Maak kennis met het Louis Vuitton Tambour Slim Metallic Flower Watch

Maak kennis met het Louis Vuitton Tambour Slim Metallic Flower Watch

De Tambour Slim-collectie van Louis Vuitton bevat verschillende ongelooflijke uurwerken, maar er is nu een nieuw prachtig dameshorloge dat het waard is om over te praten.

De Tambour Slim Metallic Flower vertegenwoordigt het nieuwste aanbod van het Franse luxemerk en pronkt met een opmerkelijk bloemmotief gebaseerd op de emblematische Monogram Flower van het bedrijf.

Geïnspireerd door vloeiende vormen, spelen van licht en reflecties, toont de chique wijzerplaat van dit horloge eigenlijk 60 Monogrambloemen die ons netvlies plagen met een intense metalen uitstraling, terwijl acht gepolijste cabochons bijdragen aan het prachtige eigentijdse ontwerp van dit horloge.

Vind je het leuk wat je ziet? Je hebt misschien de met goud afgewerkte wijzers opgemerkt, aangevuld met vier iconische motieven uit het stilistische repertoire van Louis Vuitton om 12, 3, 6 en 9 uur. Het lichtcontrast tegen het gepolijste staal van de kast voegt nog meer charme toe aan de visuele aantrekkingskracht van dit uurwerk, dat verkrijgbaar zal zijn met 28, 33 en 39 mm kasten.

Het horloge profiteert ook van een verwisselbare band die is uitgerust met het gepatenteerde systeem van Louis Vuitton, waarmee eigenaren hun horloges kunnen personaliseren en ze echt hun eigen kunnen maken.

Anders dan dat, het is allemaal een kwestie van stijl, voorkeuren en exclusiviteit; we vermoeden dat de naam Louis Vuitton elke dame zich speciaal zal laten voelen.