Glashutte Original brengt de Senator Chronometer Tourbillon uit

Glashütte Original, het vermaarde Duitse horlogehuis, heeft een nieuw en opmerkelijk uurwerk onthuld - de Senator Chronometer Tourbillon. Glashütte Original heeft een historie van meer dan 175 jaar in het maken van hoogwaardige uurwerken en heeft met deze release een nieuwe mijlpaal bereikt. Het merk staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en technische expertise, en deze nieuwe release onderstreept dat nog eens.

De Senator Chronometer Tourbillon is het eerste model van het horlogehuis met een vliegende tourbillon in combinatie met een chronometer. Deze primeur is bewonderenswaardig en geeft blijk van het vakmanschap en de toewijding van het merk aan innovatie en precisie.

Het horloge is gebaseerd op Alfred Helwig'svliegende tourbillon ontwerp uit 1920. De vliegende tourbillon is een complex mechanisme dat de effecten van zwaartekracht op de nauwkeurigheid van het horloge minimaliseert. De chronometer fungeert als een precisietimer, waardoor dit horloge niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook zeer nauwkeurig.

De wijzerplaat van de Senator Chronometer Tourbillon is gemaakt van massief witgoud, met een opvallend blauwe kleur. Het diepe blauw van de wijzerplaat contrasteert prachtig met de zilveren markeringen en wijzers. De behuizing is gemaakt van witgoud en bevat een saffierglas bodem die de uitgebreide mechanische werking van het uurwerk laat zien.

Het horloge bevat ook een innovatieve minutenteller, een nieuw ontworpen wijzerplaat, en het heeft een gangreserve van ongeveer 70 uur - een indrukwekkende prestatie voor een dergelijk complex uurwerk.

De Glashütte Original Senator Chronometer Tourbillon wordt gelanceerd in een strikt gelimiteerde oplage. De exclusiviteit van dit horloge maakt het zeer aantrekkelijk voor verzamelaars en horlogeliefhebbers wereldwijd.

Naast het introduceren van de nieuwe Senator Chronometer Tourbillon, versterkt Glashutte Original haar positie als een van de toonaangevende merken in de wereld van luxe horloges. De lancering markeert een spannend nieuw hoofdstuk voor het merk en het is geen verrassing dat het horloge al veel aandacht heeft getrokken in de horloge-industrie.

Met het vrijgeven van de Senator Chronometer Tourbillon, toont Glashütte Original haar toewijding aan technische innovatie en design. Het is een eerbetoon aan de traditie en geschiedenis van het merk, maar ook aan hun voortdurende streven naar verbetering en verfijning.

 

- Wat maakt de Senator Chronometer Tourbillon zo bijzonder? Het is het eerste model van Glashütte Original dat een vliegende tourbillon combineert met een chronometer, twee complexe mechanismen die zorgen voor nauwkeurigheid en precisie.
- Wie ontwierp de vliegende tourbillon waarop dit model is gebaseerd? Alfred Helwig ontwierp de vliegende tourbillon in 1920.
- Welk materiaal is gebruikt voor de behuizing en de wijzerplaat van het horloge? De behuizing en de wijzerplaat zijn gemaakt van witgoud.
- Hoeveel uur reserve heeft de Senator Chronometer Tourbillon? Het horloge heeft een gangreserve van ongeveer 70 uur.
- Zal de Senator Chronometer Tourbillon breed beschikbaar zijn? Nee, het wordt gelanceerd in een strikt gelimiteerde oplage, wat het zeer aantrekkelijk maakt voor verzamelaars en horlogeliefhebbers.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...