Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Vulcan Innova verandert motorblokken in magische horlogewinders

Vulcan Innova verandert motorblokken in magische horlogewinders

Als dit de eerste keer is dat je hoort over het in Los Angeles gevestigde bedrijf Vulcan Innova, maak je geen zorgen, je bent waarschijnlijk niet de enige; maar na vandaag zullen de dingen in dat opzicht hoogstwaarschijnlijk veranderen.

Dit opkomende bedrijf heeft een gloednieuwe horlogewinder onthuld, die begint bij een coole €25.000, en bedoeld is om petrolheads en horlogeliefhebbers van over de hele wereld buitengewoon enthousiast te maken.

Met levendige verbeeldingskracht en enthousiasme zijn ze erin geslaagd om van een BMW M52-motorblok een verrukkelijke horlogewinder te maken, uitgerust met individuele hoogwaardige stappenmotoren. Zoals je op deze foto's kunt zien, wordt elk horloge gemonteerd in een licht gewijzigde zuiger, die ook als kijkmodule zal fungeren.

De zuigers worden op hun plaats vergrendeld totdat een beveiligingssleutel is ingeschakeld om deze te verwijderen, zodat geen invloeden van buitenaf uw dag of kostbare horloge verpesten.

Vulcan Innova heeft al aangekondigd dat ze deze prachtige horlogewinder zullen produceren in een beperkte oplage van slechts 52 stuks, elk van de units wordt met de hand geassembleerd in Los Angeles volgens de specificaties van de klant.

Er zal een verscheidenheid aan afwerkingen beschikbaar zijn voor zowel het motorblok als elke individuele zuiger, inclusief op maat gemaakt leer en een breed scala aan kleuren of LED-indicatorkleuren. Het in Los Angeles gevestigde bedrijf zal tegen een meerprijs ook aanpasbare vloerstandaards aanbieden voor deze horlogewinder.


Vulcan Innova verandert motorblokken in magische horlogewinders