,5 mm en een hoogte van 16,1 mm, is het horloge gemaakt van lichtgewicht koolstofcomposieten, met wit Quartz TPT voor de voor- en achterplaten en Carbon TPT voor het middendeel.

Het mechanische hart van de RM 50-04 wordt aangedreven door een handgewikkeld uurwerk, vervaardigd met moderne materialen om het gewicht zo laag mogelijk te houden. Titanium bruggen en een basisplaat worden gecombineerd met koolstofcomposiet voor enkele chronograafbruggen en de opvallende X-vormige brug van het uurwerk. Met een frequentie van 21.600 bph en een indrukwekkende gangreserve van 70 uur, biedt dit horloge niet alleen precisie, maar ook betrouwbaarheid.

Wat betreft de prijs, hoewel de exacte details niet bekend zijn, wordt verwacht dat de RM 50-04 een prijskaartje van ongeveer €1 miljoen zal hebben. Met slechts 30 exemplaren wereldwijd zal dit horloge een exclusieve en begeerde verzamelobject zijn voor horlogeliefhebbers en fans van Kimi Raikkonen.

De Richard Mille RM 50-04 Tourbillon Split-Seconds Chronograph Kimi Raikkonen is niet alleen een technisch meesterwerk, maar ook een eerbetoon aan de legendarische carrière van de Formule 1-coureur. Het horloge is uitgerust met geavanceerde functies en materialen die zorgen voor optimale prestaties.

De RM 50-04 is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. Het combineert functionaliteit met een opvallend ontwerp. De wijzerplaat, ondanks zijn drukke uitstraling, is verrassend goed leesbaar en stelt de drager in staat om de tijd moeiteloos af te lezen.

Met zijn 44,5 mm kastgrootte is dit horloge zeker aanwezig om de pols, maar dankzij het gebruik van lichtgewicht koolstofcomposieten voelt het niet zwaar aan. Dit zorgt voor een comfortabele draagervaring, zelfs tijdens lange perioden.

Het handgewikkelde uurwerk van de RM 50-04 is niet alleen technisch geavanceerd, maar ook visueel indrukwekkend. De combinatie van titanium bruggen, een basisplaat en koolstofcomposiet bruggen geeft het uurwerk een uniek en modern uiterlijk. Met een frequentie van 21.600 bph biedt het uurwerk een nauwkeurige tijdsweergave, terwijl de indrukwekkende gangreserve van 70 uur ervoor zorgt dat het horloge langdurig kan functioneren zonder opwinding.

Wat de prijs betreft, is de RM 50-04 een exclusief en kostbaar horloge. Met naar verwachting een prijs van ongeveer €1 miljoen is het een luxe item voor verzamelaars en horlogeliefhebbers. Met slechts 30 exemplaren wereldwijd zal het horloge zeker een zeldzaam en begeerd stuk zijn.

De Richard Mille RM 50-04 Tourbillon Split-Seconds Chronograph Kimi Raikkonen belichaamt de perfecte combinatie van technologie, design en exclusiviteit. Het is een eerbetoon aan de Formule 1-wereld en een uiting van verfijning en vakmanschap. Dit horloge is meer dan alleen een tijdmeter, het is een symbool van prestige en onderscheid voor degenen die het bezitten.

 • Geïnspireerd op het RM008-horloge van Kimi Raikkonen, met een prachtige tourbillon en split-second chronograaf
 • Officieel gelanceerd bij de start van de Grand Prix van Singapore 2019
 • Opvallend ontwerp met de kleurstelling van Kimi Raikkonen's Alfa Romeo C38 Formule 1-auto (rood, wit en zwart)
 • Lichtgewicht koolstofcomposieten behuizing
 • Kastgrootte: 44,5 mm, hoogte: 16,1 mm
 • Voor- en achterplaten gemaakt van wit Quartz TPT, middelste deel van Carbon TPT
 • Handgewikkeld uurwerk met moderne materialen om het gewicht te minimaliseren
 • Titanium bruggen en basisplaat
 • Koolstofcomposiet bruggen, waaronder een grote X-vormige brug
 • Frequentie: 21.600 bph (beats per hour)
 • Gangreserve: 70 uur
 • Twee chronograafsubwijzerplaten op de zes en negen uur posities
 • Ventilatorvormige gangreserve-indicator op de elf uur positie
 • Koppelindicator die windniveaus in Newtonmillimeter (Nm) aangeeft
 • Gangreservescherm op de drie uur positie
 • Beperkte oplage van slechts 30 stuks wereldwijd
 • Prijs: naar verwachting rond €1 miljoen (onder voorbehoud van officiële bevestiging)


De Richard Mille RM 50-04 Tourbillon Split-Seconds Chronograph Kimi Raikkonen is een meesterwerk van vakmanschap en techniek. Met zijn onderscheidende ontwerp, geavanceerde functies en beperkte beschikbaarheid vertegenwoordigt dit horloge de absolute top van luxe en exclusiviteit voor horlogeliefhebbers en verzamelaars.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...