Maak kennis met het Louis Vuitton Tambour Slim Metallic Flower Watch

De Tambour Slim-collectie van Louis Vuitton bestaat uit diverse indrukwekkende uurwerken, maar nu is er een nieuw verbluffend dameshorloge dat zeker de aandacht verdient. De Tambour Slim Metallic Flower is de nieuwste toevoeging aan het assortiment van het Franse luxemerk en toont een opvallend bloemmotief dat is gebaseerd op het iconische Monogram Flower-ontwerp van het merk.

Geïnspireerd door vloeiende vormen, lichtspel en reflecties, heeft de stijlvolle wijzerplaat van dit horloge maar liefst 60 Monogrambloemen met een intense metallic glans, terwijl acht gepolijste cabochons bijdragen aan het prachtige, eigentijdse ontwerp. De met goud afgewerkte wijzers vallen op en worden aangevuld met vier iconische Louis Vuitton-motieven op 12, 3, 6 en 9 uur. Het lichte contrast met de gepolijste stalen kast versterkt de visuele aantrekkingskracht van dit uurwerk, dat verkrijgbaar is in kastmaten van 28, 33 en 39 mm.

Dit horloge beschikt ook over een verwisselbare band, uitgerust met het gepatenteerde systeem van Louis Vuitton. Hierdoor kunnen eigenaren hun horloges personaliseren en echt uniek maken. Het draait allemaal om stijl, voorkeur en exclusiviteit, en de naam Louis Vuitton zal ongetwijfeld elke dame een speciaal gevoel geven.

Een ander opvallend kenmerk van de Tambour Slim Metallic Flower is het gebruik van hoogwaardige materialen en het vakmanschap dat kenmerkend is voor Louis Vuitton. Het horloge wordt aangedreven door een betrouwbaar Zwitsers quartz uurwerk, wat zorgt voor nauwkeurigheid en duurzaamheid.

De slanke vormgeving van de Tambour Slim Metallic Flower maakt het horloge perfect voor dagelijks gebruik en formele gelegenheden. De combinatie van de metallic bloemen op de wijzerplaat en het gestroomlijnde ontwerp van de kast zorgt voor een eigentijds en elegant horloge.

De verwisselbare banden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zoals leer en staal, waardoor het horloge eenvoudig kan worden aangepast aan verschillende outfits en stijlen. Dit betekent dat dit horloge niet alleen een stijlvolle accessoire is, maar ook een veelzijdige en praktische keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een elegant en uniek horloge.

De Tambour Slim Metallic Flower is een perfect voorbeeld van de combinatie van luxe en vakmanschap waar Louis Vuitton bekend om staat. Dit horloge is niet alleen een prachtig en opvallend sieraad, maar ook een betrouwbaar en nauwkeurig uurwerk dat de tand des tijds zal doorstaan.

Kortom, de Tambour Slim Metallic Flower van Louis Vuitton is een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een elegant, verfijnd en veelzijdig horloge dat zowel stijl als functionaliteit biedt. Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen is het een luxe accessoire dat elke dame zich speciaal zal laten voelen.

 • Kastdiameter: Verkrijgbaar in 28, 33 en 39 mm
 • Kastmateriaal: Gepolijst roestvrij staal
 • Wijzerplaat: Metalen Monogram Flower-motief met gepolijste cabochons
 • Uurwerk: Betrouwbaar Zwitsers quartz uurwerk
 • Functies: Uren, minuten
 • Wijzers: Met goud afgewerkte wijzers
 • Indexen: Vier iconische Louis Vuitton-motieven op 12, 3, 6 en 9 uur
 • Glas: Krasbestendig saffierglas
 • Waterbestendigheid: Beperkte waterbestendigheid (niet geschikt voor zwemmen of duiken)
 • Band: Verwisselbare band met gepatenteerd Louis Vuitton-systeem
 • Bandmateriaal: Verschillende opties, waaronder leer en staal
 • Sluiting: Afhankelijk van de bandkeuze, gesp of vouwsluiting


De Tambour Slim Metallic Flower combineert een opvallend ontwerp met hoogwaardige materialen en betrouwbaar vakmanschap. Het horloge is een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een elegant, verfijnd en veelzijdig accessoire dat zowel stijl als functionaliteit biedt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...