Czapek presenteert een nieuw model in de Quai des Bergues-collectie

Het prestigieuze Zwitserse horlogemerk Czapek heeft recentelijk een nieuwe toevoeging aan hun befaamde Quai des Bergues-collectie geïntroduceerd. Dit is niet zomaar een uitbreiding van de collectie, maar een totale revisie waarbij verschillende aspecten van de bestaande modellen zijn heroverwogen en verbeterd.

De Quai des Bergues-collectie van Czapek, bekend om haar traditionele design dat teruggaat tot de roots van de haute horlogerie, heeft nu een nieuwe variant die paradigma'sdoorbreekt zoals alleen een merk als Czapek dat kan.

In plaats van voort te borduren op bestaande modellen, heeft Czapek gekozen voor een innovatieve benadering en het model bijgewerkt met een aantal interessante functies. Eén van de meest opvallende nieuwe functies is het exclusieve 'openwerk' ontwerp dat het interne mechanisme van het uurwerk onthult. Dit geeft klanten een unieke blik op het complexe binnenwerk van het horloge.

Daarnaast heeft Czapek ook gelet op de fijnere details van het horloge ontwerp. Bijvoorbeeld, de klassieke Romeinse cijfers maken plaats voor ultra-moderne Arabische cijfers, wat voor een sterk contrast zorgt met de traditionele stijl van de collectie. Ook het kleurenpalet van het horloge is bijgewerkt; de nieuwe modellen hebben een opvallend blauwe wijzerplaat, wat zorgt voor een modern en fris uiterlijk.

Een andere grote verandering in het nieuwe model is de kastmaat. Het nieuwste model heeft nu een comfortabelere 38.5mm kastdiameter, wat een afwijking is van de gebruikelijke grotere ontwerpen. De kleinere grootte maakt het horloge gemakkelijker te dragen en geeft het een meer subtiele uitstraling, zonder de krachtige aanwezigheid van de Czapek-stijl te verliezen.

Wat niet is veranderd, zijn de hoogstaande technische specificaties en de onberispelijke afwerking waar Czapek bekend om staat. Deze vernieuwde modellen tonen nog steeds de tijdloze elegantie en nauwgezette aandacht voor detail die de Quai des Bergues-collectie kenmerken.

Eindelijk komt het nieuwe model met een keuze uit verschillende bandjes. Klanten kunnen kiezen tussen Alligator-lederen band met roestvrijstalen gesp of een Milanese stalen band.

Czapek'snieuwste toevoeging aan de Quai des Bergues-collectie toont opnieuw hun creatieve flair en technische expertise, terwijl ze tegelijkertijd trouw blijven aan hun erfenis van vakmanschap.

Czapek'snieuwe model is een perfecte combinatie van ouderwets vakmanschap en moderne innovatie. Het unieke ontwerp laat zien dat Czapek niet bang is om traditionele horlogeontwerpen uit te dagen en nieuwe ideeën en technieken te verkennen. Dit maakt hun horloges niet alleen aantrekkelijk vanuit esthetisch oogpunt, maar ook als een bewijs van hun technische bekwaamheid.

Wat dit model nog indrukwekkender maakt, is hoe het de klassieke Czapek-stijl handhaaft terwijl het nieuwe elementen introduceert. De veranderingen zijn zorgvuldig gekozen en geïmplementeerd om toch consistent te blijven met het algehele merkimago.

 

- Wat zijn enkele van de belangrijkste wijzigingen in het nieuwe model van de Quai des Bergues-collectie? Czapek heeft verschillende significante aanpassingen gemaakt, waaronder een 'openwerk' ontwerp dat het interne mechanisme onthult, een vervanging van de Romeinse cijfers door Arabische cijfers, een opvallend blauwe wijzerplaat en een kleinere kastmaat.
- Welk materiaal biedt Czapek aan voor de bandjes van de nieuwe modellen? Klanten kunnen kiezen tussen Alligator-lederen band met roestvrijstalen gesp of een Milanese stalen band.
- Wat maakt het nieuwe model van Czapek anders dan de vorige modellen? De focus ligt op het bieden van frisse en moderne updates, terwijl het trouw blijft aan de tijdloze elegantie en de nauwgezette aandacht voor detail die typerend is voor de Quai des Bergues-collectie.
- Wat is de grootte van de kast in het nieuwe model? Het nieuwste model heeft een kastdiameter van 38.5mm, wat comfortabeler is in vergelijking met de grotere maten van de vorige modellen.
- Hoe worden de nieuwe functies van het model gepresenteerd zonder het merkimago te schaden? De veranderingen zijn zorgvuldig gekozen en geïmplementeerd om consistent te blijven met het algehele merkimago van Czapek, wat resulteert in een unieke mix van oude en nieuwe stijlen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...