De Chopard Happy Diamonds horlogecollectie zal elk hart doen smelten

Chopard'smeest iconische dameshorlogecollectie, Happy Diamonds, heeft dit jaar enkele schitterende nieuwe modellen verwelkomd, onthuld op Baselworld. De Zwitserse horlogemaker heeft het klassieke uurwerk, dat 40 jaar geleden werd geïntroduceerd, opnieuw onder handen genomen. Maar wist je dat het allereerste Happy Diamonds-horloge oorspronkelijk voor mannen was ontworpen?

Het oorspronkelijke met diamanten bezaaide uurwerk van Chopard had een grote 18-karaats witgouden kast met een zwarte wijzerplaat in het midden. Geïnspireerd door de vorm van dit originele horloge, heeft Chopard nu een reeks prachtige dameshorloges gelanceerd, waarbij de diamanten schitteren tegen een getextureerde witte parelmoer achtergrond.

Het verhaal achter de Happy Diamonds-collectie begon in de jaren zeventig, toen Chopard-ontwerper Ronald Kurowski tijdens een boswandeling op een betoverende waterval stuitte. Gefascineerd door de duizenden sprankelende waterdruppels die eruit spatten, ontstond het idee voor het Happy Diamonds-concept.

Niet lang daarna werd het allereerste Chopard Happy Diamonds-uurwerk, met bewegende diamanten, om de pols gedragen. In deze nieuwe collectie hebben de ontwerpers van Chopard meer diamanten dan ooit tevoren toegevoegd, waardoor deze horloges een betoverend mode-statement zijn.

De Happy Diamonds-horloges passen prachtig om elke pols en zijn een absolute must-have voor alle onafhankelijke vrouwen. Met hun unieke ontstaansgeschiedenis en adembenemende ontwerpen, zijn deze horloges een sprankelende toevoeging aan de collectie van elke liefhebber van luxe uurwerken.

De nieuwste toevoegingen aan Chopard'sHappy Diamonds-collectie zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en materialen, waaronder roségoud, geelgoud en witgoud, wat zorgt voor een breed scala aan stijlen die passen bij elke smaak en gelegenheid. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van gekleurde edelstenen, zoals saffieren, robijnen en smaragden, die een extra vleugje kleur en verfijning toevoegen.

De horloges zijn uitgerust met hoogwaardige Zwitserse quartz-uurwerken, wat garant staat voor precisie en betrouwbaarheid. De wijzerplaten zijn beschermd door krasbestendig saffierglas, waardoor het horloge bestand is tegen de dagelijkse slijtage en de Happy Diamonds altijd zichtbaar blijven.

De horlogebanden variëren van elegante lederen banden tot metalen schakelbanden, wat zorgt voor veelzijdigheid en aanpassingsvermogen aan elke outfit. Bovendien zijn de horloges waterdicht tot een diepte van 30 meter, wat betekent dat ze bestand zijn tegen dagelijkse blootstelling aan water, maar niet geschikt zijn voor intensief contact met water, zoals zwemmen of duiken.

Chopard'sHappy Diamonds-collectie is een eerbetoon aan de creativiteit en vakmanschap van de horlogemaker en staat voor luxe, verfijning en vrouwelijke elegantie. Deze horloges zijn niet alleen prachtige sieraden, maar ook kunstwerken die de tijd op een unieke en speelse manier weergeven.

Als je op zoek bent naar een horloge dat zowel tijdloos als modieus is en een echt gespreksonderwerp vormt, dan is de Chopard Happy Diamonds-collectie zeker het overwegen waard. Met hun schitterende diamanten en verfijnde ontwerpen zijn deze horloges de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar iets bijzonders om hun pols te dragen.

  • Kastmateriaal: Keuze uit roségoud, geelgoud of witgoud
  • Kastdiameter: Verschillende maten, afhankelijk van het model
  • Wijzerplaat: Getextureerde witte parelmoer achtergrond met bewegende diamanten
  • Glas: Krasbestendig saffierglas
  • Uurwerk: Hoogwaardig Zwitsers quartz-uurwerk
  • Waterbestendigheid: Tot 30 meter diepte (niet geschikt voor zwemmen of duiken)
  • Edelstenen: Diamanten en, in sommige modellen, gekleurde edelstenen zoals saffieren, robijnen en smaragden
  • Band: Verschillende opties, waaronder lederen banden en metalen schakelbanden
  • Sluiting: Afhankelijk van het bandtype, gesp of vouwsluiting
  • Extra functies: Sommige modellen hebben een datumaanduiding of andere complicaties
  • Garantie: Meestal 2 jaar internationale garantie, afhankelijk van het model en de verkoper


De Chopard Happy Diamonds-collectie biedt een breed scala aan technische en mechanische kenmerken die zorgen voor nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met hun unieke ontwerp en uitstekende vakmanschap zijn deze horloges een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit voor vrouwen die op zoek zijn naar iets bijzonders.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...