De Chopard Happy Diamonds horlogecollectie zal elk hart doen smelten

Chopard's meest iconische dameshorlogecollectie, Happy Diamonds, heeft dit jaar een aantal prachtige nieuwe toevoegingen gekregen, onthuld op Baselworld. De Zwitserse horlogemaker heeft het iconische uurwerk dat 40 jaar geleden werd geïntroduceerd geretoucheerd, maar wist je dat het eerste Happy Diamonds-horloge eigenlijk voor mannen was ontworpen?
Het originele met diamanten bezaaide uurwerk van Chopard toonde een grote 18-karaats witgouden kast, gecentreerd door een zwarte wijzerplaat.
En nu, geïnspireerd door de vorm van het originele horloge uit deze collectie, heeft Chopard een reeks prachtige horloges voor dames gelanceerd, met diamanten tegen een getextureerde witte parelmoer achtergrond.
Als je meer wilt weten over het begin van de Happy Diamonds-collectie, moet je weten dat Chopard-ontwerper Ronald Kurowski in de jaren zeventig een mooie waterval tegenkwam, terwijl hij door het bos liep. Betoverd door de duizenden kleine waterdruppels die eruit barsten, bracht deze visie het Happy Diamonds-concept voort.
Het eerste Chopard Happy Diamonds-uurwerk, met bewegende diamanten, sierde kort daarna zijn allereerste pols. Deze keer hebben de ontwerpers van Chopard ervoor gezorgd dat de dames zullen genieten van meer diamanten dan ooit tevoren, waardoor deze horloges een betoverend fashion statement zijn.
De Happy Diamonds horloges zitten prachtig om elke pols en zijn een echte must have voor alle vrijgevochten vrouwen.