Vulcan Innova onthult BMW M52-motorblok horlogewinder

Vulcan Innova, een opkomend bedrijf gevestigd in Los Angeles, heeft een opvallende nieuwe horlogewinder onthuld die is gemaakt van een BMW M52-motorblok. Met hoogwaardige stappenmotoren en individuele zuigers als kijkmodules biedt de horlogewinder zowel innovatieve functionaliteit als visuele aantrekkingskracht.

Elk horloge wordt gemonteerd in een licht gewijzigde zuiger die vergrendeld blijft totdat een beveiligingssleutel wordt gebruikt om deze te ontgrendelen. Dit zorgt ervoor dat de horloges veilig en beschermd blijven tegen invloeden van buitenaf.

De horlogewinder zal worden geproduceerd in een beperkte oplage van slechts 52 stuks, allemaal handmatig geassembleerd in Los Angeles volgens de specificaties van de klant. Er zal een verscheidenheid aan afwerkingen beschikbaar zijn voor zowel het motorblok als elke individuele zuiger, inclusief op maat gemaakt leer en LED-indicatorkleuren.

Vulcan Innova zal ook aanpasbare vloerstandaards aanbieden tegen een meerprijs. Deze nieuwe horlogewinder zal zeker de aandacht trekken van petrolheads en horlogeliefhebbers van over de hele wereld. De prijs begint bij een indrukwekkende €25.000.

Om de exclusiviteit van het product te benadrukken, zal elk exemplaar van de Vulcan Innova horlogewinder een gepersonaliseerd serienummer hebben dat bij de specificaties van de klant past. Bovendien zal het bedrijf voor elke horlogewinder een uniek hologram ontwikkelen dat alleen te zien is onder specifieke hoeken en lichtomstandigheden, waardoor de authenticiteit van het product wordt gegarandeerd.

Het gebruik van een BMW M52-motorblok als basis voor de horlogewinder is niet alleen opmerkelijk vanwege de verbinding met de autowereld, maar ook vanwege de technische expertise die vereist is om een ​​motorblok om te bouwen tot een functionerende horlogewinder. De stappenmotoren bieden nauwkeurige en instelbare rotatiebewegingen om ervoor te zorgen dat elk horloge correct wordt opgewonden en onderhouden.

Het gebruik van zuigers als houders voor de horloges voegt niet alleen een visueel aantrekkelijk element toe, maar biedt ook een veilige opslagplaats voor de kostbare uurwerken. De vergrendeling van de zuigers zorgt ervoor dat de horloges veilig zijn opgeborgen en de beveiligingssleutel biedt extra bescherming tegen onbevoegde toegang.

Voor liefhebbers van auto's en horloges is deze horlogewinder een perfecte combinatie van beide werelden. De beperkte oplage en gepersonaliseerde afwerkingsopties maken het product nog exclusiever en wenselijker voor verzamelaars en liefhebbers van luxe.

  • Materiaal: BMW M52-motorblok, hoogwaardige stappenmotoren, op maat gemaakt leer.
  • Kleur: divers, op maat gemaakt.
  • Afmetingen: niet gespecificeerd.
  • Modellen: beperkte oplage van 52 stuks, handmatig geassembleerd volgens specificaties van de klant.
  • Types: horlogewinder gemaakt van BMW M52-motorblok.

 

 

Bezoek Website
Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...