Buben & Zorweg voor Bugatti - de kluizen en horlogewinder die we altijd al wilden

Bugatti en Buben & Zorweg werken samen aan high-end kluizen en horlogewinders, geïnspireerd op de Bugatti-sportwagens. De collectie, genaamd "Buben & Zorweg voor Bugatti", omvat multifunctionele kluizen en prachtige horlogewinders, waarvan de eerste release een limited edition meesterwerk is genaamd Illusion Chiron.

De multifunctionele kluis is verkrijgbaar in twee versies, geïnspireerd op de Bugatti Chiron, en weegt 215 kg. Het kan alleen worden ontgrendeld met een biometrische vingerafdruksensor of een transponderchip. De kluis is verkrijgbaar in drie kleuren- en materiaalcombinaties, elk beperkt tot slechts 30 eenheden.

De prachtige horlogewinder, genaamd Spirit Chiron, is verkrijgbaar in twee versies, voor vier of acht horloges, elk beperkt tot 30 eenheden per combinatie. De horlogewinder heeft een op maat gemaakt Flying Minute Tourbillon-klok van Buben & Zorweg. De limited edition Buben & Zorweg voor Bugatti-kluizen zijn verkrijgbaar in Buben & Zorweg-boetieks en bij geselecteerde wereldwijde retailers.

De Spirit Chiron horlogewinder heeft een kast die gemaakt is van koolstofvezel met gepolijst roestvrij staal en is geïnspireerd op de Bugatti Chiron. De winder heeft een stil en energiezuinig motormechanisme en kan worden geprogrammeerd om het aantal beurten per dag en de rotatierichting aan te passen aan de behoeften van het horloge. De horlogewinder wordt geleverd met een op afstand bedienbare LED-verlichting en is voorzien van een touchscreen om de rotatie-instellingen en de tijdsweergave in te stellen.

De samenwerking tussen Bugatti en Buben & Zorweg is gericht op het samenbrengen van twee iconische merken om de hoogste kwaliteit luxe producten te creëren die zowel de auto- als horlogeliefhebbers zullen aanspreken. De limited edition Illusion Chiron-kluizen en Spirit Chiron-horlogewinders zijn ontworpen met de hoogste aandacht voor detail en vakmanschap, en bieden zowel functionaliteit als esthetiek op het hoogste niveau.

Het apparaat heeft een perfecte balans tussen vorm en functie en is voorzien van een hoogglans gepolijst exterieur met een futuristische uitstraling. De Spirit Chiron horlogewinder is verkrijgbaar in twee versies, voor vier of acht horloges, en is ontworpen om te passen bij de esthetiek van de kluizen.

Beide horlogewinders worden geleverd met de nieuwste technologieën en functies, waaronder een Bluetooth-bestuurbaar geluidssysteem, een touchscreen-bediening en meerdere programma's om de beweging van de horloges te regelen en te optimaliseren. De horlogewinders zijn ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar ook als een pronkstuk in een kamer te dienen.

De Buben & Zorweg voor Bugatti-kluizen en de Spirit Chiron horlogewinders zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals edelstaal, carbon en leder, en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Bovendien zijn alle kluizen en horlogewinders voorzien van de nieuwste beveiligingsfuncties om ervoor te zorgen dat uw kostbare horlogecollectie veilig en beveiligd blijft.

De limited edition Buben & Zorweg voor Bugatti-kluizen en de Spirit Chiron horlogewinders zijn beschikbaar bij geselecteerde wereldwijde retailers en in de Buben & Zorweg-boetieks. De prijzen voor deze exclusieve items zijn niet bekendgemaakt, maar gezien het niveau van vakmanschap en luxe dat is geïnvesteerd, zullen ze ongetwijfeld een aanzienlijke investering vereisen.

  • Merk: Buben & Zorweg voor Bugatti
  • Producten: Multifunctionele kluizen en horlogewinder
  • Samenwerking: Buben & Zorweg met Bugatti
  • Eerste release: Limited edition Illusion Chiron-kluizen en Spirit Chiron-horlogewinder
  • Materiaal: Hoogwaardig staal, leder, koolstofvezel, hout en glas Gewicht: 215 kg voor de Illusion Chiron-kluis
  • Ontgrendeling: Biometrische vingerafdruksensor of transponderchip
  • Kleur: Beschikbaar in drie kleuren- en materiaalcombinaties voor de kluizen en twee voor de horlogewinder
  • Beperkte oplage: Elke kleuren- en materiaalcombinatie is beperkt tot slechts 30 eenheden voor zowel de kluizen als de horlogewinder
  • Andere kenmerken: De Illusion Chiron-kluis heeft een geïntegreerde humidor en een exclusief Buben & Zorweg-horloge. De Spirit Chiron-horlogewinder is verkrijgbaar in versies voor vier of acht horloges en heeft een "Flying Minute Tourbillon"-klok.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...