CCB en Punch Cigaren kondigen nieuwe samenwerking aan

Cigar City Brewing Maduro-sigaren

Cigar City Brewing en Punch hebben samengewerkt om een uniek duo van medium-bodied sigaren te ontwikkelen, genaamd "Cigar City Brewing Maduro by Punch". Deze speciale sigaren zullen vanaf deze maand verkrijgbaar zijn bij geselecteerde drankwinkels in de Verenigde Staten en een bredere uitrol is gepland voor begin 2022.

De Cigar City Brewing Maduro-sigaren worden met de hand vervaardigd in de HATSA-fabriek in Danli, Honduras. Ze zijn Hondurese Puro's, gemaakt met een Hondurese Habano Maduro-omslag, een Hondurese Habano-binder en een mix van Hondurese Habano-vullingen uit verschillende regio's van het land. Deze rijke en verleidelijke blend is speciaal ontworpen om de moutige zoetheid van de bekroonde bieren van Cigar City Brewing te complementeren.

De smaakervaring van Cigar City Brewing Maduro by Punch biedt tonen van aarde en hout, met hints van zwarte kers en cacao. Deze blend past uitstekend bij moutige bieren en is ook op zichzelf al een buitengewone sigaar. Ed Lahmann, senior brandmanager van Punch, zegt hierover: "Een van mijn eerste ambachtelijke liefdes was bier, dus ik was erg enthousiast om met Cigar City Brewing te werken. We zijn allebei meesters in ons vak en creëren gedurfde, uitgebalanceerde en hoog aangeschreven producten, dus het was de ideale samenwerking voor ons om een sigaar voor bierliefhebbers te creëren."

De sigaren, die de hartige bieren van Cigar City perfect accentueren, zijn verkrijgbaar in twee formaten. Beide worden geleverd in houten kisten van 20 stuks, versierd met het iconische Cigar City Brewing-logo. Deze samenwerking toont de perfecte balans tussen complexiteit en veelzijdigheid en zal ongetwijfeld indruk maken op zowel sigaar- als bierliefhebbers.

Naast de lancering van de exclusieve Cigar City Brewing Maduro by Punch-sigaren, blijven beide bedrijven zich richten op innovatie en het verbeteren van hun productaanbod. Cigar City Brewing, gevestigd in Tampa, Florida, staat bekend om zijn bekroonde bieren, zoals de Jai Alai IPA en de Maduro Brown Ale. Hun brouwerij biedt regelmatig rondleidingen en proeverijen aan, waardoor bezoekers de kans krijgen om de unieke smaken en het vakmanschap van hun bieren te ontdekken.

Punch, een van de oudste en meest gerespecteerde sigarenmerken, staat bekend om zijn rijke geschiedenis en het creëren van hoogwaardige, handgemaakte sigaren. Hun assortiment omvat verschillende blends en maten, die passen bij de smaakvoorkeuren van zowel beginnende als ervaren sigarenliefhebbers. Door hun expertise te combineren met die van Cigar City Brewing, brengen ze een nieuwe smaakervaring naar liefhebbers van sigaren en bier.

De samenwerking tussen Cigar City Brewing en Punch onderstreept de groeiende trend van ambachtelijke bier- en sigarencombinaties, waarbij beide industrieën profiteren van de unieke smaakprofielen en ervaringen die ze samen kunnen bieden. Dit partnerschap benadrukt ook het belang van innovatie en samenwerking in ambachtelijke sectoren, wat kan leiden tot nieuwe en boeiende producten voor consumenten om van te genieten.

In de toekomst zullen we mogelijk meer samenwerkingen tussen brouwerijen en sigarenfabrikanten zien, omdat steeds meer consumenten geïnteresseerd raken in het verkennen van nieuwe en unieke smaakcombinaties. Evenementen zoals bier- en sigarenproeverijen kunnen aan populariteit winnen, waarbij kenners en liefhebbers samenkomen om te genieten van zorgvuldig geselecteerde combinaties die de smaak van zowel bier als sigaren versterken.

Hier zijn de contactgegevens voor zowel Cigar City Brewing als Punch Cigars:

  • Cigar City Brewing: Adres: 3924 W Spruce St, Tampa, FL 33607, Verenigde Staten - Telefoon: +1 (813) 348-6363 - www.cigarcitybrewing.com
  • Punch Cigars is een merk onder General Cigar Company: Adres: 9200 Westpark Dr, Richmond, VA 23294, Verenigde Staten - Telefoon: +1 (804) 787-5100 (telefoonnummer van General Cigar Company) - www.punchcigars.com