Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Caran d'Ache maakt indruk op iedereen met de limited edition 1010 Timekeeper

Caran d'Ache maakt indruk op iedereen met de limited edition 1010 Timekeeper

Caran d'Ache, opgericht in 1915 in Genève, is een veelgeprezen Zwitsers merk dat sindsdien op maat gemaakte schrijfinstrumenten ontwerpt en produceert. Omdat het bedrijf tal van ideeën en ontwerpkenmerken deelt met de gerenommeerde Zwitserse luxe horlogemerken in de buurt, hebben ze besloten om een limited edition set luxe schrijfinstrumenten uit te brengen, geïnspireerd door de horlogewereld.

Deze set wordt 1010 Timekeeper genoemd en bevat fontein- en rolpennen, met charmante details zoals Romeinse cijfers of blauwe wijzers in Breguet-stijl, en verborgen edelstenen zoals een robijn in de zuigerpomp, een stijlvolle clip en een kleine ring waar de dop het lichaam ontmoet, die is geïnspireerd op horloge randen.

Caran d'Ache gebruikte ook speciale afwerkingen die waren 'geleend' van horlogemakers, zoals motordraaien, graveren, handpolijsten, lakken en PVD-behandelingen op deze op maat gemaakte limited edition pennen. Als je fijn vakmanschap waardeert, zul je zeker de ongelooflijke aandacht voor detail opmerken op de 18-karaats gouden penpunt, die eigenlijk met de hand is gemaakt en met de hand gepolijst, om een ongeëvenaarde zachtheid en comfort te bieden bij het schrijven, met verschillende maten beschikbaar die bij uw schrijfstijl passen.

Zoals we eerder hebben vermeld, is de 1010 Timekeeper verkrijgbaar als vulpen of rollerpen, beide geproduceerd in beperkte oplagen van slechts 500 stuks. De doppen zijn voorzien van een speciale gravure "1 op 500 stuks" om ervoor te zorgen dat iedereen weet dat dit geen gewone pen is, en de pennen worden gepresenteerd in een prachtige zwart gelakte doos, met een speciaal ontworpen inktpot die als een prachtige bonus fungeert.

Uiteindelijk moet u weten dat de Caran d'Ache 1010 Timekeeper vulpen 8.800 Zwitserse frank kost, terwijl de rolpen u 7.800 Zwitserse frank terugbrengt.


Caran d'Ache maakt indruk op iedereen met de limited edition 1010 Timekeeper