Imperiale 40mm Zwart-wit Edition dameshorloge van Chopard

Chopard, een luxueus Zwitsers merk, staat bekend om haar expertise in het combineren van de kunst van het horlogemaken met het verfijnde vakmanschap van sieradenontwerp. Hun meest recente creatie is de Imperiale 40mm "Black & White" editie, een oogverblindend dameshorloge dat, zoals de naam al aangeeft, beschikbaar is in zowel een zwarte als een witte uitvoering.

Het stijlvolle monochrome ontwerp van deze uurwerken zorgt voor een opvallende elegantie. Verre van overdreven, stralen deze horloges een gevoel van ultieme luxe uit. De wijzerplaat wordt gekenmerkt door een decoratief motief geïnspireerd op het verfijnde borduurwerk van de sierlijke hangers en kussens waar aristocraten en koninklijke families hun wapenschilden op plaatsen.

De Imperiale 40mm "Black & White" horloges zijn voorzien van een 40 mm roestvrijstalen kast, waarin een hoogwaardig mechanisch Chopard-uurwerk is geplaatst. De gepolijste lunette en kroon, bezet met onyx of maansteen, voegen een extra vleugje stijl toe en benadrukken het aristocratische karakter van de Imperiale 40mm "Black & White" editie.

Naast het opvallende uiterlijk biedt dit dameshorloge ook een uitstekende functionaliteit en precisie, wat te verwachten is van een merk als Chopard. Met zijn verfijnde ontwerp en hoogwaardige techniek is de Imperiale 40mm "Black & White" editie een prachtig voorbeeld van de unieke combinatie van horloge- en sieradenkunst waar Chopard om bekend staat.

Als aanvulling op het oogstrelende uiterlijk en de uitzonderlijke technische kwaliteiten, biedt de Chopard Imperiale 40mm "Black & White" editie een comfortabele en veelzijdige draagervaring. Het horloge is voorzien van een hoogwaardige, bijpassende lederen band, wat zorgt voor een naadloze integratie met het algehele ontwerp. Bovendien is de band eenvoudig te verwisselen, waardoor het horloge moeiteloos aan te passen is aan verschillende stijlen en gelegenheden.

De wijzerplaat van het horloge is voorzien van Romeinse cijfers en slanke uur- en minuutwijzers, die zorgen voor een gemakkelijke afleesbaarheid. Daarnaast is het horloge uitgerust met een datumaanduiding op de 3-uurspositie, wat een praktische functie toevoegt aan dit verfijnde uurwerk.

De Chopard Imperiale 40mm "Black & White" editie is waterbestendig tot 50 meter, wat betekent dat het bestand is tegen alledaagse blootstelling aan water, zoals handen wassen of regenbuien. Het is echter niet geschikt voor activiteiten zoals zwemmen of duiken.

Samenvattend is de Chopard Imperiale 40mm "Black & White" editie een uitmuntend dameshorloge dat de perfecte balans vindt tussen elegantie, technische precisie en draagcomfort. Met zijn opvallende monochrome ontwerp en aristocratische flair is dit horloge een prachtige toevoeging aan de collectie van elke liefhebber van luxueuze uurwerken.

  • Kast: Roestvrijstalen kast met een diameter van 40 mm, zorgt voor een solide en duurzaam horloge.
  • Uurwerk: Hoogwaardig mechanisch Chopard-uurwerk, garandeert precisie en betrouwbaarheid.
  • Wijzerplaat: Monochroom ontwerp met een decoratief motief, Romeinse cijfers en slanke uur- en minuutwijzers voor duidelijke afleesbaarheid.
  • Datumaanduiding: Praktische datumaanduiding op de 3-uurspositie.
  • Lunette en kroon: Gepolijste lunette en kroon, bezet met onyx of maansteen, voor een extra stijlvolle touch.
  • Band: Hoogwaardige, bijpassende lederen band, eenvoudig te verwisselen voor veelzijdigheid in stijl en draagcomfort.
  • Waterbestendigheid: Waterbestendig tot 50 meter, bestand tegen alledaagse blootstelling aan water, maar niet geschikt voor zwemmen of duiken.

 

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...