Hublot brengt officieel FIFA Wereldbekerhorloge 2014 uit - de Big Bang Unico Bi-retrograde Chrono

Nu de FIFA World Cup van dit jaar snel nadert, heeft Hublot zojuist het officiële FIFA World Cup-horloge 2014 onthuld: de Big Bang Unico Bi-retrograde Chrono.
Het nieuwe automatische HUB1260 kaliber is een bi-retrograde uurwerk met een centrale chrono bestaande uit 385 componenten, en dit is de eerste keer dat het zelfs wordt gebruikt.
Dit uurwerk werkt op een heel interessante manier. Wanneer de chronograaf wordt gestart, klokken de twee retrograde wijzers van de chrono seconden en minuten voor elke helft van een voetbalwedstrijd van 45 minuten, met nog eens 15 minuten ruimte voor extra tijd.
Er is ook een centrale wijzerplaat die aangeeft welke helft wordt getimed. Ook voor degenen die het stuk echt willen gebruiken voor tijdwaarneming in het echte leven, is er om 6 uur een kleinere wijzerplaat.
De Hublot Big Bang Unico Bi-retrograde Chrono is een limited edition, met slechts 200 zwarte keramiek en 100 gouden stukken die worden geproduceerd.

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis In de kijker

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis Christiaan Van Bignoot, een gepassioneerde en ervaren juwelier u...