Imperiale 40mm "Zwart-wit" Edition dameshorloge van Chopard

Chopard, een high-end merk gevestigd in Zwitserland, is een bedrijf dat keer op keer heeft laten zien hoe de kunst van het horlogemaken perfect kan worden gecombineerd met het voortreffelijke ambacht van het maken van sieraden. Hun nieuwste release is de Imperiale 40mm „Black & White” editie, een prachtig dameshorloge dat, zoals de naam al doet vermoeden, verkrijgbaar is in zowel zwart als wit.
Dit monochrome ontwerp geeft deze uurwerken een uitgesproken elegant karakter. Er is niets opzichtig aan, alleen de look en feel van opperste luxe. Het belangrijkste decoratieve kenmerk dat de wijzerplaat van deze horloges siert, is een motief dat lijkt op het borduurwerk van de delicate hangers en kussens waarop aristocraten en royalty's hun heraldische symbolen plaatsen.
De horloges hebben een stalen kast met een diameter van 40 mm waarin een mechanisch Chopard-uurwerk is ondergebracht. Bovendien zorgen de gepolijste bezel en kroon bezet met onyx of maansteen voor een extra stijlvolle touch, wat het nobele ethos van de Imperiale 40 mm "Black & White" -editie onderstreept.