Lee Youngji - de eerste Koreaanse Global Ambassador voor Coach

De 23-jarige K-popster was de eerste artiest die als ambassadeur werd aangesteld om het internationale publiek te symboliseren. 

Lee Youngji, de eerste Koreaanse Global Ambassador voor Coach

Lee Youngji is de eerste Koreaanse Global Ambassador voor Coach. De 23-jarige K-popster was de eerste artiest die werd aangesteld om het internationale publiek te symboliseren. Het merk heeft in de loop der jaren veel invloed gehad in de wereld van mode en design, waardoor het een uiterst ideaal kader biedt voor een samenwerking met een zeer bekende artiest.

In 2019 werd Youngji gevraagd om als ambassadeur te fungeren voor het merk en de reis begon met een fotoshoot in Shanghai. Namens Coach werden Youngji en de andere model en acteur uitgenodigd in het luxueuze Shangri-La Hotel in Shanghai. De foto’s werden gebruikt voor de campagne ‘Coach Holiday 2019’.

De samenwerking resulteerde in deelname aan verschillende evenementen zoals de Fashion Week in Parijs en verschillende media-optredens. Youngji bleek de juiste keus: met haar zelfverzekerde uitstraling en warme glimlach heeft ze tijdens interviews en op sociale media laten zien dat ze een natuurlijke, liefdevolle performer is - iets wat perfect past bij het merk.

De reizen van Youngji hebben haar ook naar Zuid-Korea gebracht voor de lancering van de Coach Outlet in Seoul. Hier presenteerde ze modieuze looks en droeg ze de hot-ticket items, waaronder haar favoriete item uit de collectie: een rode zijden blouse met een gestreepte rok.

Terug in de VS maakte de artiest schoonheidsfotografie voor een commerciële campagne met de beroemde fotograaf Jeff Bark. Haar campagne met Coach wordt geïnspireerd door haar persoonlijke stijl en haar levensfilosofie. Ook verklaarde ze eerder dat de samenwerking haar heeft geholpen om haar persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen.

Youngji is nu een vaste naam in de internationale modewereld. Ze heeft opgetreden op verschillende world stages en heeft haar talenten getoond via verschillende sociale media-kanalen. Hoewel het prijzengeld in euro is uitgedrukt geef je een boost aan je papieren route naar succes. Geld doet er niet toe als je de liefde en inspiratie volgt die je voedt.

Youngji is daarbovenop ook een pleitbezorger voor diversiteit in de mode-industrie. Ze gelooft echt dat mensen met verschillende achtergronden ieders stromen en verhalen moeten vertellen. Hierin zijn kleding en mode een manier om de stemmen van mensen over de hele wereld te verbinden.

Van deze Koreanen is duidelijk dat ze niet langer alleen binnen het Wereldereiland wordt erkend. Bovendien is ze ook een stem voor veel Aziatische kunstenaars. Ze heeft de deuren geopend voor nieuwe kansen voor Aziatische artiesten, waardoor ze een internationaal publiek bereiken.

Coach is blij om een partnership met Youngji te hebben en het bedrijf spreekt over haar oprechtheid, charisma en maken meestal gebruik van haar prachtige look als een manier om het merk te verfraaien. Met haar als hun Global Face hebben ze een enorm bereik in de internationale modewereld.

Youngji’s reis naar de top is slechts het begin van wat een voortdurende samenwerking zou kunnen zijn. Haar taak om de visie van Coach comfortabel en stylish te verkopen gaat ongetwijfeld continue. In dit samenspel zal haar invloed op mode en design blijven groeien.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...