De nieuwste Piloti-laarzen zijn geïnspireerd op de Pagani Huayra Roadster

De Roadster Driving Boot, een prachtig resultaat van een tweejarige samenwerking tussen de Italiaanse superautofabrikant Pagani Automobili en high-end autoschoenenproducent Piloti Inc, is een ode aan de passie voor topdesign en technologische vernieuwing van beide merken. Deze exclusieve, in Italië handgemaakte laarzen zijn vervaardigd uit eersteklas nerfleer, CX6-koolstofvezel en CNC+ lasergeëtste geanodiseerde aluminium onderdelen.

De Roadster Driving Boot belichaamt de luxe en stijl van de Pagani Huayra, met diverse aspecten van de superauto die terugkomen in de laarzen. Een flexibel koolstofvezel paneel vermindert het gewicht en versterkt de laarzen, terwijl de viervoudige flex met elke beweging en stap van de bestuurder meebeweegt.

Enkele opvallende kenmerken van deze luxe laarzen zijn het iconische 4-pijpsuitlaatembleem van Pagani, demping met laag profiel in de voorvoet voor een betere pedaalbeleving en Piloti'sgepatenteerde Roll Control 2.0-hieltechnologie voor optimale bescherming en demping van het hielbeen.

Met slechts 250 paar beschikbaar, zijn de op Pagani geïnspireerde Roadster-rijlaarzen van Piloti een zeldzame en gewilde toevoeging aan de garderobe van de liefhebber van luxe auto's. Deze uiterst beperkte laarzen zijn online te koop voor een prijs van €749 per paar.

  • De laarzen zijn gemaakt van hoogwaardig nerfleer, dat bekend staat om zijn duurzaamheid, soepelheid en luxe uitstraling. Daarnaast zijn er geavanceerde materialen zoals CX6-koolstofvezel en CNC+ lasergeëtste geanodiseerde aluminium hardware gebruikt om een optimale combinatie van stijl, sterkte en lichtheid te bieden.

  • Hoewel er geen specifieke informatie is over de beschikbare kleuren voor de Roadster Driving Boot, kunnen we aannemen dat deze laarzen mogelijk worden aangeboden in klassieke kleuren zoals zwart, bruin of grijs, passend bij het stijlvolle en luxueuze imago van zowel Pagani als Piloti.

  • Grondstoffen: Het gebruik van nerfleer, koolstofvezel en geanodiseerd aluminium duidt op een selectie van hoogwaardige grondstoffen die bijdragen aan de exclusiviteit en duurzaamheid van deze laarzen.

  • De Roadster Driving Boot is een resultaat van de samenwerking tussen Pagani Automobili en Piloti Inc. Deze speciale collectie is een gelimiteerde editie en is bedoeld om de passie voor design en technologische innovatie van beide merken te vieren. Het is mogelijk dat deze exclusieve laarzen deel uitmaken van een bredere collectie die andere kledingstukken of accessoires omvat, maar daarover is geen specifieke informatie beschikbaar.

Over Piloti Inc

Piloti Inc. is een vooraanstaande fabrikant van autoschoenen, bekend om zijn uitstekende vakmanschap en compromisloze kwaliteit. Het merk richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige, stijlvolle en comfortabele schoenen die speciaal zijn ontworpen voor autorijliefhebbers en autosporters.

De autoschoenen van Piloti zijn zorgvuldig ontworpen met oog voor detail, wat resulteert in schoenen die niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer en suède en bieden een perfecte mix van comfort, ondersteuning en grip voor de bestuurder.

Een van de belangrijkste kenmerken van Piloti-schoenen is de gepatenteerde Roll Control 2.0-hieltechnologie. Deze technologie biedt extra bescherming en demping voor het hielbeen, wat zorgt voor meer comfort en controle tijdens het rijden. Bovendien zijn de schoenen zo ontworpen dat ze een uitstekend pedaalgevoel bieden, wat essentieel is voor een nauwkeurige bediening van het voertuig.

Piloti Inc. heeft samengewerkt met gerenommeerde automerken zoals Pagani Automobili, wat heeft geleid tot exclusieve en gelimiteerde samenwerkingen zoals de Roadster Driving Boot. Deze samenwerkingen benadrukken de gedeelde passie voor topdesign, technologische innovatie en vakmanschap tussen Piloti en de merken waarmee ze samenwerken.

Kortom, Piloti Inc. is een merk dat zich inzet voor het leveren van superieure autoschoenen die functionaliteit, comfort en stijl combineren voor de veeleisende automobilist en autosportenthousiast.

Over Pagani Automobili

Pagani Automobili is een Italiaanse fabrikant van exclusieve super- en hypercars, opgericht door Horacio Pagani in 1992. Het merk staat bekend om zijn passie voor vakmanschap, design, technologie en prestaties. Pagani heeft zijn wortels in de rijke traditie van Italiaanse auto-ontwerpers en bouwers en wordt vaak geassocieerd met merken als Ferrari, Lamborghini en Maserati.

Pagani'seerste auto, de Zonda, werd in 1999 geïntroduceerd en werd al snel een icoon in de wereld van supercars. De Zonda, die in verschillende uitvoeringen en speciale edities werd geproduceerd, onderscheidde zich door zijn baanbrekende ontwerp, geavanceerde composietmaterialen en krachtige Mercedes-AMG-motoren.

In 2011 onthulde Pagani de Huayra, een hypercar die de prestaties en het design naar een nog hoger niveau tilt. De Huayra is uitgerust met een op maat gemaakte twaalfcilinder bi-turbomotor van Mercedes-AMG, die een ongelooflijk vermogen levert. De auto wordt gekenmerkt door een actief aerodynamisch systeem, waardoor de downforce en stabiliteit worden geoptimaliseerd op basis van de rijomstandigheden.

Naast supercars heeft Pagani zich ook gericht op exclusieve samenwerkingen met andere luxe merken, zoals de Roadster Driving Boot met autoschoenenproducent Piloti Inc. Dergelijke samenwerkingen benadrukken Pagani'stoewijding aan het combineren van design, technologische innovatie en vakmanschap in verschillende aspecten van de luxe-industrie.

Als een merk blijft Pagani Automobili streven naar perfectie in zowel design als techniek. Met een beperkte productie en een compromisloze benadering van kwaliteit blijven Pagani-auto's en producten zeer gewild bij liefhebbers van exclusieve en uitzonderlijke prestaties.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...