Chopard onthult het betoverende Tourbillon Joaillerie-horloge als nieuwste toevoeging aan de Happy Sport-collectie

Ontdek de weelderige pracht van het Tourbillon Joaillerie-horloge van Chopard, een meesterwerk van mechanisch tourbillon-uurwerk, schitterende diamanten en het prestigieuze Poinçon de Genève-zegel. Laat je betoveren door de pure luxe van dit horloge.

Chopard, het gerenommeerde Zwitserse luxemerk, viert de 20e verjaardag van het befaamde Happy Sport-horloge met de recente lancering van het adembenemende Diamantissimo-model. En nu onthult het merk trots het nieuwste juweeltje in deze prachtige collectie: het Tourbillon Joaillerie-horloge. Dit verfijnde uurwerk combineert naadloos sportieve lijnen met een elegant design en is werkelijk een genot voor het oog.

Het Tourbillon Joaillerie-horloge is uitgerust met het L.U.C. 02 16-L mechanisch tourbillon-uurwerk, dat pronkt met een schitterende brug bezet met diamanten. Daarnaast is de bezel versierd met 36 trapgevel-geslepen diamanten. Om de glamour verder te versterken, zijn er baguette- en briolette-geslepen diamanten te bewonderen op de kroon van dit sprankelende uurwerk. Bovendien draaien tussen twee saffierkristallen maar liefst 7 bewegende diamanten, die een betoverende glans toevoegen.

Met een royale diameter van 42 mm is het Tourbillon Joaillerie-horloge verkrijgbaar in 18 kt witgoud of roségoud, waardoor er voor elke smaak een passende optie is. Bovendien wordt dit horloge geleverd met het prestigieuze Poinçon de Genève kwaliteitszegel, wat getuigt van het vakmanschap en de hoogwaardige afwerking van het uurwerk.

Het Tourbillon Joaillerie-horloge is een buitengewoon luxe stuk dat ongetwijfeld de aandacht zal trekken. Het is een ware eyecatcher die de pols van elke gelukkige eigenaar laat stralen. Met zijn verfijnde mix van sportieve elegantie en verbluffende diamanten is dit horloge een absolute must-have voor liefhebbers van exclusieve horloges en een tijdloos symbool van schoonheid en weelde.

Collectie

  • Diamantissimo: Het Diamantissimo-horloge is een schitterend eerbetoon aan de 20e verjaardag van het Happy Sport-horloge. Dit model straalt pure weelde uit met zijn verfijnde details en adembenemende diamanten. Het is een prachtige keuze voor wie op zoek is naar tijdloze elegantie en luxe.

  • Tourbillon Joaillerie: Het Tourbillon Joaillerie-horloge is het nieuwste pronkstuk in de Happy Sport-collectie. Met zijn moeiteloze combinatie van sportieve lijnen en stijlvol design is dit horloge een ware blikvanger. Het wordt aangedreven door een L.U.C. 02 16-L mechanisch tourbillon-uurwerk met een prachtige diamanten brug. De bezel is versierd met 36 trapgevel-geslepen diamanten en op de kroon bevinden zich baguette- en briolette-geslepen diamanten. Dit sprankelende uurwerk is een symbool van luxe en vakmanschap.

  • Happy Sport: Het Happy Sport-horloge is het iconische model dat de inspiratie vormt voor de gehele collectie. Het combineert een sportieve uitstraling met verfijnde details en bewegende diamanten die dansen op de wijzerplaat. Dit horloge straalt vreugde en elegantie uit en is een tijdloze klassieker.

  • Imperiale: De Imperiale-collectie belichaamt de kracht en verfijning van het keizerlijke erfgoed. Met zijn harmonieuze proporties, ingewikkelde details en keuze uit materialen zoals goud en diamanten, straalt dit horloge majesteit en elegantie uit.

  • L.U.C: De L.U.C-collectie vertegenwoordigt het hoogtepunt van Zwitsers vakmanschap en horlogeproductie. Elk L.U.C-horloge is uitgerust met een in-house ontwikkeld mechanisch uurwerk en biedt een perfecte combinatie van functionaliteit, precisie en stijl.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...