Fendi introduceert voor de zomer haar nieuwe Cloud Slides

Fendi introduceert voor de zomer haar nieuwe Cloud Slides, ontworpen met het oog op comfort. Deze rubberen sandalen met een brede band zijn voorzien van het iconische 'FF'-motief in reliëf over de gehele omtrek. Zoals de naam al doet vermoeden, geeft het lopen op deze sandalen het gevoel alsof je 'op wolken loopt'.

Het in Italië geproduceerde model is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, beige en oranje, en is perfect te combineren met je meest stijlvolle zomeroutfits. De Cloud Slides zijn nu verkrijgbaar bij Fendi voor een prijs van €450.

Met de Fendi Cloud Slides ervaar je het ultieme zomergevoel. Na de winter verlangen we naar zon, warme temperaturen, een Aperol Spritz op het terras en uitzicht op zee. De zomer is misschien nog even wachten, maar de voorpret en het denken aan ontspannen zomeroutfits maken het wachten aangenamer. Een tanktop, luchtig linnen overhemd, korte broek, zonnebril – de perfecte outfit voor warm weer is niet compleet zonder een goed paar slippers. Fendi'sCloud Slides zijn precies op tijd voor het mooie lenteweer.

Als onderdeel van de Lente/Zomer 2023-collectie presenteert Fendi de Cloud Slides, ideaal in combinatie met denim shorts en korte mouw overhemden of een grafische jumpsuit en gebreide spencer. De sandalen zijn volledig gemaakt van rubber in zwart, beige of oranje, met een comfortabel voetbed en het verstrengelde Fendi-logo. De Cloud Slides hebben een opgeblazen en chunky look.

Dankzij de monochrome kleurstelling passen de Cloud Slides perfect bij lentekleding, zorgen ze voor een casual kleuraccent of passen ze (in zwart of beige) bij het neutrale kleurenpalet van je capsule garderobe. In de zomer is het tijd om met de Cloud Slides naar het strand te gaan.

  • Collectie: De Cloud Slides maken deel uit van Fendi'sLente/Zomer 2023-collectie, die een breed scala aan kleding, schoenen en accessoires omvat om stijlvolle en modieuze outfits te creëren voor het warmere seizoen.

  • Modellen: De Cloud Slides zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren - zwart, beige en oranje. Deze kleuren zijn zorgvuldig geselecteerd om een aanvulling te vormen op de meeste zomerse outfits, variërend van casual tot chique.

  • Materialen: De Cloud Slides zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, dat zorgt voor een comfortabel en duurzaam product. Het rubber is flexibel, waterbestendig en gemakkelijk te reinigen, waardoor het een uitstekend materiaal is voor zomerschoeisel.

  • Producten: De sandalen zijn ontworpen met een brede band met het iconische 'FF'-motief in reliëf over de gehele omtrek. Dit motief is kenmerkend voor Fendi en voegt een vleugje luxe toe aan de sandalen.

  • Kleuren: De beschikbare kleuren zijn zwart, beige en oranje. Deze kleuren zijn gekozen om veelzijdigheid te bieden en te passen bij verschillende kledingstukken en stijlen.

  • Grondstoffen: Het rubber dat wordt gebruikt om de Cloud Slides te maken, is afkomstig uit duurzame bronnen en wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd om de impact op het milieu te minimaliseren.

  • Afmetingen: De Cloud Slides zijn verkrijgbaar in verschillende maten om tegemoet te komen aan een breed scala aan voetmaten en -vormen, zodat iedereen van het comfort en de stijl van deze sandalen kan genieten.

  • Collecties: De Cloud Slides maken deel uit van de bredere Fendi Lente/Zomer 2023-collectie, die ook andere schoenen, kleding en accessoires omvat, zoals zonnebrillen, tassen en sieraden.

  • Types: De Cloud Slides zijn ontworpen als uniseks sandalen, geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Hierdoor kunnen ze gedragen worden door iedereen die op zoek is naar comfortabele en stijlvolle zomersandalen.

  • Ontwerp: De Cloud Slides hebben een opgeblazen en chunky look, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn, maar ook een opvallend en trendy uiterlijk hebben. De brede band met het 'FF'-motief en het comfortabele voetbed zorgen voor een perfecte pasvorm en ondersteuning tijdens het dragen.

  • Stijltips: Deze sandalen kunnen op verschillende manieren worden gestyled, afhankelijk van de gelegenheid en persoonlijke voorkeur. Ze kunnen worden gecombineerd met denim shorts en een luchtig overhemd voor een casual look, of met een elegante jumpsuit en lichte gebreide trui voor een chiquere uitstraling.

  • Duurzaamheid: Fendi heeft zich ingezet voor duurzaamheid door het gebruik van milieuvriendelijke grondstoffen en productieprocessen. Hierdoor kunnen consumenten genieten van stijlvolle en modieuze sandalen zonder zich zorgen te hoeven maken over de impact op het milieu.

  • Onderhoud: Het onderhoud van de Cloud Slides is eenvoudig, aangezien het rubberen materiaal gemakkelijk te reinigen is met water en milde zeep. Dit zorgt ervoor dat de sandalen er altijd fris en verzorgd uitzien, zelfs na veelvuldig gebruik.

  • Prijs: De Cloud Slides zijn geprijsd op 520 dollar, wat een investering is in een hoogwaardig en duurzaam product dat vele zomers meegaat. De luxe uitstraling en het comfort dat deze sandalen bieden, rechtvaardigen de prijs.

  • Verkrijgbaarheid: De Fendi Cloud Slides zijn verkrijgbaar bij geselecteerde Fendi-verkooppunten en online via de officiële Fendi-website.

De Fendi Cloud Slides-collectie biedt een combinatie van comfort, stijl en duurzaamheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar het perfecte paar zomersandalen. Met een breed scala aan kleuren, materialen en ontwerpen binnen de collectie, is er voor elk wat wils. De Fendi Cloud Slides-collectie biedt een breed scala aan opties voor iedereen die op zoek is naar comfortabele, stijlvolle en duurzame zomersandalen. Met de veelzijdigheid van kleuren, materialen en ontwerpen, evenals de aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit, zijn deze sandalen een uitstekende keuze voor het komende zomerseizoen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...