Zenith Chronomaster Sport onthult roze editie voor Susan G. Komen borstkanker stichting

Zenith, de prestigieuze Zwitserse horlogemaker, staat bekend om zijn vakmanschap en innovatie binnen de wereld van luxueuze uurwerken. Recentelijk heeft het horlogemerk aandacht gekregen door een hartverwarmende initiatief: de introductie van een speciale roze editie van hun Chronomaster Sport. Dit horloge is niet zomaar een nieuwe kleurenvariant in hun indrukwekkende collectie; het vertegenwoordigt iets veel groters. Met deze lancering steunt Zenith actief het bewustzijn en onderzoek naar borstkanker, in samenwerking met de Susan G. Komen borstkankerstichting.

Een roze golf gaat al jaren door de wereld in de maand oktober, Borstkanker Bewustzijn Maand genoemd, waarbij verschillende acties worden ondernomen om aandacht te vragen voor deze ziekte. Door nu de iconische Chronomaster Sport in een roze jasje te steken, levert Zenith een bijzondere bijdrage aan deze wereldwijde beweging. De horlogekast weerspiegelt de traditionele kleur die symbool staat voor hoop en de strijd tegen borstkanker. Met een verfijnde roze wijzerplaat en bijpassende band is het horloge ontworpen om zowel elegantie uit te stralen als solidariteit te tonen met degenen die getroffen zijn door deze veelvoorkomende ziekte.

De technische specificaties blijven indrukwekkend, zoals we mogen verwachten van een merk als Zenith. Het horloge is uitgerust met het automatische El Primero 3600 uurwerk dat bekend staat om zijn uitzonderlijke precisie en betrouwbaarheid, en heeft daarmee een gangreserve van ongeveer 60 uur. Het is dus niet alleen een symbool van steun, maar ook een staaltje hoogwaardige horlogerie.

Bij de aankoop van dit exclusieve horloge wordt een deel van de opbrengst gedoneerd aan de Susan G. Komen stichting, vernoemd naar Susan Goodman Komen die tragisch genoeg op 36-jarige leeftijd het leven liet door borstkanker. Deze toonaangevende organisatie heeft sinds haar oprichting onvermoeibaar gewerkt aan het financieren van onderzoek en het bieden van steun aan patiënten en overlevenden.

Zenith laat hiermee zien dat naast het creëren van tijdloze horloges, zij ook tijd willen investeren in het verschil maken voor een betere toekomst. De Chronomaster Sport Roze Editie belichaamt de verbinding tussen esthetiek en engagement, tussen het vieren van het leven en het ondersteunen van hen die strijden voor hun gezondheid.

Naast de financiële bijdrage die Zenith levert aan de Susan G. Komen stichting, speelt het horlogemerk ook een rol in het verhogen van het publieke bewustzijn over borstkanker. Dit doen ze niet alleen door het horloge te verkopen, maar ook door het verhaal achter de roze editie te delen. Dit helpt niet alleen om broodnodige fondsen te werven, maar ook om informatie en kennis over borstkanker te verspreiden.

Deze beweging is van grote waarde, want hoewel donaties essentieel zijn voor het financieren van onderzoek, is het even belangrijk om begrip en bewustwording te verspreiden. Kennis is macht, en hoe meer mensen weten over de risicofactoren, symptomen, en behandelingen van borstkanker, hoe beter er voorkomen en gevochten kan worden tegen deze ziekte.

Het initiatief van Zenith toont aan dat luxe en maatschappelijke betrokkenheid hand in hand kunnen gaan. De Chronomaster Sport Roze Editie is niet alleen een prachtig uurwerk, maar staat ook symbool voor hoop, solidariteit en vooruitgang in de strijd tegen borstkanker. Het is een tastbare herinnering aan de kracht van samenwerking en de impact die een enkel bedrijf kan hebben op het welzijn van vele mensen wereldwijd.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...